تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 26

نام تاپيک: ••• درخواست فوري براي رفع مشكل بسيار عجيب كه منو بدبخت كرده •••

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14 ••• درخواست فوري براي رفع مشكل بسيار عجيب كه منو بدبخت كرده •••

با عرض سلام خدمت دوستان و مديران محترم پي سي ورلد،ترخدا اين تاپيك رو نبندين و هرجور كه ميتونيد به من كمك كنيد كه بدبخت شدم.
    ماجرا اينه كه من روي كامپيوترم هر برنامه اي نصب ميكنم و ميخوام اجرا كنم اجرا نميشه و يه اروري ميده به اسم File Corruped ميده و براي بعضي نرم افزاراي ديگم يه خط پايينش مينويسه احتمالا فايل ويروسيه واز اين حرفا.حالا من موندم اگه اين كار ويروسه از كجا اومده تو سيسيتم چون هم كاسپراسكاي داشتم و هم آويرا و اگرم مشكل سخت افزاريه بايد چه خاكي تو سرم بريزم.؟!
    تا حالا هم همچين اتفاقي تو عمرم نه شنيده و نه ديده بودم.
    تازه علاوه بر اينكه خودم سه تا ويندوز عوض كردم سيستم رو بردم پيش يه خدمات كامپيوتري خيلي خوب تا درست كنه اونم همينجور مات و مبهوت مونده بود و 10تومن ديگم دادمE Scan ارژينال خريدم كه اونم هيچ فايده اي نداشت.
    الان همينجور موندم كه چيكار كنم؟ترخدا جون مادرتون هر راهي بلدين بگين كه وضعيتم خيلي خرابه چون هم به سيستم احتياج دارم و هم از اينكه اطلاعاتم بپره مي ترسم.الان هم با موبايل اومدم پس خواهشا كمكم كنيد.

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    عکس از خطا بزار
    اگه ویروسی هست آخرین نسخه ی آنتی ویروس NOD32 رو دانلود کن و آپدیت کن.
    شاید فایل ها به احتمال ویروسی بودن خراب شدن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام داداش مشكل اينجاست كه اصلا نميتونم برنامه اي رو نصب كنم تا عكس بگيرم و كيبوردم عكس نمي گيره.ارورش همون بالا گفتم كه ميگه فايل موردنظر خرابه يا ويروسي.
    همه ي آنتي ويروسهاي
    Nod32,KasperSky,Avira,Ashampo,Escan رو نصب كردم اما هيچ كدوم فايده نداشت و حتي يه دونه ويروسم پيدا نكرد.سر در نميارم بابا همه ي برنامه ها كه يهو ويروسي نميشن يا ويروس كه خودشو تو سي دي رايت نميكنه يا نميگه كه من ويروسم.آخه اين چه بلاييه كه سر من اومده.يكي به دادم برسه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام

دوست عزیز یه موقع هاردت مشکل نداره.

باتشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هارد! نميدونم والا ولي فكر نمي كنم.اگه هارد مشكل داشت كه نه ويندوز عوض ميشد و نه ويندوز بالا مياد.
    راستي چند روز پيش كه ويندوز نصب كردم يكي از درايوها پريده بود و من مجبور شدم كل هارد رو ريكاور كنم و فضاي اون دروايو رو كه نميدونم چه جوري با درايواي ديگه قاطي شده بود با پارتيشن مجيك درست كنم و يه درايو بسازم.هنوزم برام ابهامه كه اون درايو چه جوري حذف شده بود.يعني اشكال از هارده؟يه هارد ديگه دارم ميدم هارد به هارد كنن ببينم چي ميشه.

پروفشنال Hossein bandarie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

هارد! نميدونم والا ولي فكر نمي كنم.اگه هارد مشكل داشت كه نه ويندوز عوض ميشد و نه ويندوز بالا مياد.
    راستي چند روز پيش كه ويندوز نصب كردم يكي از درايوها پريده بود و من مجبور شدم كل هارد رو ريكاور كنم و فضاي اون دروايو رو كه نميدونم چه جوري با درايواي ديگه قاطي شده بود با پارتيشن مجيك درست كنم و يه درايو بسازم.هنوزم برام ابهامه كه اون درايو چه جوري حذف شده بود.يعني اشكال از هارده؟يه هارد ديگه دارم ميدم هارد به هارد كنن ببينم چي ميشه.
    اين مشكلات از پارتيشن تيبل به وجود مي ياد . دو حالت به نظر من ميرسه :
    1- ويروس كه سكتور راه انداز اصلي رو دستكاري كرده و سيستم تو آدرس دهي دچار مشكل شده .
    2- ناحيه سيستمي هارد در حال خراب شدنه . ( يا آسيب فيزيكي ديده )
    البته شايد هيچ كدوم هم نباشه ولي براي احتياط درايو پرايمري ( معمولا C ) و درايوي كه ويندوز نصبه ( اگه تو C نصبه كه هيچ ) رو از طريق Properties\Tools\Check Now بررسي كنيد .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان رفتم هارد رو عوض کردم فعلا که درست شده.آقا حسین از راهنماییتون ممنون گویا احتمال دومی بیشتر بوده چون فعلا سیستم داره کار میکنه.اون check now و check disk رو هم 100 بار زدم ولی هیچ فایده ای نداشت.به هر حال ممنون از راهنماییتون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

5 دوباره بدبخت شدم.

سلام دوستان من بیچاره دوباره همین بلا سرم اومده و بدبختی شروع شد.به خدا دیگه این دفعه خیلی قاتی کردم الان دارم کاسپر و نود32 آپدیت رو دانلود میکنم ببینم چه خاکی باید رو سرم بریزم.این دفعه بعد ار این که نرم افزار safe data recovery رو نصب کرم تا یه چیزیو ریکاور کنم این بلا سرم اومد گمون کنم که همون برنامه یا کرکش بیچارم کرده البته فورا برنامه رو پاک کردم و بع از اینکه یه بار سیستم رو رستارت کردم دیدم اون کادر پسورم ادمین استراتور اومد بالا در حالی که من اصلا پسورد نداده بودم و وقتی ویندوز اومد بالا دیدم که چه بلایی سرم اومده یه ویندوز عوض کردم که اونم دوباره بعد از 5-6 دقیقه همین جوری شد.این دفعه موقع باز کردن یه برنامه فقط یه پنجره کوچیک میاد که نوشته file occorupted.دوستان به خدا دیگه نمی دونم چیکار کنم ترخدا یکی به دادم برسه.بابا نا سلامتی یه هارد عوض کردم.اون یکی گیگابایت بود ولی این مکس توره پس حتما اشکال از هارد نیست.فقط امیدم به شماست.ترخدا یکم زود جواب بدید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseinpb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

برو تو رجیستری(با نوشتن regedit در run) بعد این آدرسو دنبال کن:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
    اینجا تمام نرم افزارایی که با بالا اومدن ویندوز شروع میشن وجود داره.
    حالا اگه نرم افزار غیر عادی ای دیدی و مطمئن بودی که مال ویندوز نیست یا خودت نصب نکردی پاکش کن بعد ریستارت کن ببین چی میشه.(البته آدرسشو بنویس که اگه ربطی نداشت دوباره بذاریش سر جاش)
    این نرم افزارا معمولا خودشونو تو پوشه ویندوز یا system 32 کپی می کنن.

من خودم یه نرم افزاری ساخته بودم که هر ثانیه 800 تا فایل 10 کیلو بایتی رو تو هر درایو کپی می کرد و باعث پر شدن هارد می شد و در عین حال هیچ آنتی ویروسی قادر به تشخیص اون بنود پس خودت بگرد پیداش کن.

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

سلام
    ببینید این لینک میتونه کمکی بهتون بکنه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوالی داشتم ازتون آیا حجم فایلتون تغییر کرده یا هش؟بعد آیا از cd که ته اش بسته شده هم همین مشکلو دارید؟

این نرم افزارو هم بتستید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by [ali]; 21-06-2009 at 18:25.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •