تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 15 1234511 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 147

نام تاپيک: اثرات بازي هاي رايانه اي بر روي گيمر ها

  1. #1
    داره خودمونی میشه A M I R G A M E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    پست ها
    60

    پيش فرض اثرات بازي هاي رايانه اي بر روي گيمر ها

    سلام دوستان يه مقاله در مورد اثرات بازي هاي رايانه اي بر روي گيمر ها گذاشتم اميدوارم لت ببريد.اميدوارم تاپيك تكراري نباشه اگه هست به بزرگي خودتون من را ببخشيد و تاپيك را قفل كنيد.
    بسياري از پدر و مادرها در اين باره که فرزندشان چه فيلمي مي بيند بسيار سختگيرند، اما نتايج يک تحقيق نشان مي دهد که 90 درصد والدين اصلا خبر ندارند فرزندشان چه بازي رايانه اي را خريداري مي کند. تنها 10 درصد والدين جهان ، بازيهاي رايانه اي را پس از بررسي براي فرزندشان تهيه مي کنند. تحقيقات نشان داده است يک بازي رايانه اي با صحنه هاي خشن ، ترسناک يا شهوت انگيز، بسيار بيش از يک فيلم سينمايي بر کودکان و نوجوانان تاثير منفي مي گذارد. فيلم سينمايي نهايتا در 120 دقيقه پايان مي يابد و مخاطب تنها يک تماشاگر به حساب مي آيد، اما در بازي هاي رايانه اي ، کودکان عضو فعال و اصلي ترين عامل خشونت به شمار مي روند.ممکن است کودکان و نوجوانان ، هفته ها درگير يک بازي خشن براي تمام کردن آن باشند.

    آنها براي طي کردن مراحل بازي ، مجبورند دست به هر کار خلاف اخلاقي بزنند. اين مساله ، بعلاوه پيشرفت گرافيکي اين بازي ها، بايد هر پدر و مادري را نگران کند. در حال حاضر، بازي هاي دو بعدي از مد افتاده اند و بازي هاي سه بعدي نيز باعث مي شوند بازي کننده در بازي بيشتر غرق شود و در دنيايي مجازي فرو رود. اين مسائل باعث مي شود مرز دنياي واقعي و مجازي براي کودک چندان مشخص نباشد

    افزايش خشونت در ميان نوجوانان ، يکي از صدها مشکل ايجاد شده براي آنها پس از سرگرم شدن به بازي هاي رايانه اي نامناسب است.يکي ديگر از اين مشکلات ، اعتياد اين رده سني به بازي است اعتياد به بازي رايانه اي در ميان بسياري از کساني که وقت زيادي براي اين بازي ها مي گذارند ديده مي شود، طوري که نوجوان نمي تواند براي مدت طولاني بازي نکند و از لحاظ ذهني خود را نيازمند بازي کردن مي بيند . علاوه بر مشکلات ذهني ، بيماري هاي جسمي هم گريبانگير نوجوانان معتاد به بازي هاي رايانه اي مي شود. درد مچ و گردن ، از شايع ترين مسائل اين نوجوانان است.علاوه بر آن ، کم شدن ديد به دليل خيره شدن ممتد به نمايشگر، يکي ديگر از شايع ترين آسيبهاي فيزيکي است. بازي زياد و بدون استراحت گاه فرد را دچار حمله هاي شديد عصبي و بيماري صرع مي کند. بسياري از اين کودکان به علت کم تحرکي و فعاليت کم فيزيکي دچار چاقي مفرط مي شوند. علاوه بر آن ، تحقيقات نشان مي دهد اکثر نوجوانان معتاد به بازي هاي رايانه اي ، داراي ضربان قلب و فشار خون بالا به دليل استرس و هيجان بيش از اندازه اند.بسياري از افرادي که درگير اين بازي ها مي شوند، متوجه گذشت سريع زمان نمي شوند و حتي فراموش مي کنند غذا بخورند. اين مساله سال گذشته باعث شد يک نوجوان ژاپني بعد از حدود 17ساعت بازي بدون وقفه بر اثر حمله قلبي جان خود را از دست بدهد.

    پيشگيري از آسيب ها
    رايانه و بازي هاي رايانه‌اي بدليل اينكه غالباً با تفكر و يا سرعت عمل فرد كاربر در ارتباط است مي تواند به عنوان روش خوبي براي استفاده از اوقات فراغت تلقي شود، و لذا لازم نيست فرزندانتان را از بازيهاي رايانه اي محروم كنيد درعين حال اين وسيله نيز مثل بسياري از دستاوردهاي فن آوري جديد در كنار منافع، عارضه هايي را نيز داراست.و والدين بايد در اين زمينه نقش نظارتي بر عهده داشته باشند.

