تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: یه سوال (مشکل؟) در مورد مانیتور LCD سامسونگ BW1953

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض یه سوال (مشکل؟) در مورد مانیتور LCD سامسونگ BW1953

یه مانیتور LCD BW 1953 سامسونگ هستش که مشکل خاصی نداره ,فقط یه مورد توش دیدم و اون اینه که وقتی یه صفحه ی کاملا مشکی و تاریک رو باهاش باز میکنی (مثل screen saver) حاشیه هاش نورانی تر دیده میشه.
    (نمیدونم منظورم رو درست میرسونم یا نه)
    مثل شکل زیر:

تکنولوژی LCD طوریه که نور از پشت پنل تابیده میشه,میخواستم ببینم این به خاطر همون قضیه است؟
    چون توی LCD TV همچین موردی ندیدم.
    البته این مشکل فقط تو صفحات خیلی خیلی تاریک و مشکی دیده میشه و تو کارکرد عادی ابدا دیده نمیشه.

ویرایش:شرمنده screen shot نداشتم.
    Last edited by Diego; 11-01-2010 at 17:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دادا منم عین همین مشکل رو دارم
    دقیقا امروز هم بازار ایران بودم و برای همین مشکل رفته بودم
    سر بازار ایران اگه دیده باشی نمایندگی سامسونگ یه ویترین پهن کرده همه مانیتورهاشو گذاشته برای ملت !
    رفتم به یارو گفتم همین مشکل رو دارم البته من ماینتورم رو دوسال پیش گرفتم ضمن این که مدلی که من کار میکنم یه مدل حرفه ای برای گرافیستهاست و بیشتر به طبیعی بودن رنگها اهمیت میده و natural color هست و 98 درصد رنگها رو طبیعی نشون میده که فوق العاده است ولی براییم جای سئوال بود اون همه پول نازنین رو دادیم و این مانیتور این مشکل رو داره !
    گفتش اون نور نوریه فلورسنته یه مهتابی پشت پنل هست که میتابه
    و باید زنگ بزنی سام سرویس دوسال گارانتی داره دیگه
    حالا باید بریم بزنیگم حالا یه چیزی من میگم
    میخوای اول تو برو زنگ بزن بعد ما بریم

3. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

اگه واسه شما هم اینطوریه پس مشکل نیست.میشه نتیجه گیری کرد اکثر مدلهاشون این حالتو دارن.باز خوبیش اینه که تو نمایش عادی اینطوری نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نه داداش
    مشکل وقته که میره روی اسکرین سیور ( با زمینه مشکی ) میبینم که یه لامپی مثلا بالا وپایین و چپ و راست داره ملایم میتابه
    اول توجهی نمیکردم ولی خوب دقت کردم دیدم ول نمیکنه ! واسه همین منم مثل شما مشکوک شدم و رفتم پرسیدم
    حالا این چیزی نیست !
    مشکل نمیدونم چیه که وقتی مونیتور رو روی میز میزارم و میرم روی تختم دراز میکشم فیلم نگاه مکنیم حس میکنم که رنگ مشکی و رنگهای روشن به حالت تندی در هم ادغام میشن به اصلاح ما گرافیستها ( کنتراست high level میشه ) و کیفیت فیلم پایین میاد البته به احتمال زیاد برای شکست نور در زاویه است که از بغل نگاه میکنی همین وضعیته برای همین هم من توی نرم افزار پلایر یه دستکاری میکنم و نور فیلم رو زیاد میکنم همچنین کنتراست رو بالاتر میبرم و میرم عقبتر فیلم رو نگاه که میکنم میبینم که کیفیتش بهتر شده
    چیکار کنیم آقا تی وی ال سی دی نداریم بزنیم بهش یه تی وی کوچیک داریم ماهواره رو زدم به اون ولی برای فیلم لنگ لنگم از این ور دی وی دی بد مصب هم نمیتونه دایویکس ساپورت کنه ...خلاصه بدجوری گیر کردیم فقط باید از مونیتور نگاه کنیم

6. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

KING_DESIGNER جان فقط مشکل واسه سامسونگه یا برند های دیگه هم این مشکل رو دارن؟
    چون اگه همونطور که گفتم از نور پشت پنل باشه باید واسه تمام مانیتورها و LCDTV ها باشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

عرض شود که چندوقت پیش در فرومی یک دوستی نوشته بود که تی وی LCD خریده و مشکلش همینیه که ما داریم ! حالا دیگه زیاد توضیح نمیدم مارکش هم همون سامسونگ بود نمیدونم داستانش چیه ولی هرچیزی هست سراسریه آقا خودتو ناراحت نکن .
    اگه این سامسونگ اینجوری بد در بیاد وای به حال برندهای اشغال دیگه مثل ( ال جی و AOc . ,,,,(اصلا باهاشون حال نمیکنم
    میخواستم سونی بگیرم چون کارم فوق العاده باید با مانیتور باشه و خیلی باید مونیتورم خوب باشه
    میخواستم اوایل سونی بگیرم که با قیمت 600 تومنیش بیخیالش شدم همین سامسونگی که دارم راضی ام اون هم احتمالا چیزی نباشه زیاد بد به دلت راه نده حساس شدن روی قطعات کار بی خودیه چون الان همین چزی که 300 پولشو دادم و یه 19 اینچ گیرم اومده رو برم بفروشم بیشتر از 100 تومن نمیخرن پس عملا ناراحت کردن بیخوده
    فقط باید یه زنگی به این شرکت کلاهبردارشون بزنیم بگیم داستان این نوره چیه که منم گفتم بزنگی که نزدنگیدی
    یه خبری بده مارو هم از دل نگرونی در بیار.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

عرض شود که چندوقت پیش در فرومی یک دوستی نوشته بود که تی وی LCD خریده و مشکلش همینیه که ما داریم ! حالا دیگه زیاد توضیح نمیدم مارکش هم همون سامسونگ بود نمیدونم داستانش چیه ولی هرچیزی هست سراسریه آقا خودتو ناراحت نکن .
    اگه این سامسونگ اینجوری بد در بیاد وای به حال برندهای اشغال دیگه مثل ( ال جی و AOc . ,,,,(اصلا باهاشون حال نمیکنم
    میخواستم سونی بگیرم چون کارم فوق العاده باید با مانیتور باشه و خیلی باید مونیتورم خوب باشه
    میخواستم اوایل سونی بگیرم که با قیمت 600 تومنیش بیخیالش شدم همین سامسونگی که دارم راضی ام اون هم احتمالا چیزی نباشه زیاد بد به دلت راه نده حساس شدن روی قطعات کار بی خودیه چون الان همین چزی که 300 پولشو دادم و یه 19 اینچ گیرم اومده رو برم بفروشم بیشتر از 100 تومن نمیخرن پس عملا ناراحت کردن بیخوده
    فقط باید یه زنگی به این شرکت کلاهبردارشون بزنیم بگیم داستان این نوره چیه که منم گفتم بزنگی که نزدنگیدی
    یه خبری بده مارو هم از دل نگرونی در بیار.
    البته من کلاً ازش راضیم و همونطور که گفتم فقط در شرایطی خودشو نشون میده که صفحه 100% سیاه و اتاق هم کلاً تاریک باشه.
    پس قضیه مختومه شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اتفاقا درسته در محیط تاریک خیلی خودشو نشون میده
    چاکریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •