راستش بعد از قطع و وصل های مکرر اینترنت ایرانسل حالا از روز پنج شنبه هرچی کانکت میشم هیچ هزینه ای نمی اندازه
حالا نمیدونم واسه من اینطوری شده یا واسه همه اینطوریه ؟؟؟
دوستان امتحان کنن و جواب بدن
اگه این طور باشه که به همه اطلاع بدین تا حالشو ببرن.gif)
 اینترنت ایرانسل رایگان شده
 اینترنت ایرانسل رایگان شده
				راستش بعد از قطع و وصل های مکرر اینترنت ایرانسل حالا از روز پنج شنبه هرچی کانکت میشم هیچ هزینه ای نمی اندازه
حالا نمیدونم واسه من اینطوری شده یا واسه همه اینطوریه ؟؟؟
دوستان امتحان کنن و جواب بدن
اگه این طور باشه که به همه اطلاع بدین تا حالشو ببرن.gif)

نه مال من تهرانم کم میکونه ، البته اگر منظورت کانکت با گوشی باشه ، با کامپیوتر رو امتحان نکردم ...

مال بنده رایگان بود اما بعد از قطع و وصل مجدد پولی شد..gif)

من الان هم با گوشي كانكت شدم و همچنان رايگان است پارسال تابستان هم اينطورى شد البته فقط واسه سيم كارت من رايگان بود.
شماره من
****0935741

نه ماله من به شدت پول میندازه (من دائمی هستم که ایرادش کمتره تو این ضمینه ها !)

من اون طور که تجربه دارم بعضی موقع ها سیم ها قاط میزنه ولی با یه تغییر تو شبکه درست میشه ولی متاسفانه من همچین سعادتی نداشتم D: در ضمن واسه من که دائمیم خیلی کم از مشکلا رخ میده مثل دوست بالا D:

بابا این که خوبه.....من سال ÷یش یک هفته از امکانات رایگان استفاده کردم!!!
نه SMS کم میکرد نه تماس! ساعتش هم فرقی نمیکرد! حالشو میبردم! به هرکسی که میخواستم هروقت که میخواستم و به هر شماره ای میخواستم زنگ میزدم.....

من تجربشو دارم
تا سال پیش ایرانسل یه باگی داشت که وقتی اعتبارت 0 می شد بعد یک مدت GPRS مجانی میشد
من وصل کرده بودم به کامپیوتر و یادمه 100مگی هم دانلود کردم . بعد یک هفته خود به خود پولی شد ...
الان هم تست کردم پول کم میکنه ( اعتباری کد 093579 )
البته من که ADSL دارم و برام فرقی نمی کنه
Last edited by Ali_vdo; 01-08-2009 at 23:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)