    همان طور که درباره انتخاب لباس ، دوست و... براي فرزندانشان گزينشي عمل مي کنند، در تهيه بازي هايي که نسبت به ساير بازيهاي موجود ترجيح داده مي شوند نيز مي توانند گزينشي عمل کنند.

    علاوه بر گزينش بازيها، والدين بر زمان بازي فرزندان نيز بايد نظارت کنند.اگر فرزند شما برخي از اين خصوصيت ها را دارد، در معرض خطر است: تقريبا هر روز مشغول بازيهاي رايانه اي است. هر بار بيش از 3 تا 4 ساعت را صرف بازي مي کند. به جاي انجام تکاليف مدرسه ، ترجيح مي دهد بازي کند.

    سعي مي کند به بازي ادامه دهد، اما نمي تواند.براي جلوگيري از اين مساله و هدايت فرزندتان بايد با برنامه ريزي مشخص از آنها خواست تا مدت استفاده از آن را محدود كنند تا از عوارض ناشي از آن مصون بمانند

    دكتر محمدحسين حريرچيان، متخصص بيماري هاي مغز واعصاب و عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران در اين مورد مي گويند : مدت زمان استفاده از رايانه در افراد مختلف با استعداد به بيماري‌هاي زمينه‌اي گوناگون و در سنين مختلف و همچنين نوع كاربري، متفاوت است و نمي‌توان يك قانون كلي براي همه افراد در نظر گرفت اما بهتر است از خود دانش آموز خواست كه با اندكي احساس خستگي در مثلاً عضلات اطراف چشم از ادامه بازي و استفاده از رايانه خودداري كند. همچنين براي همه كاربران بهتر است در حين استفاده از رايانه مقاطعي از زمان را براي استراحت خود در نظر بگيرند.

    در مجموع به نظر نمي‌رسد استفاده از بازيهاي رايانه اي در بيشتر از 2 يا 3 بخش 30 دقيقه اي كار صحيحي باشد و استفاده طولاني تر مي تواند منجر به عوارضي مختلف از جمله در سيستم عصبي گردد.

    در همين راستا مسولين بايد نسبت به توزيع و فروش بازيها نظارت شديدي را اعمال نمايند كه در حال حاضر چنين چيزي مشاهده نميشود و با برنامه ريزي دقيقتر نسبت به توليد بازيهاي مفيد سرعت عمل بيشتري به خرج دهند البته نمايشگاه بازيها ي رايانه اي در زوز جهاني كودك در مهرماه سال جاري حركت خوبي بود ولي با همه اين تفاصيل با جايگاه واقعي در ميان بازيهاي رايانه اي فاصله اي بس زياد داريم .
    البته من كه روزي 5 تا 6 ساعت بازي ميكنم هيچ مشكلي برام تا حالا پيش نيومده!!!

  2. 18 کاربر از A M I R G A M E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    داره خودمونی میشه A M I R G A M E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    پست ها
    60

    پيش فرض

    دوستان ميخوا ببينم شما هم اين اثرات منفي يا مثبت بازي ها را داريد من كه هيچكدوم را ندارم.

  4. #3
    حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    8,166

    پيش فرض

    نتیجه این تحقیق احتمالا تو کشور های اروپایی بوده یا تک و توک کشور های آسیایی

    تنها 10 درصد والدين جهان ، بازيهاي رايانه اي را پس از بررسي براي فرزندشان تهيه مي کنند.
    مطمئن نیستم
    ولی فکر نمیکنم تو ایران همچین چیزی صادق باشه!

    تحقيقات نشان داده است يک بازي رايانه اي با صحنه هاي خشن ، ترسناک يا شهوت انگيز، بسيار بيش از يک فيلم سينمايي بر کودکان و نوجوانان تاثير منفي مي گذارد. فيلم سينمايي نهايتا در 120 دقيقه پايان مي يابد و مخاطب تنها يک تماشاگر به حساب مي آيد، اما در بازي هاي رايانه اي ، کودکان عضو فعال و اصلي ترين عامل خشونت به شمار مي روند.ممکن است کودکان و نوجوانان ، هفته ها درگير يک بازي خشن براي تمام کردن آن باشند.
    دقیقا
    یک فیلم رو میبینی و تموم میشه میره
    ولی تو بازی اگه بخوای میتونی یه کار رو هزار دفعه انجام بدی به روش های مختلف!

    اعتياد اين رده سني به بازي است اعتياد به بازي رايانه اي در ميان بسياري از کساني که وقت زيادي براي اين بازي ها مي گذارند ديده مي شود، طوري که نوجوان نمي تواند براي مدت طولاني بازي نکند و از لحاظ ذهني خود را نيازمند بازي کردن مي بيند .

