سلام دوستان
این تاپیک ویژه گوشی های ال جی هستش. دیدم برای نوکیا هست، گفتم حیفه برا ال جی نباشه.پس طبق گفته...
یک تاپیک ویژه این راه اندازی می کنیییییممممم !!!
یه امید پیروزی و موفقیت شما و رفع تمامی مشکلات![]()
سلام دوستان
این تاپیک ویژه گوشی های ال جی هستش. دیدم برای نوکیا هست، گفتم حیفه برا ال جی نباشه.پس طبق گفته...
یک تاپیک ویژه این راه اندازی می کنیییییممممم !!!
یه امید پیروزی و موفقیت شما و رفع تمامی مشکلات![]()
Last edited by DariushGreat; 10-08-2009 at 09:34.
سلام.ممنون از راه اندازی این تاپیک.
گوشی ke990 من بعد از فلش مشکل آنتن دهی پیدا کرد...
یعنی فقط تو بعضی از مناطق مخابراتی انتن میده و میشه باهاش تماس گرفت و در بقیه مناطق اصلا نمیشه.
گوشیمو 1 ماهه پیش بردم برای تعمیر ، تعمیرکار چند روز بهش ور رفت راههای مختلفو امتحان کرد .آخرش گفت فعلا هیچ کاریش نمیشه کرد ...
گفتم از شما هم بپرسم هیچ راهی برای تعمیرش نیست؟؟؟
اگه مشکل پس از فلش کردن گوشی پیش اومده، پس مطمئنا می باس با تعویض فلش دوباره درست بشه... چون منطق می گه که فلش کردن گوشی هیچ ربطی به صدمه سخت افزار آنتن نداره؛ پس احتمالا مشکل نرم افزاریه...
خودتون فلش کردین؟ یا دادین بیرون براتون فلش کردن؟ یا دادین کامتل؟ کدومش؟
تاجاييكه من توي سايت ها خوندم، بيشتر كسانيكه گوشيشونو دادن بيرون براشون فلش كردن (گوشي ويوتي) بعد از فلش كردن چنين مشكلي را داشتند مخصوصا اگر فريمور مورد استفاده انگليسي نباشد....
بهترين راه حل اينه كه 25000 تومان به كامتل بپردازيد و فريمور فارسي اين گوشي را براتون بريزند....
راستش اول خودم دو سه بار با کامپیوتر فلش کردمبعد بردم بیرون برام فلش کردن و یکم بهش ور رفتن آخرش این شد...
اگه بدم کامتل فلش فارسی کنه درست میشه ؟
راستی میدونم یکم احمقانه اس ولی من این دکمه تشکر رو پیدا نمی کنم مگه نباید کنار دکمه های نقل قول و پاسخ سریع باشه؟؟
آره خوب... باس درست بشه!
برای تشکر هم چون تازه وارد هستی، نمی بینی. 10 پست بدی حله. یه دگمه تشکر هم اضافه میشه
راستی یادم رفت. ورودت رو به جمع پی 30 ورلدی ها تبریک می گم. امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم
![]()
تاپیك مفیدی هستش!
امیدوارم به یاری دوستان بتونیم تاپیكی به قدرت تعمیرگاه نوكیا بزنیم
ممنون از شما
به احتمال زياد بايد درست بشه چون كامتل با باكس فلش ميكند...
سلام به همگی
اولا ممنون از این تایپیک یه همچین جایی لازم بود
اما من چندتا مشکل دارم
1.سمت چپ پایین گوشیم(ویوتی)به اندازه یه سانت ترک برداشته که چند تا دوستان تو همین فروم یه همچین مشکلی رو دارن.
2.موقع فیلم برداری فلش(فلاش)گوشی روشن نمیشه.
3. بعد از نصب تم ها(چند ماه پیش)تا الان احساس می کنم قدرت انتن دهی گوشی کم شده!؟
مرسی
__________________________________________________ _________________________________
بیستون را عشق کند و شهرتش فرهاد برد
تا جایی که من میدونم فلش ویوتی مدل KE زنون هست که در کل زنون نمیشه به طور مداوم روشن باشه (گوشی میسوزه!). اونایی رو هم که فلش استروب دارن فکر کنم مثل زنون باشن (یعنی نمیشه زیاد روش نگه داشت).2.موقع فیلم برداری فلش(فلاش)گوشی روشن نمیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)