تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشكل با پيناكل استوديوي 10

داره خودمونی میشه محمدرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    نارمك

پيش فرض مشكل با پيناكل استوديوي 10

من پیناکل استودیوی 10 رو نصب کردم ولی مشکل دارم:
    اول یه فیلم MPG یک ساعته رو میخوام وارد برنامه کنم نمیشه و وسطاش صفحه خراب میشه و خلاصه هنگ میکنه، (فیلممو با VCD Cutter هم فقط 2 دقیقه ازش برداشتم و امتحان کردم ، اون فیلم 2 دقیقه ای هم import نمیشه)
    سیستمم 2.8 با 512 مگ رم
    اگه باید کارت پیناکل داشته باشم ارزون ترین کارت چنده و با داشتن اون کارت دیگه مشکلی پیش نمیاد (رندر نمیخواد و فیلم سریع آماده میشه؟)
    بدون کارت چی راهی نداره بشه با اون برنامه راحت کار کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    همين ورا

پيش فرض

استاندارد ورودي برنامه هاي ويرايش فيلم مثل پيناكل و پريمير Avi هستش بهتر از اين فرمت استفاده كنيد تا كمتر به مشكل بربخوريد

داره خودمونی میشه محمدرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    نارمك

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط asd
    استاندارد ورودي برنامه هاي ويرايش فيلم مثل پيناكل و پريمير Avi هستش بهتر از اين فرمت استفاده كنيد تا كمتر به مشكل بربخوريد
    مرسی از پاسختون، فکر نمیکردم زیاد ربط داشته باشه (معذرت) ولی گفتم امتحان کنم و دیدم خیلی راحت import شد . حالا من این mpg رو با VirtualDub به avi تبدیل کردم حجمش خیلی زیاد میشه (1 ساعت حدود 30 گیگ) همینطوره یا برنامه یا قلق خاصی داره
    بازم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط محمدرضا خان
    من پیناکل استودیوی 10 رو نصب کردم ولی مشکل دارم:
    اول یه فیلم MPG یک ساعته رو میخوام وارد برنامه کنم نمیشه و وسطاش صفحه خراب میشه و خلاصه هنگ میکنه، (فیلممو با VCD Cutter هم فقط 2 دقیقه ازش برداشتم و امتحان کردم ، اون فیلم 2 دقیقه ای هم import نمیشه)
    سیستمم 2.8 با 512 مگ رم
    اگه باید کارت پیناکل داشته باشم ارزون ترین کارت چنده و با داشتن اون کارت دیگه مشکلی پیش نمیاد (رندر نمیخواد و فیلم سریع آماده میشه؟)
    بدون کارت چی راهی نداره بشه با اون برنامه راحت کار کرد؟
    ممد آ

این استو دیو 10 خرابه . یک پاتچ 60 مگی هم براش درست کردند ولی بازهم جالب نیست .
    اگه مثل من به این برنامه علاقه داری بهتره که هنوز از همان اخرین ورژ ن pinnacle studio 9.45 استفاده کنی که
    هم سریع میاد بالا و همه امکانات استودیو 10 را هم داره .
    البته این مشکلاتی را که عنوان کردی شاید بخاطر کمی رم شماست . باید خد اقل 1000 تا داشته باشی .
    2/ شایذ هنوز این برنامه میکروسافت نت فرم ورک را اینستال نکردی .
    برای استودیو 10 حتما باید اینو اینستال کنی . تو اپدیت میکروسافت هست . ولی خیلی بزرگه حدود 60 مگه . اگه دی اس ال نداری بهتره انرا از بازار بخری .
    اگه ویدیو کاری بهتره که از چند برنامه مختلف استفاده کنی .
    مثل Magix Movie studio 2006 wa ulead media studio 8
    adobe premiere pro 2 هم جدیده احتمالا باید سریعتر از ورژن های قبلی شده باشه . من دارمش ولی هنوز نصب نکردم امتحانش کنم .

موضوع رندرن کردن به وسیله کارت برای زمانی خوبه که تو بخوای فیلم ادیت شده ات را با همان کیفیت اولیه دوباره روی فیلم دوربین برگردانی . و برای این کار هم باید با فرمت نرمال بیاری رو کامپیوتر که 100 دقیقه فیلم حدود 30 گیگ میشه .
    والا فرقی نداره . رندرن را کامپیوتر میکنه . این هم بیشتر برای زمانی است که تو فیلم را به فرمت دی وی دی یا امپگ2 یا 1 تبدیل میکنی که کار رندرینگ انجام میشه .
    من اخرین کارم را با مدیا استودیو و با ریت 8000 فرمت دی وی دی کاپچر کردم خوب بود .
    فیلم را هم اتوماتیک تکه تکه ضبط میکنه که برای کار ادیت این کارش جالبه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه siadate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

دوست عزيز از ورژن قدیمی ترش استفاده کنی بهتر جواب میدهد مانند ورژن 9.0

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •