سلام دوستان
می گن آخر آبان برای دانشگاه آزاد بدون کنکور فنی و حرفه ای دفترچه میاد آیا این صحت داره؟ممنون می شم اگر کامل توضیح بدید
ممنون
بای
سلام دوستان
می گن آخر آبان برای دانشگاه آزاد بدون کنکور فنی و حرفه ای دفترچه میاد آیا این صحت داره؟ممنون می شم اگر کامل توضیح بدید
ممنون
بای
كنكورهاي كارداني براي دانشگاه آزاد بدون امتحان هست البته هرچه معدلت بيشتر باشد شانس قبولي و جاي بهتر زيادتر هست
آره مي شه بايد اطراف شهرها رو بزنيد دوستم معدلش 14 بود افتاد گناوه اطراف بوشهر هست
آقا یک سوال دیگه هم داشتم :
من اگر همین فوق دیپلم را از دانشگاه آزاد بگیرم میشه بعدا کاردانی به کارشناسی آزاد و دولتی برای لیسانس امتحان بدم ؟
سلام مسعود جان
نه نمی شه مگر اینکه بری با فوق دیپلمه های ریاضی فیزیکی رشته ی خودت امتحان بدی که محاله قبول بشی در ضمن دوستان من چی گفتم شما چی می گید!!!!!!!!!!!!!!1
من گفتم آیا این درسته که قراره آخر آبان دفترچه ی دانشگاه آزاد بدون کنکور بیاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟به خاطر اونایی که کارآموزی نمرشو نگرفته بودن
ممنون
بای
میشه تو ضیح بدی چرا نمیشه قبول شد ؟ یعنی حتی دانشگاه آزاد هم نمیشه قبول شد ؟؟ کاردانی به کارشناسی . اگر ممکنه یک مقدار بیشتر توضیح بده ؟نوشته شده توسط valizadeh4
من رشتم برق صنعتی هست شاخه کاردانش و البته دیپلم ریاضی هم دارم .
سلام مسعود جان
منم رشته ی برق صنعتی شاخه ی فنی و حرفه ای هستم البته
ببین دوست عزیز من اینجا اومد سوال کنم نه اینکه سوال جواب بدم ولی چون شمایی باشه جواب می دم
شما اگر کاردانش یا فنی و حرفه ای هستید باید یه چند تا درس مثل ریاضی و فیزیک و این جور چیزا مثل آمار و ... رو بگزرونی که فکر کنم یک سالی طول بکشه بعد باید بری با اونایی که از طریق ریاضی فیزیک کنکور دادن و رفتن رشته ی برق صنعتی و فوق دیپلم گرفتن و می خوان برن لیسانس بگیرن کنکور بدی و احتمال اینکه شما قبول بشید از 1 درصد هم کمتره چون اونا درساشونو بلدن و با اون چیزی که شما خوندید فرق داره و خلاصه اونا کاملتر بلدند و قبول می شن ولی شما 1 سالت الکی هدر می ده حالا متوجه شدی؟
اگر کسی می دونه که آیا این درسته که قراره دفترچه بیاد آخره آبان برای فنی و حرفه ای ها یه خبری بده
ممنون
بای
valizadeh4 عزیز سلام
من هم شنیدم که قراره دفترچه بدن
از منبع معتبری نشنیدم
ولی امکان 99 درصد این کارو میکنن
چون برای مهر فقط کسانی رو ثبت نام کردن که از سالهای قبل دیپلم گرفته بودن
و قراره اونایی که امسال دیپلم گرفتنو بهمن ثبت نام کنن
من هم رشتم برق صنعتی هست ( فنی حرفه ای )
در مورد اینکه میشه کارشناسی امتحان داد یا نه باید بگم میشه
ببینید
ما فنی و حرفه ای ها یه سری دروسی رو نداشتیم که باید تو دانشگاه بگذرونیم
مثل ریاضی پیش و فیزیک پیش و زبان پیش و ..
که با گذروندن اینا با اون کسایی هم که از ریاضی اومدن مساوی میشیم
البته اگه درس خوندنمون مثل هنرستان نباشه
سلام آرمین جون
دلمو خوش کردی یعنی تو بهمن جواب میاد یا باید تو بهمن دفترچه بخریم و تازه ثبت نام کنیم؟
ممنون
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)