تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: چگونه از ترافیک اینترنت خود با خبر شوم؟

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

14 چگونه از ترافیک اینترنت خود با خبر شوم؟

درود;

دوستان کاشکی یک تاپیک مهم در مورد امنیت شبکه هم ایجاد میشد. واقعا جاش تو این انجمن خالیه...

و اما سوال:

چجوری میتونم از ارتباط سرورها یا سایت ها یا یه دومین به سیستم خودم با خبر شم؟ مثلا اگه تراقیک من X هست این مقدار چقدرش در حال حاضر صرف دانلود یا بازدیدم از یه سایت میشه؟ آیا گرفتار بات نت نیستم؟ آیا کسی از پهنای باند من برای دریافت اطلاعات از سیستم من در حال تلاش نیست؟

یه دستور تو cmd هست بنام netstat منتها نرم افزاری در این زمینه وجود نداره؟ یا خودت این دستور قابلیت های دیگه ای هم داره؟

متشکر...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

درود;

دوستان کاشکی یک تاپیک مهم در مورد امنیت شبکه هم ایجاد میشد. واقعا جاش تو این انجمن خالیه...

و اما سوال:

چجوری میتونم از ارتباط سرورها یا سایت ها یا یه دومین به سیستم خودم با خبر شم؟ مثلا اگه تراقیک من X هست این مقدار چقدرش در حال حاضر صرف دانلود یا بازدیدم از یه سایت میشه؟ آیا گرفتار بات نت نیستم؟ آیا کسی از پهنای باند من برای دریافت اطلاعات از سیستم من در حال تلاش نیست؟

یه دستور تو cmd هست بنام netstat منتها نرم افزاری در این زمینه وجود نداره؟ یا خودت این دستور قابلیت های دیگه ای هم داره؟

متشکر...
    به سلام رفیق
    network monitor نسخه فول ورژن هست اما حوصله می خواد بررسی اش
    اگه حالا داری بسم الله

3. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr Andersson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

11 Re

به سلام رفیق
    network monitor نسخه فول ورژن هست اما حوصله می خواد بررسی اش
    اگه حالا داری بسم الله
    متشکر. چی خیال کردی من کم میارم؟ اولین باری که رفتم 20 تا کامپیوتر رو وصل کردم به هم اولین باری هم بود که ویندوز سرور 2003 رو میدیدم و اولین باری که یه سرور رو! حالا همه میگن مهندس مهندس چی شد؟ اصلا به رومم نیاوردم من چی میدونم؟ اینجا کجاست؟ اینا کین؟!!! 1 ساعته ته توشو درآوردم! الان یکم پیر شدیم. ما رو اینجوری نبین! ولی زون آلارم هم فکر کنم یه چیزایی رو نشون میداد منتها فقط اسمشون رو. حالا خود شما اصلا این چیزا برات مهم نیست؟ خودت چیکار میکنی؟

متشکر...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

متشکر. چی خیال کردی من کم میارم؟ اولین باری که رفتم 20 تا کامپیوتر رو وصل کردم به هم اولین باری هم بود که ویندوز سرور 2003 رو میدیدم و اولین باری که یه سرور رو! حالا همه میگن مهندس مهندس چی شد؟ اصلا به رومم نیاوردم من چی میدونم؟ اینجا کجاست؟ اینا کین؟!!! 1 ساعته ته توشو درآوردم! الان یکم پیر شدیم. ما رو اینجوری نبین! ولی زون آلارم هم فکر کنم یه چیزایی رو نشون میداد منتها فقط اسمشون رو. حالا خود شما اصلا این چیزا برات مهم نیست؟ خودت چیکار میکنی؟

متشکر...
    ایول کارت خیلی درسته
    نه خوشم اومد
    بنده هنوز به مراحل عملی نرسیدم
    همچنان در تلاش برای رسیدن به مرتبه ارشد می باشم
    اون زون الارم هم که اون دفعه مشکل درست کرده بود برات
    من که تا حالا باهاش کار نکردم
    network monitor رو نسخه light اش رو باهاش کار کردم فقط بسته هایی که یه سرش local باشه یا broadcast باشه رو می گیره اما دیگه دل و روده بسته رو می ریزه بیرونا

6. این کاربر از undertaker_ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •