سلام
من یک سی دی فیلم دارم که فقط در VCD نمایش داده می شه و امکان نمایش در کامپیوتر وجود نداره و کلیه فایلهای فیلم اون یک اندازه و کم حجم نمایش داده می شه. برای حل مشکل چه کار انجام بدم.
سلام
من یک سی دی فیلم دارم که فقط در VCD نمایش داده می شه و امکان نمایش در کامپیوتر وجود نداره و کلیه فایلهای فیلم اون یک اندازه و کم حجم نمایش داده می شه. برای حل مشکل چه کار انجام بدم.
عکسی از محتویات سی دی میذارید لطفا ؟!
سلام
نمونه فایل :
حجم کل سی دی : 2.18 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا حالا همچین چیزی رو من ندیدم. واقعاً چیز جالبی هست.
سلام دوستان
منم به تازگی یک دیسک VCD دستم رسیده که دقیقا خصوصیاتی که این دوستمون میگن رو داره .....
حتی اندازه ذکر شده توسط ایشون هم با نمونه من یکیه .....
پس به نظر میرسه این قفل کار یک برنامه یا سیستم قفل گذاریه ....
برای آسان تر شدن نظر دهی من از بخش های مختلف سی دی و همچنین وضعیت اون درون برنامه های مختلف عکس گرفتم
که میذارم تا اساتید این بخش نظر بدن :
لینک دانلود :
از اساتید درخواست نیگاه داریم !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از amin fear ؛ قفل سی دی من هم مشابه گفته های amin fear می باشد.
لطفاً کمک کنید؟
آیا راهی برای نمایش این گونه سی دی ها در کامپیوترها وجود داره؟
تصاوير شما رو داونلود كردم و مشخصا حدس مي زنم سي دي شما به صورت multisession رايت شده ( چند مرحله اي)
تنها راه كپي فايلها ( يا استخراج فايلها ) استفاده از برنامه هاي با توانائي خواندن ديسك هاي چند مرحله اي است
راه دوم از طريق ويندوز 2000 يا 98 است كه براحتي با كليك راست بروي درايو سي دي session مورد علاقه خود را انتخاب و وارد آن مي شويد !!
اين قابليت براي بالا بردن ظريب امنيت برنامه سازان در ويندوز اكس پي حذف شده است !
فا يلهائي كه شما كف پوشه mpgave مشاهده مي كنيد همگي fake بوده وجود حقيقي ندارند !
مي توانيد با فشرده سازي آنها از طريق file compressor ها به پوچ بودنشان پي ببريد
Last edited by mahramasrar2; 06-11-2009 at 19:21.
سلام دوست عزیز
شما می تونید از این طریق که میگم فایل های روی سی دی رو روی کامپیوتر کپی کنید. برای این کار باید کارت کپچر یا تی وی با ورودی کامپوزیت (ویدئو) داشته باشید. روش کار بدین شکله که سی دی را در یک VCD پلایر بذار و خروجی ویدئوی دستگاه رو به ورودی ویدئوی کارت کپچر متصل کن
سپس با یک نرم افزار ( مانند WIN DVR یا Screen Capture ) تصویر ورودی رو کپچر کن
شرمنده اگه یه کم سخته ولی من راه دیگه ای به نظرم نمیرسه (خودم از این روش تا به حال صد تا سی دی با این قفل رو کپی کردم. )
در ضمن تشکر یادتون نره
ممنون![]()
Last edited by PaRkOr; 29-12-2009 at 02:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)