سلام
سایت شرکت سازنده:
sunisoft.com
دانلود نسخه demo همراه setup !
sunisoft.com/download.htm
(قیمت استفاده تک نسخه اش 200 دلار و استفاده چند کاربری اش 800 دلار است!)
من نسخه demo خود سایت را دانلود کردم.
سه فایل Reg2VS2k3.exe و Reg2VS2k8.exe و Reg2VS2k5.exe در پوشه bin بسته فوق موجود بود.
VS2003-VS2005-VS2008
درنهایت من کمی جستجو کردم و نسخه کرک شده خاصی پیدا نکردم.
متاسفانه و باعرض شرمندگی وقت کافی برای برسی و تحقیق دقیق تر ندارم و نمیتوانم راه حل قطعی برایتان ارائه کنم. شرمنده ... .gif)
پیشنهاد میکنم ...
1- جستجو کامل و دقیقی انجام دهید و سعی کنید چند نسخه کرک شده از نت پیدا و دانلود و تست کنید.
2- به نظر ربطی ندارد و مربوط به vs-toolbox میشود ولی سعی کنید سه Exe فوق را هم برای رجیستر در مقصد تست کنید.
3- سایت شرکت سازنده و help نسخه demo را بررسی و مطالعه کنید و سعی کنید اطلاعاتی در خصوص نصب و راه اندازی و رجیستر dll در رایانه مقصد پیدا کنید.
4- سعی کنید در رایانه مقصد setup نسخه demo را اجرا کرده و آنرا نصب کنید و سپس dll خودتان را replace و جایگزین dll نسخه demo کنید. (به فرض کرک شده بودن dll خودتان)
5- در آینده سعی کنید صورت مسئله را پاک کنید! و هر dll و کامپونتی در نت به صرف جذابیتش استفاده نکنید.
(باور کنید از موقعی که دیگر این کامپونتهای رنگارنگ اینترنت را دانلود نکرده ام، کلی آرامش فکری و روحی پیدا کردم!)
=====
... این COM هستش نه دات نت... regsvr32 ...
خیلی میبخشید ... .gif)
.gif)
.gif)
ولی گمانم باید یکبار دیگر برسی کنید .gif)
شاید عجله داشتید و سریع بررسی کردید و ... .gif)
.gif)
dll اصلاً COM نیست
تمام اجزای COM قابل رجیستر چهار api زیر را دارند:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و برای استفاده از regsvr32 داشتن حداقل DllRegisterServer الزامی است.
dll فوق هیچ کدام از شرایط را ندارد
و به صورت مشخص و واضح کاملاً با خود دات نت طراحی شده است
و احتمال نزدیک به یقین با C#.Net نوشته شده است
و فقط در مقاطعی از توابع کتابخانه های gdi32 و kernel32 و user32 استفاده کرده است
و در نهایت با نرم افزار xenocode رمزنگاری شده است.
ضمن اینکه کد اولیه هم در VS2003 بوده و احتمالاً با بی دقتی و سهل انگاری به VS2005 آپگراید شده است.
درصورت تردید میتوانید regsvr32 را رویش اجرا کنید، بدون تردید با خطایی مواجه خواهید شد.
=====
جمیعاً موفق و پیروز باشید.