تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: انتخاب یک آنتی ویروس و فایروال مناسب

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض انتخاب یک آنتی ویروس و فایروال مناسب

سلام
    چند وقته بین انتخاب یک آنتی ویروس ویروس گیر کردم
    1-کاسپر اسکی نسخه 8:خیلی خوب بود-آپدیت هایش هم سایز خوب بود اما به طور نخواسته پاک شد
    2-برنامه Eset smart security :قوی-آپدیت کم حجم- ولی فایروالش مال نیست
    3-کاسپر نسخه 10:قوی- اما آپدیتش خیلی زیاده!
    ============================
    به جز این سه تا دیگه چه برنامه سیکوریت رو میشناسید که این خصوصیات رو به ترتیب الویت داشته باشد
    1-قوی در ضد ویروس و فایروال(تست های معتبر رو داده باشه و حداقل نمره قبولی رو کسب گرفته باشه)
    2-آپدیت های کم حجم
    3-سبک و کارا که سیستم رو به کما نبره
    ==========================
    من خودم فکر میکنم avast یا اویرا مناسب باشند
    اما از قدرتشون خبر ندارم مخصوصا اویرا(هم فایروال-هم ویروس کش)
    =======================================
    گزینه شما چیه؟
    چه نوع سیکوریتی؟؟
    یا چه نوع ضد ویروس با فایروال

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بهترین گزینه از لحاظ امنیتی

نصب یک آنتی ویروس تنها + فایروال مجزا + نصب یک آنتی اسپای ور غیر فعال و برای اسکن هفتگی.
    Kaspersky Antivirus+Outpost Firewall pro+Malwarebytes Antimalware
    Avira Antivir Personal&Premium+Outpost firewall pro + Malware bytes Antimalware

بهترین گزینه از لحاظ راحت بودن کاربر نیمه حرفه ای و حرفه ای

Kaspersky Internet Security
    PC Tools Internet Security

بهترین گزینه از لحاظ کمتر بودن پیغامهای گیج کننده برای کاربران عادی.

Avira Antivir security suite
    Eset Security suite

و یا نصب یکی از آنتی ویروسهای Avira Antivir یا Avast در کنار فایروال خود ویندوز.

3. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من هم قصد خرید یک آنتی ویروس داشتم ، می خواستم ببینم ، اویرا بخرم یا بیت دیفندر یا ناد ؟
    کسپر رو خودم دارم اینترنت سکیورتی ، خیلی سنگینه ...

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

اسمارت سکیوریتی نورد 32 رو نصب کردم اما خیلی توی فایروال ضعیفه به نظرتون چی کار کنم؟
    یه آنتی ویروس خوب به علاوه یه فایروال خوب و انتی اسپایر خوب میخوام.
    یه جوری باشه که سرعت پایین نره و از این گیرهای الکی نده و راحت کرک بشه و تا یه مدت زیادی احتیاج به پسورد و این چیزا نخواد.من دائما اینترنت هستم

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اسمارت سکیوریتی نورد 32 رو نصب کردم اما خیلی توی فایروال ضعیفه به نظرتون چی کار کنم؟
    یه جوری باشه که سرعت پایین نره و از این گیرهای الکی نده و راحت کرک بشه و تا یه مدت زیادی احتیاج به پسورد و این چیزا نخواد.من دائما اینترنت هستم

آنتی ویروس سبک بدون نیاز به کرک با قابلیت تشخیص خوب.

Avira Antivir Personal
    Symantec EndPoint Protection 12 نسخه Retail.

Symantec EndPoint Protection 12 رو من هفته پیش قبل از اینکه بعد از مدتها میخواستم فورمت کنم آزمایش کردم. آنتی ویروس خوبیه و نیازی هم به کرک نداره. در صورتی که نسخه Retail رو نصب کنید.

فایروال سبک با پیغامهای کم.

Look"N"Stop یکی از بهترین فایروالها جهت حملات DDoS و IP Spofing. گارد بسیار عالی در این نوع حملات داره.
    PC Tools Firewall Plus از انجین فایروال Look N Stop استفاده میکنه اما با امکاناتی بیشتر و ظاهری متفاوت.

بهترین آنتی اسپای ور ها با تشخیص خوب و قابلیت پاک کنندگی عالی بدون نیاز به کرک. مجانی و همیشه آپدیت.

MalwareBytes ANTIMALWARE
    Super AtiSpyware Free Edition. البته میشه این نسخه رو با کیجن بصورت همیشگی رجیستر کرد.
    A-Squared Free Edition. دارای 2 انجین بسیار قوی آنتی اسپای ور و آنتی ویروس. A-Squared Free با هیچ آنتی ویروس و فایروالی مشکل نداره چون بصورت غیر فعال نصب میشه.

7. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ناد32 فایروالش ضعیف نیست و فایروال خیلی خوبی داره و بر همه پورتهای سیستمی هم نظارت داره. مشکلی که شما و تستر های اینترنتی با این فایروال دارند اینه که ناد32 چیزی به اسم HIPS یا Behavior Blocker نداره. به همین دلیله که در تست های انجام شده این فایروال نتیجه خوبی کسب نمیکنه چون نباید هم کسب کنه. اگر نتیجه اش خوب بود من بهش شک میکردم. این تست ها در واقع فایروال ها را تست نمیکنند بلکه سیستم های دفاعی اضافه ای مانند HIPS ها رو که اخیرا مد شده تا آخرین درجه سختش بکنند تست میکنند. اگر من میخواستم از Nod32 Smart Security استفاده کنم این 2 برنامه رو در کنارش نصب میکردم تا یک صد دفاعی بسیار عالی حتی بهتر از خیلی از فایروال های دیگه ایجاد کنم. چون شما فایروال دارید اما اون 2 موردی رو که اشاره کردم ندارید.

نصب یک Behavior Blocker . در این صورت انتخابم حتما ThreatFire بود. درجه ی تنظیماتش هم روی 3 و گاهی که احساس خطر بکنم روی 4 قرار میدادم.

نصب یک HIPS یا AntiKeylogger. در این صورت هم انتخابم Zemana Antilogger در کنار ناد32 میبود. کافیه همه برنامه هایی رو که قبلا نصب کردی و بهشون اعتماد داری 1 بار اجرا کنی. بعد تیک remember را بزنی. از این به بعد هر چیزی خواست توی سیستم تغییرات الکی بده و اطلاعاتی رو بدزده بهت خبر میده.

MalwareBytes AntiMalware نسخه مجانیش رو هم جهت یک پشتیبان بصورت غیر فعال نصب میکردم.

9. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

آنتی ویروس سبک بدون نیاز به کرک با قابلیت تشخیص خوب.

Avira Antivir Personal
    Symantec EndPoint Protection 12 نسخه Retail.

Symantec EndPoint Protection 12 رو من هفته پیش قبل از اینکه بعد از مدتها میخواستم فورمت کنم آزمایش کردم. آنتی ویروس خوبیه و نیازی هم به کرک نداره. در صورتی که نسخه Retail رو نصب کنید.

فایروال سبک با پیغامهای کم.

Look"N"Stop یکی از بهترین فایروالها جهت حملات DDoS و IP Spofing. گارد بسیار عالی در این نوع حملات داره.
    PC Tools Firewall Plus از انجین فایروال Look N Stop استفاده میکنه اما با امکاناتی بیشتر و ظاهری متفاوت.

بهترین آنتی اسپای ور ها با تشخیص خوب و قابلیت پاک کنندگی عالی بدون نیاز به کرک. مجانی و همیشه آپدیت.

MalwareBytes ANTIMALWARE
    Super AtiSpyware Free Edition. البته میشه این نسخه رو با کیجن بصورت همیشگی رجیستر کرد.
    A-Squared Free Edition. دارای 2 انجین بسیار قوی آنتی اسپای ور و آنتی ویروس. A-Squared Free با هیچ آنتی ویروس و فایروالی مشکل نداره چون بصورت غیر فعال نصب میشه.
    میخوام آنتی ویروس اوست رو دانلود کنم چون رایگان هم هست. چه چیزی رو نصب کنم سایر قابلیت هایی که توی این نسخه نیست و در نسخه اینترنت سکیوری هست مثل فایروال و اسکن مداوم اینترنت و انتی اسپایر رو یکجا داشته باشه و رایگان باشه؟

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

میخوام آنتی ویروس اوست رو دانلود کنم چون رایگان هم هست. چه چیزی رو نصب کنم سایر قابلیت هایی که توی این نسخه نیست و در نسخه اینترنت سکیوری هست مثل فایروال و اسکن مداوم اینترنت و انتی اسپایر رو یکجا داشته باشه و رایگان باشه؟
    نسخه 5 از Avast مشکلات زیادی رو برای بعضی ها ایجاد کرده. از جمله کاهش دادن سرعت اینترنت, کم کرد لود برنامه ها, بیشتر کردن مدت زمان بوت ویندوز و از همه مهمتر ناسازگار بودن با بعضی از برنامه های امنیتی. اما برای بعضی ها هم خوب کار کرده و مشکلی نداشته.

من خودم Avast رو کلا همه نسخه هاش رو بهت پیشنهاد نمیکنم. به جاش Avira نسخه مجایش رو بهت پیشنهاد میکنم. اما باز هم اگر دوست داری Avast رو امتحان کنی این برنامه ها رو میتونی در کنارش امتحان کنی تا کامل بشه.

نسخه مجانی Avast اسکریپت بلاکر نداره. برای اینکه این قابلیت رو به Avast FRee اضافه کنی دو راه داری. یا از یک مرورگر اینترنتی استفاده بکنی که بتونی جاوا اسکریپت رو توش غیر فعال کنی. مثل فایرفاکس با پلاگین NoScipt. یا میتونی از فایروال هایی که این قابلیت رو دارند استفاده کنی. مانند Outpost Pro و ZoneAlarm Pro.

Avast FRee امکانSandboxie کردن نرم افزار های مهمی مانند مرورگر ها و نرم افزار های چت رو نداره. اما در عوض میشه از برنامه Sandboxie 3.44 استفاده کنی و با شماره سریال های زیر رجیسترش کنی.

Name : MESMERiZE
    Serial : MGV6KG2

Name : HARDAL-TR
    Serial : S3MWGRB

ThreatFire و MalwareBytes AntiMalware هم که هر کدام کارشون متفاوته و قبلا توضیح دادم رو میتونی بهش اضافه بکنی.

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

درود

اگه نمیخواهی پول بدی آویرا فری یا همون پرسونال.

اگر هم که میخواهی پول بدی، صبر کن یک ماه تا نگارش 10 آویرا بیاد، اونوقت اونو تهیه کن.

پیروز باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •