با سلام
فلش مموری من چند مدتی است که به حالت write protected در آمده کسی نرم افزاری برای تعمیرش سراغ نداره؟
با سلام
فلش مموری من چند مدتی است که به حالت write protected در آمده کسی نرم افزاری برای تعمیرش سراغ نداره؟
FLASH MEMORY TOOLKIT
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی دیگه نرم افزار بهتری سراغ نداره؟
سلام فلش من هم درست نصب میشه چون درایوش تو لیست میاد اما وقتی کلیک میکنم پیغام please insert a disk to drive رو نشون میده چه نرم افزاری باید استفاده کنم؟ممنون
سلام
من یه فلاش دارم که تو بانه به یکی از دوستام انداختن و خوب کار نمیکنه و مثلا موزیک رو اجرا میکنه و فیلم رو اجرا نمیکنه اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بده ممنون میشم چون شنیدم یه قطعه و نرم افزار هستش که اونو درست میکنه.
تمام فلش هایی که به قیمت ارزون توی بانه فروخته میشه همین طور هستن ، این ها ضایعات کارخانه های چینی هستن که یک عده سود جو توی بانه اون ها رو میفروشن (هیچ کدوم هولوگرام ندارن) فکر نمیکنم درست شدنی باشه ، چون عیب سخت افزاری دارن (دایی من دو تاش رو خرید و کلاه سرش رفت!)سلام
من یه فلاش دارم که تو بانه به یکی از دوستام انداختن و خوب کار نمیکنه و مثلا موزیک رو اجرا میکنه و فیلم رو اجرا نمیکنه اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بده ممنون میشم چون شنیدم یه قطعه و نرم افزار هستش که اونو درست میکنه.
منم یک عدد کولدیسک 32 گیگ کینگ هدیه گرفتم که بانه ای بود!
بعد از یک هفته خود به خود سوخت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)