من هر وقت می خوام مکافی را آپدیت کنم از رو IP می فهمه مال ایرانم و اجازه نمیده(چه بدبختی داریم ما)
حالا یه نرم افزار می خوام که IP را عوض کنه و مال یه کشور دیگه نشون بده.
مرسی
من هر وقت می خوام مکافی را آپدیت کنم از رو IP می فهمه مال ایرانم و اجازه نمیده(چه بدبختی داریم ما)
حالا یه نرم افزار می خوام که IP را عوض کنه و مال یه کشور دیگه نشون بده.
مرسی
احتياج به برنامه خاصي نداره با خود ويندز ميشه اينكار رو كرد
برو به :
control panel > internet option > connections
حالا اكانتت رو انتخاب كن و setting رو بزن بعد تيك مربوط به قسمت proxy server رو بزن تا فعال بشه
بعد تو قسمت addres و port وارد كن پورت و اي پي رو كه مال ايران نباشه بعد ok كن
براي پيدا كردن پورت و اي پي كه مال كشور هاي ديگه باشه مي توني با search كلمه فيلترشكن در google به سايتهاي بسياري دسترسي پيدا كني كه پورت و اي پي هاي بسياري توش هست
نه دایی جون
اینو می دونم من نرم افزار می خواستم
بازم مرسی :oops:
واسه چي نرم افزار مي خوايي در حالي كه خود ويندوز اين كار رو مي كنه؟؟!! :roll:
Steganos Internet Anonym Pro 7
این برنامه در هر ثانیه با یک IP وصل میشه ولی بیشتر به درد سایتها میخوره و در مسنجر ها جواب نمیده.
در ضمن اگر باهاش اشنایی نداری پیشنهاد میکنم وصلش نکنی چون پورتای سیستم رو قاطی میکنه و باعث میشه که برنامه هات بروز نشن.
بعد از نصب هم حتما باید سیستم رستارت بشه تا فعال بشه. و کارشم خوبه
یک عیب دیگه که داره اینه که سرعت وصل شدن به سرورهای مختلف رو کمی میاره پایین
مرسي
حالا لينك دانلودم مي ذاري
برو اینجا یک ایمیل الکی بنویس و Next رو بزن تا دانلود بشه ... بهتره که قبل از دانلود یکم در موردش بخونی.
Serial :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ین هم برنامه ای که به کار خیلیهاتون میاد و البته در ایران خیلی بکار میاد چون اکثر کارت اینترنتها فیلتر دارند و کار این برنامه اینه که میتونه آی پی شما را پنهان کنه و هر وقت که دلتون بخواد اونو تغییر بده و همونطور که میدونید شما از طریق آی پی که دارید کنترل میشید و نمیتونید تو سایتهای غیر مجاز برید ولی با این برنامه وقتی آی پی شما تغییر میکنه دیگه نمیتونند رد شما رو بگیرند و تو هر سایتی هم میتونید برید و البته این برنامه کارهای دیگه هم از جمله بستن پنجره های مزاحم و جلوگیری از اجرای اسپم در سیستم شما و همچنین فعال کردن پاکسازی حافظه و فولدر Temp و کوکی های شما . ضمنا این برنامه بطور خودکار قادره ------ های فعال و قابل استفاده را خودش براتون آماده کنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
crack== [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم مثل هميشه مهران جان چاره ساز شد :mrgreen: دمت گرم مهران![]()
آقا مهران و ]قا کارلوس تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)