تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: خنک کننده هارد دیسک ( فن هارد )

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood hashemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض خنک کننده هارد دیسک ( فن هارد )

با سلام
    من میخوام برای هارد دیسکها خنک کننده بزارم یک مدل دیدم توی سایت های ایرانی اما مدل بهتر هست؟ و با چه قیمتی؟
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یدونه خریدم 2 تومن یه فنه زیر هارد وصل میشه بنظرم خیلی خوب کار میکنه و تاثیرشم محسوسه فقط بدیش اینه که در هر صورت یه فضایه اضافی زیر هارد میگره و اگر چند تا هارد دارین یا میخواین بعدا چندتا بگیرید ممکنه با مشکل کمبود جا مواجه بشید . با تمام این اوصاف اگر کیس درست درمونی داشته باشید که جلویه مخزن هاردها فن داشته باشه خیلی خوبه و تاثیر خوبی هم داره .
    Last edited by milky way; 14-11-2008 at 01:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masood hashemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

میشه یک نمونه کیس خوب که برای هاردها هم جای مناسبی برای خنک کردنشون داشته باشه بگویید.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان اين خنك كننده هاي هارد خيلي تاثير خوبي روي خنك شدن و در نتيجه كارايي هارد و كل سيستم دارند. اما بديشون اينه كه اگه چن تا هارد داشته باشين (مثل من كه 3 تا هارد دارم) اونوقت نصب اين خننك كننده ها مشكل ميشه. ضمن اين كه فن اين خنك كننده ها معمولا مرغوب نيست و بعد از چند وقت صداي بدي توليد ميكنه كه اذيت كننده ميشه.
    به جاي اين خنك كننده ها ميشه از يك فن 12 سانتي متري ارزون (3500 مارك گرين و 7500 مارك كولر مستر چراغ دار) در قسمت جلوي كيس استفاده كرد كه هم هاردها رو خيلي خيلي خوب خنك ميكنه هم اينكه به گردش هواي داخل كيس و خنكي اون كمك ميكنه. اين روزها هم بيشتر كيسهاي توي ردهي 35-40 از شركت گرين (و ديگر شركتها) قابليت نصب فن در قصمت جلو رو دارند. ميتونيد مثلا كيس زيباي مدل Tolip گرين رو بگيريد كه حدود 41 تومن هست و اين قابليت رو هم داره. فقط دقت كنيد اگر بيش از يك هارد داريد اونها رو با يه فاصله از هم نصب كنيد (مثلا محفظه شماره يك براي هارد شماره يك-محفضه شماره 2 خالي-محفظه شماره 3 براي هارد شماره 2)

داره خودمونی میشه sampro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Blue Sky

پيش فرض

اتفاقا منم از روش جناب saadi126 استفاده کردم و با این که تو منطقه گرمی زندگی می کنم دمای دو تا هاردم به 50 درجه نمی رسه. ضمن این که فن 12 سانتی با اینکه قدرت هوادهی بیشتری داره از صدای به مراتب کمتری نسبت به 8 سانتیا برخورداره.
    در شمن کیس من امکان نصب این نوع فن رو نداشت. ولی به نظرم همیشه آدم باید یه کم خلاقیت داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •