با سلام
میخواستم بدونم مجموعه کینگ (king) از چه روش یا روش هایی برای قفل گذاری استفاده میکند ؟؟؟؟
با سلام
میخواستم بدونم مجموعه کینگ (king) از چه روش یا روش هایی برای قفل گذاری استفاده میکند ؟؟؟؟
قفلش سخت افزاریه مطمئن نیستم فکر کنم از اون قفلهایی هست که یک نوع بدسکتور رو دی وی دی میزارن که وقتی مستقیم کپی
کنی رو هارد ناقص ریخته میشه یعنی نرم افزار با حجم 6MB بعد از کپی میشه 28KB
خیلی جالبه که اون ور دنیا مردمانی تلاش میکنند و ساعتها وقت و هزاران یورو خرج میکنند تا یک برنامه 5 مگابایتی درست کنند و چند پنی کاسب بشن ولی در ایران کسانی هستند که با جمع کردن امثال این 5 گیگ ها ی آن مردمان داماد شده اند.
قفل هم میزارن روش تا حاصل دست رنجشان را کس ه دیگری نبرد و مجددا داماد شود
اجب بساطی هست!![]()
سلام:
ما كه نتونستيم كاري كنيم ولي اگه دوستان ميتونن روش كار كنن تا من بعدا دوباره از طرف بگيرم.
با تشكر
فکر نکنم بشه با ایمیج گرفتن قفل سخت افزاری رو شکوند !!!
احتمالا اینقدر الکی نیست
شما کینگ 2000 چند رو میخواین ارش رایت کنین ؟
ببنید اگر قفل سخت افرازی باشه باید به همراه CD یا DVD یک قطعه باشه که به پورت سریال سیستم یا USB وصل میشه یا امکان داره روی دیسک حالتی سوزنی باشه به غیر از مورد اول در صورتی که شما روی دسکتون سورنی هم باشه با این کاری که گفتم میتونین فایل برنامه رو استخراج کنین تو اون روشی که من توضیح دادم اصلا ایمیجی نگرفتیم بلکه قفل آبکیشو تو ایزوباستر نمایان کردیم و راحت فایل هاشو استخراج کردیم حالا من امشب آموزش تصویری این کارو قرار میدم البته با کینگ 2007
نه بابا سخت افزاری کیلو چنده برنامه الکل 120% رو بریزید بعد پرش بدسکتور رو بزارید روی 3000 بعد یکساعت توی ویندوز Xp و بعد از بیست دقیقه تو ویندوز Seven ایمیجشو میگیره
قفل این برنامه نرم افزاری هست مثلا فقط از روی اتوران برنامه ها اجرا می شوند و وقتی به مسیر و پوشه برنامه میری میبینی خالی هست
با iso buster هم چیزی نشون میده حالا اگه کسی اطلاعی داری یا علی رو کنه ببینیم قضیه از چه قراره
آقا چرا پست های بنده رو پاک میکنید شما دارید از چی دفاع میکنید از یک شرکتی که تمامی محصولات خارجی رو بدون اجازه سازنده اومده بصورت کرک شده با یه پکیج و دفترچه راهنما داره به اسم خودش با قیمت های بالا میفروشه!!!!!!!!!؟؟؟؟؟ یکی از دوستان بنده یکی از محصولات همین شرکتی که شما دارید سنگش رو به سینه میزنید رو خرید و خارج از کشور روی سیستمش نصب کرد و موقعی که به اینترنت کانکت بود دقیقا ظرف سه دقیقه پلیس اون شهر درب خونشون بودن و به اتهام کلاهبرداری و سوءاستفاده دستگیر و جریمه کردن پس خواهش میکنم سنگ همچین کلاهبرداری رو به سینه نزنید
بارها به کرات در این انجمن گفته شده که با کمک برنامه هایی مانند Process Explorer شما قادر به مسیر یابی
دقیق یک فایل مخفی روی دیسک خواهید بود ... ممکنه اصلا فایل نصب شما داخل پوشه ای که اسم برنامه در
اون نوشته شده نباشه و در این مواقع همه گول می خورن و فکر میکنن مخفی شده ...(مانند NP Assistant )
با یک مسیر یابی ساده همه چیز مشخص میشه ...
لینک برنامه :
هم چنین بهتره علاوه بر Iso Buster برنامه های Iso دیگه مانند Ultra Iso و Magic Iso هم امتحان کنید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا :
خوب هست كه همين طور كه دادستان هاي زيادي مدافع حقوق نرم افزارهاي خارجي هستند ، دادستان هاي كل كشوري هم براي حقوق نرم افزارهاي داخلي داشته باشيم. خوب هست عمل كنيم و نه اينكه حرف بزنيم و شعار بدهيم. همين الان به نرم افزارهايي كه استفاده مي كنيد نگاه كنيد ، فردا دير هست.
ثانيا :
به جاي غرغر كردن ، چنانچه شما هم اين توانايي را در خودتان مي بينيد ، عمل كنيد و پول پارو كنيد. حرف نزنيد ، شعار ندهيد ، عمل كنيد تا شخصا تجربيات زيادي در اين زمينه بدست بياوريد. اگر اين كاري كه مي فرماييد اينقدر ساده است چرا تعداد مجموعه هاي مطرح موجود انگشت شمار است ؟ شعار ندهيم ، عمل كنيم.شما دارید از چی دفاع میکنید از یک شرکتی که تمامی محصولات خارجی رو بدون اجازه سازنده اومده بصورت کرک شده با یه پکیج و دفترچه راهنما داره به اسم خودش با قیمت های بالا میفروشه
ثالثا :
دوست شما با آگاهي از اصل نبودن اين نرم افزارها را خريداري كرده و طبق قوانين خيلي از كشورها مجرم است. بنابراين خودش بهتر ميداند كه چگونه با پليس آن طرف دنيا برخورد كند ، اما اين چه ربطي به استفاده كنندگان داخل كشور دارد ؟ من نديده ام در اين مجموعه يا مجموعه هاي ديگر مانند آن نرم افزارهاي كرك شده ايراني قرار بگيرد.
رابعا :
براي من هيچ اهميتي ندارد كه موضوع كپي كدام نرم افزار و سي دي است ، اما از شنيدن حرفهاي تكراري در حداقل 15 سال اخير ، از شنيدن شعارها ، از شنيدن توجيه هاي بي دليل براي كپي كردن ها ، از شنيدن فلان و بهمان بي ربط خسته شده ام.
كل چهار موضوع بالا را در اين جمله خلاصه مي كنم : شعار ندهيد ، عمل كنيد . قضاوت نكنيد. توچيه نكنيد. خوب يا بد اين قانون اين انجمن است . نان شيرمال است ، هر كس ميخورد بخورد ، هر كس نميخورد نخورد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)