تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: کمک فوری : پیغام Skip File هنگام نصب ویندوز

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض کمک فوری : پیغام Skip File هنگام نصب ویندوز

سلام به دوستان

هنگام نصب ویندوز درقسمت کپی فایلها بعد از فرمت کردن تا 2 درصد میره و پیغام Skip File میده.

اینم بگم که سی دی ویندوز هیچ مشکلی ندارد و ضمنا هادر رو هم بدسکتور گیری کردم و مشکلی نداشت،سیستم هم ویروسی نیست.

لطفا کمک کنید.

اینم لیست قطعات :

مادر بورد > elietgroup 945gzt-m
    سی پی یو > intel 3000+-775pin
    هارد > 80 maxtro -sata2
    رم > OCZ 1GIG -bus 667

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز

ویندوزت دیگه بالا نمیومده؟ریپر کردی؟کل هارد فرمت شده؟هارد سالمه؟مطمئنی سیدی سالمی و درایورت؟با یه سیدی دیگه چک کن.پارتیشن جدید؟

3. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

هارد سالمه-3تا پارتشن داره (2 تا 35 گیگ و 1 پارتیشن 10 گیگ که ویندوز داخل پارنیشن 10 گیگه نصبه) سی دی سالمه.سی دی رام هم سالمه.پارتیشن های دیگه جا ندارن.

اگه بایوس مادربورد رو آپدیت کنم درست نمیشه؟؟؟!!!
    Last edited by poyul; 04-07-2009 at 13:05.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

هارد سالمه-3تا پارتشن داره (2 تا 35 گیگ و 1 پارتیشن 10 گیگ که ویندوز داخل پارنیشن 10 گیگه نصبه) سی دی سالمه.سی دی رام هم سالمه.پارتیشن های دیگه جا ندارن.

اگه بایوس مادربورد رو آپدیت کنم درست نمیشه؟؟؟!!!
    اون ارور به بایوس ربطی نداره شما امتحان بکن ضرری نداره بهعدش به نظر من فرمت کامل و پارتشین جدید.ویندوز رو ریپر نکردی؟فرمت سریع کردی؟اصلا چطور شد اینطور شد؟!

6. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون از اینکه کمکم میکنی. صفحه آبی معروف اومد و قابلیت ریپیر هم نداشت اینم بگم که تا حالا یه بار هم از فرمت سریع اسفاده نکردم وقتی هم اومدم ویندوز عوض کنم که این بساط پهن شد. دمت گرم یه کمکی کن که خیلی بهش نیاز دارم.

ضمنا کل هارد رو هم نمیتونم فرمت کنم چون اطلاعاتم خیلی باارزشن(این گزینه رو بی خیال شو).

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خواهش.

خب رمهای شما مشکلی نداره؟(دو تا 512 یا یه 1 گیگ؟)امکانش هست با یه رم دیگه چک کنی؟حالا که اطلاعت مهم داری روش و فرمت و پارتیشن ممکن نیست.شما باید یا هاردت رو جدا کنی روی یه سیستم دیگه ببندی اطلاعاتت رو ذخیره کنی اونجا بعدش فرمت و ... یا اینکه یه هارد سالم رو روی این سیستم مستر قرار بدی و ویندوز رو روش نصب کنی.اطلاعاتت رو سیو کنی بعدش مشکل اون صفحه آبی که سخت افزار ی هست و هارد و رم و.. بررسی بشه .

9. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

عين مشكل شما من زياد داشتم، هفته اي يكي مياد مغازه

تو 95 درصد اوقات از دو مشكل خارج نيست :

يا كابل ديتاي هارد شل شده و درست به هارد يا مادربورد وصل نيست و يا اينكه خدا بيامرزه هارد رو !!

حالا حتما مي گي كه هارد سالمه چون فرمت ميشه ولي منم قبول دارم كه فرمت ميشه حتي به عنوان Slave با يه كامپيوتر ديگه ميشه ازش استفاده كرد و ديتا روش ذخيره كرد ولي قابل نصب ويندوز نيست. اينم بگم اين مشكل رو فقط تو هارد هاي مكستور ديدم.

اميدوارم كه كابل ديتاي هارد شل شده باشه يا مشكل دار باشه و هاردتون سالم باشه

11. این کاربر از khark11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عين مشكل شما من زياد داشتم، هفته اي يكي مياد مغازه

تو 95 درصد اوقات از دو مشكل خارج نيست :

يا كابل ديتاي هارد شل شده و درست به هارد يا مادربورد وصل نيست و يا اينكه خدا بيامرزه هارد رو !!

حالا حتما مي گي كه هارد سالمه چون فرمت ميشه ولي منم قبول دارم كه فرمت ميشه حتي به عنوان Slave با يه كامپيوتر ديگه ميشه ازش استفاده كرد و ديتا روش ذخيره كرد ولي قابل نصب ويندوز نيست. اينم بگم اين مشكل رو فقط تو هارد هاي مكستور ديدم.

اميدوارم كه كابل ديتاي هارد شل شده باشه يا مشكل دار باشه و هاردتون سالم باشه
    ضمن تشکر از دوستان به خاطر کمک کردن باید بگم که سیستم قبلی خودم هاردش مکستور بود که همین مشکل رو داشت و چندتا از رفقا هم که همچین مشکلی داشتن هاردشون مکستور بود(این سیستم هم که چنین مشکلی داره مکستور هست).هارد اصلی خودم سامسونگ 320 هست که تا حالا همچین ایرادی پیدا نکرده(بزنم به تخته).

رم سیستم هم یه تک ماژول 1 گیگ OCZ.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خبری نشد؟؟؟

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ علي طهماسبي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام به نظر بنده يا سي دي ويندوز خرابه به اين معني كه خش داره يا سي دي رامي كه با اون ويندوز رو مي ريزي ضعيفه يا رمت مشكل داره كه شيارشو عوض كنيد ببينيم چي ميشه ودر آخر پارتيشنت .....
    موفق باشي

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •