تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: به من تازه وارد کمک کنید!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

9 به من تازه وارد کمک کنید!

با عرض سلام و خدا قوت خدمت همه ی دوستان
    همراهان خوب تازه واردینی مثل من! می خوام لطفی کنید در بستن یه کیس بین 600 تا 700 تومن کمکم کنید. کارم طراحیه، کورل و فتوشاپ و ...ولی بیشتر فلش کار می کنم
    چیزی که برام خیلی مهمه اینه که سیستم و بعدا بتونم تا دلم می خواد آپدیت کنم (رم بگیرم و یه گرافیک دیگه و تی وی کارت)و از این لحاظ هیچ مشکلی نداشته باشم(آخه تو آینده وضعم خوب می شه) برا همین یه مادر بورد خوب می خوام که * triple channel*ddr3 * USB 3 و دو تا گرافیک رو عالی ساپورت کنه (یکیشو بعداً می گیرم)
    چند تا سوالی هم داشتم که اولا amd ببندم یا اینتل؟
    هر کی یه چیزی می گه به نظرتون کدوم بهتره؟ این سیستم قدیمیم وقتی فریم هام سنگین می شه و بالاتر از 3000 تا می ره می هنگه! خروجی نمی ده! اگه هم بده سنگین پخش می کنه! کلا نمی ذاره خفن کار کنم!(یعنی خفن تر کار کنم!) به گمانم اگه cpu بالا باشه دیگه از این مشکلات نداشته باشم با توجه به اینکه فلش از تصاویر وکتوری استفاده می کنه به نظرتون کدوم بهتر باشه؟
    مادربورد خودم گیگا می پسندم ولی می گن مادربورد amd گیگا خوب نیست؟ و دیگه اینکه به نظرتون دو تا کارت گرافیک داشته باشم فکر خوبیه یا اینکه یکی بگیرم خوبشو بگیرم؟؟ در ضمن به نظرتون قطعات ارزون می شه چون می تونم یه ماهی دندون رو جیگر بزارم
    پیشاپیش به خاطر کمکتون ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نظرتون راجع به این مادر بورد چیه؟ الان تو بازار قیمتش چنده؟؟ به بودجه من می خوره؟؟ خوشمان آمد ازشفقط triple channel نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نظرتون راجع به این مادر بورد چیه؟ الان تو بازار قیمتش چنده؟؟ به بودجه من می خوره؟؟ خوشمان آمد ازشفقط triple channel نیست

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

برای فلش و فتوشاپ و این قبیل نرم افزارها اینتل یا AMD تفاوتی با هم نداره ولی اگه برای 3D MAX و نرم افزار های محاسباتی می خوای I7 بهتر جواب میده که به بودجه شما نمی خوره

CPU : AMD PHENOM II X4 965 200000
    M.B : ASROCK M3A790GXH 108000
    RAM : 2X2GIG TEAMGROUP 1600 DDR3 150000
    HDD : 2XSEAGATE 500 RAID0 90000
    PSU : NZXT 600W 75000
    CASE : GREEN ROBIN 30000

گرافیک آنبرد کار شما را فعلا از هر لحاظ (بجز گیم) راه می اندازه ضمن اینکه دو تا شیار با سرعت X8 برای کراس فایر هم در آینده داری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون به گمانم می شه رم و بعدا افزایش داد هاردم 500 تا فعلا بسمه در مورد cpu هم 3D کار نیستم تو آینده شاید، پس به نظر شما با این پول سیستم و amd ببندم بهتره؟ اگه بخوام برم تو کار اینتل چقدر باید قرض بگیرم؟هر چند نظر خودم رو amd هست.و اگه می شه مین رو گیگا معرفی کنید مثلا این GA-790FXTA-UD5 چطوره؟ قیمتش چنده؟ الان تو آواژنگ دیدمش؟ تو بازار هست؟ به اون چی که می خوام خیلی نزدیکتره؟ به نظرتون بهتر از M3A790GXH ASROCK هست؟ بازم می گم چیزی که برام مهمه بعدا بتونم آپدیتش کنم واسه همین یه مین خوب می خوام ممنون که کمک می کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه powerfulman2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون به گمانم می شه رم و بعدا افزایش داد هاردم 500 تا فعلا بسمه در مورد cpu هم 3D کار نیستم تو آینده شاید، پس به نظر شما با این پول سیستم و amd ببندم بهتره؟ اگه بخوام برم تو کار اینتل چقدر باید قرض بگیرم؟هر چند نظر خودم رو amd هست.و اگه می شه مین رو گیگا معرفی کنید مثلا این GA-790FXTA-UD5 چطوره؟ قیمتش چنده؟ الان تو آواژنگ دیدمش؟ تو بازار هست؟ به اون چی که می خوام خیلی نزدیکتره؟ به نظرتون بهتر از M3A790GXH ASROCK هست؟ بازم می گم چیزی که برام مهمه بعدا بتونم آپدیتش کنم واسه همین یه مین خوب می خوام ممنون که کمک می کنید
    1- با هزينه بهترين گزينه amd هست.
    2- براي اينتل حداقل يک ميليون پيشنهاد ميشه تا بري سراغ i5
    3- اين ميني که معرفي شده هم از مين هاي خوب بازاره . گيگا قيمت بالائي داره و با توجه به بودجه پيشنهاد نميشه. همين مين اولا" قابليت ارتقاي فوق العاده اي داره . گرافيک آنبرد قوي داره و ...
    4- قابليت آپديت هم همانطور که گفتم توسيستم معرفي شده فوق العاده است .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تو اینگه این مین نسبت به قیمتش فوق العاده است شک ندارم رفتم دیدمش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند تا نقدم ازش خوندم ولی هر کاربری یه نیازهای مخصوص به خودشو داره این acceleration گیگا خیلی بهم چسبیده مخصوصا USB 3.0 آخه من می رم یه جایی سرعت بالا اینترنت کار می کنم اونم مفت! بعدا اطلاعاتم و می زنم flash می یارم در ثانی چون زیاد از سخت افزار سرم نمی شه به برندهای آشنا بهتر دست و دلم می ره تا بخرم یه مین خوب گیگا حدود 150 ت معرفی کنید ممنون می شم
    قیمت این خوشگله که عکسشو انداختم چنده؟؟ کسی می دونه؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

GIGABYTE 790FXTA-UD5P 210000
    GIGABYTE 790XTA-UD4 160000

داره خودمونی میشه nima2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر من amd ببندي بهتره vga 5770 كارت و را ميندازه مادربوردتم msi برداري برد كردي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •