سلام به همگی
از نظراتتون خیلی ممنوم . امیدوارم بعد این مطلب دوباره نظر بدید.
خب اول پاسخ Tabasom.Sweet که فکر کنم پاسخ خیلی مسئله ها باشه:
دوست عزیز قبل از هر چیز به خاطر ارزشی که گذاشتید و نظرتون رو گفتید خیلی ممنونم . مخصوصا چند خط اخر نظرتون که خیرخواهی شما نسبت به بنده رو نشون میداد ممنونم.
ولی دست عزیز این حق رو به من بدید که با نظرتون موافق نباشم . به طور منطقی مطالبی رو که شما ارائه دادید رو بررسی می کنم
خواهش میکنم یکم با دید مثبت تری نگاه کنید. کی این تفکر رو در شما به وجود اورده که امسال نمیتونید به اون چه که لیاقتش رو دارید برسید؟
شما طوری صحبت میکنید انگار اسفند ماه یا اردیبهشته. الان اول راهه. شما ار ابان هم با همه ی تلاشت جلو بری هیچی از هیچ کس کم نداری
خب هر داوطلبی از جمله من یه سقف درسی واسه خودم دارم . حالا این سوال پیش میاد که "در کدام حالت من بیشتر به این "سقف قابل دسترس خودم" نزدیک میشم ؟ "
یک "با تسلطی که امسال با خوندن دروس پایه در کنار پیش بدست میارم(اونی که شما میگی) "
دو " تسلطی که با خوندن امسال فقط پایه با یه برنامه صحیح و هدف گذاری مشخص بدست میاد( اونی که من میگم)؟ "
من فکر می کنم که برای پاسخ این سوال باید این مسائل رو بررسی کنیم
1-سطح فهم و تسلطم بر دروس پایه در همین حالا در چه وضعیتیه؟
2-چه جحم درس رو باید بخونم تا به "تسلطی" که متناسب و مناسب خودم می دونم برسم
3-چقدر زمان دارم و ایا این مقدار زمان برای این حجم دروس و برای شخصی با ویژگی های من جوابگو هست تا به اون سطحی که می خوام برسم ؟
خب پاسخ های واقعی که با بررسی به دست اوردم
1-سطحی بسیار معمولی که با "اون چیزی که واقعیت و سقف منه خیلی اختلاف داره " بطوریکه بعضیی دوستام که به اذعان همه از نظر گیرایی و درک و... در مقایسه با من ضعیف ترند در حال حاضر پایه بهتری دارند و من اگه بخوام بخونم وقت کافی نیاز دارم و مطمئنم این وقت 9 ماه اونم با پیش کافی نیست ؟ ولی شما میگی هست . من با بررسی وضعیت خودم به این نتیجه رسیدم . این وضعیت من با سقف درسی که گفتم انقد فاصله داره که نمیشه با وجود پیش به سقف نزدیکش کرد . مطمئنا اختلاف ما بر سر اینه که " نظر شما اینه که من میتونم که امسال با تلاش زیاد به اون چیزی که می خوام برسم . ولی من می گم امسال به هیچ وجه کافی نیست و اگه من همین مقدار تلاش رو بخرج بدم در صورتی که پیش نرم به مراتب بهتر عمل می کنم . درواقع راهی که باید طی بشه که فرضا من به رتبه زیر سه رقمی بشم رو شناسایی کردم . فهمیدم که باید انقد تسلط رو داشته باشی وحالا که با وضعیتم مقایسه می کنم می بینم مطمئنا من این توانایی رو دارم در صورتی که وقت و برنامه داشته باشم
این درحالی که به یقین این و وقت و شرایط امسال در کنار پیش فراهم نمیشه. باور کنید این اصلا از نامیدی نیست چون من بسیار به خودم امیدوارم .
2- خب من این قسمت رو تک تک واسه همه درسا بررسی کردم دیدم در "حالتی به قول شما رویایی" می تونم در کنار پیش اینا رو بخونم . و رسیدنم به تسلط متناسب اصلا محاله .
3- 9ماه برای خواندن پایه و پیش و تسلط بر اونا نه واسه من کافی نیست . وقتی یه نمونه متناسب رو بررسی می کنم می بینم اکثر اونایی که موفق شدند یک ساله اکثرا پایه خوبی داشتند. در کل اگه شما نمونم بیاری که شخصی اصلا تابستون نخوند و از ابانم شروع کرد خیلی موفقم شد واسه من ملاک نیست. ملاک واسه من این که ایا فرقی هست بین پایه ای که امسال در پیش در بهترین حال ممکن بخونم با پایه ای که امسال رو واسش بذارم؟
جا خوردم با خوندن نظرتون! شما فکر میکنی میتونی دروس به دوسال تقسیم کنی؟ نه دوست عزیز درسهای امسال رو سال بعد فراموش میکنی به اضافه ی اینکه همش با خودت میگی اون همه وقت گذاشتم پس باید
تسلطم بیشتر باشه
نه به نظرمن اینطور نیست . مگه من گفتم وقتی پایه رو تموم کردم .دیگه نگاش نمی کنم تا کنکور . نه ! من اینو نمی گم حتما این کار اشتباهه.به نظرم اگه برنامه ی کامل و مدونی داشته باشم براحتی می تونم در کنار پیش پایه رو مرور کنم .( اینم با رفتم به قلمچی و برناهی عالیشون پشت سرمیزارم .) باور کن اصلا درصدش خیلی کمه . خب مرور یعنی چی ازمون یعنی چی برنامه کامل با تمام ویژگی ها چی ...خب وظیفمه که بخونم الکی وقتمو پولمو صرف نمی کنم که!!!باید بخونم ..درست بخونم
یا من با دوسال خوندن بگم" اگه موفق نشدم" !!! این دیگه نمیشه .مثل این می مونه که بخوام به این مشکلات فکر کنم : "راستی اگه خواستم برم سر جلسه ماشین نبود چیکار کنم" ؟؟!!! باور کن اینا مشکل نیستند ...یا بهتر بگم قابل حلند
اگه امسال به عنوان اولین کنکور رسمیم نشد چی؟ من هیمنطوری هم سال دوممه و
بچه هایی رو میبینی که همزمان با سال دوم شما همون موقع شروع به خوندن همه چی کردند و چیزی هم از شما کم ندارند.افسوس نمیخورید؟
لطفا خوب فکر کنید. من مطمئن هستم با مشورت کردن با هر کسی که قبولش دارید از این تصمیمتون باز میگردین..
این حرف خیلی کلیه ؟ ببینید اصلا شاید باشه شخصی که در سال دوم من ، نخونده ازمن بهتر باشه این مقایسه اشتباست . من سعی می کنم خودمو با حالتی از خودم که یه سال درس خونده بود مقایشه کنم و ببینم انقد تفاوت زیاده که 2 سال رو ترجیح میدم با اینکه یه سال عقب می افتم .
اتفاقا قراره فردا با دوستم بریم پیش همه کاره قلمچی تو شهر خودمون که میگن مشاور عالییه. ( اگه از فرانسه برگشته باشه)
دوستان عزیز چرا با بد بینی نگاه می کنید . لطفا اگ میشه صریحا مشکلاتشو بگید .
فکر می کنم شما جنبه های مثبتشو در نظر نمی گیرین !!!
اینکه بدون دغدغه کنکور در سال اول همه درس های پایه رو بخونی ..اینکه رفتن پیش در سال اینده واست راحت بشه.. اینکه از حداکثر توانی که داری اسفاده کنی.. اینکه کاری رو که دیگران در دوسال با برناهی یه ساله انجام میدن تو بیایی تو یه برنامه دوساله بخونی رو بذارم کنار !!! بیام برم پیشی که می دونم یه سال دیگه اون به چیزی که می خوام نمیرسم و یه سالم فرصت دارم . چرا ؟؟؟ چون امکان فرانوشی و افسوس دیگران و...هست ؟ به نظرتون این تصمیم رویاییه ؟
یادم نمیاد هیچکس پرسیده باشه :
اصلا هدف شما مشخصه تو کنکور ؟
وضعیت تحصیلی تون چطوره ؟
سبک درس خوندن تون ؟؟ بعد سالها درس خوندن بزرگترین مشکلاتی که فکر می کنید دارید در درس خوندن چیه ؟
اخه منی که در بعضی درسا چار پنج تا کتاب دارم و خیلی کندم چطور در کنار پیشی که اصلا ندیدم همشونو بخونم؟؟ می دونم می خواین بگین چرا 4 تا کتاب به نظرم این کتابا خیلی لازمند تا به رتبه ای عالی برسی ...باور کنید حقیقتا نمیشه ..بررسی کردم نمیشه ..
خلاصه :
"من می دونم نمیتونم تو یه سال از حداکثر تواناییم اسفاده کنم یا بهتر بگم اگه من یه سال دیگه وقت داشتم خیل بهتر می شدم . (و شما اینو نمی پذیرید که چرا من اینطور فکر می کنم ! حالا بی زحمت شما فکر کن اینجوری باشه) حالا این خوبه که بیام خودمو از الان سرکار بذارم همه رو بخونم . سال دیگم همینقدر وقت و همین قدر درس دارم یـــــا نه بیام از همین الا درس ها رو بخونم با هدف کنکور 91 ؟ می دونم اگه شما اون داخل پرانتزو قبول کنید با من موافقید درسته؟؟