حجم : 28.5M
تعداد آیکون :2685
فرمت:PNG
این تایپک دوباره آپدیت میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم : 28.5M
تعداد آیکون :2685
این تایپک دوباره آپدیت میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم : 33.2M
تعداد آیکون :1292
فرمت:PNG,ICO
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا حال کردم
خیلی وقت بود دنبال همچین چیزی می گشتم اگه بازم داری بزار
ThanKs
حجم کل: 29.35M
تعداد آیکون :603
فرمت:PNG,ICO
حجم : 30.24M
تعداد آيکون :715
حجم : 24.4M
تعداد آيکون :349
آیکونهای سیستم عامل ویستا
آیکونهای زیاد دیگه ای هم دارم ولی فکر کنم دیگه کافی باشه نیاز همه رو رفع میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
خیلی ممنون. آیکن های زیاد و جالبی هستن.
ولی سایز همشون تا جایی که من دیدم 128x128 هستن. آیکن های با سایز کوچکتر می تونید بزارید؟ مثل 48x48
آیکونها از نوع PNG هستند هر کدوم خواستید ببرید تو فتوشاپ و در قسمت Image Size اونو به اندازه دلخواه در بیاریدولی سایز همشون تا جایی که من دیدم 128x128 هستن. آیکن های با سایز کوچکتر می تونید بزارید؟ مثل 48x48
کاش موضوع ایکونها رو مشخص میکردین مثلا ایکونهایی که میشه برای تولبارها استفاده کرد کدوم دسته هستن مثلا ایکون پرینتر و یا دوربین یا ذره بین برای جستجو و یا ایکون ریفریش و یا ذخیره و چیز هایی که یکم تخصصی تر باشن ممنون
سلام
ضمن تشکر مجدد از MTPROG ...
خوب خودتان هر طور دلتان میخواهد و میپسندید، موارد دانلودیتان را دسته بندی کنید و به فایلهای قبلیتان اضافه کنید.کاش موضوع ایکونها رو مشخص میکردین مثلا ایکونهایی که میشه برای تولبارها استفاده کرد کدوم دسته هستن مثلا ایکون پرینتر و یا دوربین یا ذره بین برای جستجو و یا ایکون ریفریش و یا ذخیره و چیز هایی که یکم تخصصی تر باشن
البته دو مطلب هم وجود دارد ...
اول معمولاً هاردهای کامپیوترهای امروزی حجم بالایی دارند و پر از فایلهای متنوع هستند که اصلاً خود ادم به علت حجم زیاد حال گروه بندی انها را ندارد.
دوم هم آنکه خیلی از لینک های ارائه شده در اینترنت، آپلودی خود فرد نیست، در واقه آپلود کننده اولیه یک لینک میگذارد ولی بعد ده نفر لینک او را تکرار میکنند و فقط کسی لینک جالبی دیده و آن را برای دیگران هم گذاشته. (که البته این چیزی از ارزش کار کم نمیکند)
خوش باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)