    منم!
    مثلا یدفعه یه اشتباهی تو دنیای واقعی انجام میدم میگم خوبه اشکال نداره الان F9 میزنم دوباره از اول میرم!
    یا مثلا تو دوراهی گیر میکنم F5 میزنم!

    من مشکل جسمی پیدا نکردم
    مشکل خاصه دیگه هم نیست.
    این 1 ماهه اخیر هم روزی 7_8 ساعت گیم بازی میکنم.

  5. 5 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  6. #4
    داره خودمونی میشه A M I R G A M E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    پست ها
    60

    پيش فرض

    ممنون من هم مشكل جسمي پيدا نكردم اما ميگن ادم چاق ميشه در حالي كه من متوسطم چشمام هم اصلا ضعيف نيست مانيتورم هم محافظ چشم نداره.

  7. 2 کاربر از A M I R G A M E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  8. #5
    اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    A P C O M teh
    پست ها
    360

    پيش فرض

    سلام


    بازی بر روی بچه تاثیر داره! زیر 7 سال.. مثلا بچه همسایه ما Xbox داره و کالکشن بازی هاش فقط ترسناکه! از لحاظ رفتاری هم پرخاش گره و ..

    res evil 5 رو تا اخر رفت.

    من خودم هم 4 سالم بودم بازی موتال کامبت سگا خیلی روی من تاثیر می زاشت. و شبا کابوس میدیدم

    ولی خب ادمای بزرگ هم شاید جو گیر بازی بشن و فکر کنن دنیا هم اینطوریه مثلا خودشون رو جایه یه شخصیت قرار بدن و رفتار اون رو تقلید کنن منظورم اینه که فکر کنن x men هستند و میتونن مردم رو پاره کنن.

    خود من حدود 2 ماهه بدجور رفتم تو کانتر!

    هر پلیسی میبینم تو خودم خودم میگم یه flash بندازم بعد برم knife کنمش

    ................
    خلاصه بازی روی اکثر گیمر ها تاثیر میزاره حالا میتونه مثبت باشه یا برعکس.

  9. 2 کاربر از pejmangame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  10. #6
    پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill
    پست ها
    761

    پيش فرض

    درسته برای همین در کشور های پیشرفته بازی ها درجه بندی سنی میشن ESRB ولی اگر شما بالای 20 سال سن داشته باشی دیگه باید ظرفیت داشته باشی و مشکلی از نظر روحی براتون پیش نیاد چون محدودیت سنی برای این گروه که adult
    به حساب میان وجود نداره

  11. این کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  12. #7
    اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر
    پست ها
    384

    پيش فرض

    ما كه بازي مي‌کنیم جسم و روحمان از این دنیا کنده می‌شود و پــــر می‌زند به اون دنیا....

    به خاطر همین از هرگونه آسیب‌های جسمی و روحی در امان هستیم...

    فعلن هم زنده هستیم تا ببینم آخر بازی نه آخر عمرم چطوری می‌شه اگر خوب نشد برگردیم از cheekpoint آخر دوباره شروع کنیم...

  13. 2 کاربر از Jocker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  14. #8
    حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    8,166

    پيش فرض

    درسته برای همین در کشور های پیشرفته بازی ها درجه بندی سنی میشن ESRB ولی اگر شما بالای 20 سال سن داشته باشی دیگه باید ظرفیت داشته باشی و مشکلی از نظر روحی براتون پیش نیاد چون محدودیت سنی برای این گروه که adult
    به حساب میان وجود نداره
    البته تو ایران هم داریم این درجه بندی سنی رو
    Esra

    خیلی وقت نیست راه افتاده.

  15. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  16. #9
    کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath
    پست ها
    2,745

    پيش فرض

    اثرات كيلو چنده؟تو اروپا اثراتي در كار نيست.چون اونجا يه چيزي به اسم رده بندي سني وجود داره كه اينجا هم داره تشكيل ميشه.اما اونجا فرهنگ سازي شده و مثلا من 10 سالمه مي خوام gears of war2 بازي كنم به داداش بزرگم بگم بره برام بخره اون همچين كاري نمي كنه پس اثرات برا سن هاي كم تو آسيا وكشور هاي مثل كشور خودمون هست.(من13سالمه اون10سال مثال بود)

  17. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  18. #10
    اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک
    پست ها
    320

    پيش فرض

    ممنون من هم مشكل جسمي پيدا نكردم اما ميگن ادم چاق ميشه در حالي كه من متوسطم چشمام هم اصلا ضعيف نيست مانيتورم هم محافظ چشم نداره.

    آقا من بدجوری وزن اضافه کردم.ولی الآن می رم ورزش.خود بخود کامپیوتر روی احساسات تاثیر می ذاره.مثلا من خیلی بیشتر عصبانی می شم.

  19. این کاربر از soltanarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


صفحه 1 از 15 1234511 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •