از شما بسيار سپاسگزارم. چند مورد بود كه خواستم يادآوري كنم.
- متن اشكالات تايپي فراواني دارد.
- اين يك شاهكار نيست صرفا يك ابزار است كه هيچ وقت به شكل قبلي آن ادامه نخواهد يافت.
- نمونه هايي را كه تست كرده ايد ذكر نكرديد.
- تفاوت سرعت 12 و 13 به دليل تكرار در صورت عدم موفقيت است كه مقدار آن هم 3 است .
- در نسخه 12 زدن يا نزدن تيك تاثيري ندارد ... فراموش كرده بودم در نسخه 12 كدهايش را بنويسم.
- اين برنامه قفل را نمي شكند. قفط از سي دي ايميج تهيه مي كند. در جايي نوشته ايد كه اين برنامه 5 نوع قفل قدرتمند را مي شكند كه البته اين قفلها هم قدرتمند نيستند.
- من به مورد 1 در قسمت مزيت ها توجه نكرده بودم اما دليل آن هم دستكاري برنامه نيست. براي اينكه در قفل هايي كه از PreGap استفاده مي كنند بعضي از درايوها ترك اول داده و بعضي ها ترك آخر داده را مي خوانند اين قبيل قفلها يك كپي از TOC را در ترك آخر نگهداري مي كنند . تفاوت هاي موجود در ISO و Joliet در نام فايلها بعد و قبل از تهيه ايميج به اين دليل است كه در درايوي كه شما اين تست را انجام داده ايد TOC از ترك داده دوم خوانده ميشود و اطلاعات بخش PreGap يا ناديده گرفته شده و يا Redirect شده اند كه وقتي خود PreGap را به صورت يك ترك مستقل بنويسيم نتيجه به اين شكل شامل تغيير نام فايلها مي شود.
- با كرك و كراكر مشكل دارم. شايد با ديدن نسخه جديد برنامه ام بعضي چيزها را تغيير داديد.
باز هم بينهايت از شما براي وقتي كه جهت نوشتن اين متن صرف كرده ايد سپاسگزارم.