تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: lan,virus scan

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

14 lan,virus scan

سلام.شبو روز همه قشنگ
    چند روش برای virus scan کردنه يک pc در شبکه توسط pc ديگری که برنامه انتی ويروس
    داشته باشد وجود دارد؟ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چند روش برای virus scan کردنه يک pc در شبکه توسط pc ديگری که برنامه انتی ويروس
    داشته باشد وجود دارد؟
    روش اصولي ويروس يابي تحت شبكه استفاده از آنتي ويروس نسخه شبكه است. وقتي شما روي هر سيستم به صورت مجزا آنتي‌ويروس نصب مي‌كنيد براي آپديت آنها نيز بايد تك تك به سراغ آنها رفته تا آنها را آپديت كنيد همچنين براي اسكن كردن آنها نيز بايد به همه سيستم‌ها سر بزنيد. آنتي ويروس تحت شبكه اين امكان را به شما مي‌دهد كه آپديت‌هاي هر كاربر را به صورت Remote هر وقت كه لازم باشد و يا حتي طي يك برنامه زمانبندي شده به آنها برسانيد و همينطور فرمان اسكن شدن سيستم ها را از پشت سرور براي هر يوزري كه لازم باشد صادر كنيد.

اما براي شبكه‌هاي كوچك و همينطور آدمهايي كه نمي‌خواهند پول بدهند من روش ديگري را پيشنهاد مي‌كنم.

شما مي‌توانيد روي يك سيستم كه در شبكه قرار دارد و توان سخت‌افزاري مناسبي دارد، آنتي‌ويروس معمولي‌اي را نصب كنيد و از طريق آن كامپيوتر ريشه تك تك سيستم‌هاي داخل شبكه را خوانده و اسكن نماييد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز.منظوره شما از ريشه تک تک درا يوهچی هست؟لطف ميکنی توضيح بيشتر اسکن ريشه ها را به
    به من بگی.ممنونت ميشام عزيز

چطوری تک تک ريشه ها را سکن کنم از چه راه های

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

منظوره شما از ريشه تک تک درا يوهچی هست؟لطف ميکنی توضيح بيشتر اسکن ريشه ها را به
    به من بگی.

چطوری تک تک ريشه ها را سکن کنم از چه راه های
    ريشه درايو يك سيستم به معني كل يك درايو آن سيستم هست.

هنگامي كه شما به صورت عادي يك سيستم را در شبكه ميبينيد تنها به فولدرهايي كه آن سيستم Share دارد
    دسترسي دارد، مثلا يك فولدر در درايو C با نام Customer. اما وقتي صحبت از ريشه درايو آن سيستم به
    ميان مي‌آيد منظور كل درايو C آن سيستم مي‌باشد.

آدرس دهي فولدر Customer در درايو C يك سيستم با نام PC1 در شبكه بدين صورت مي‌باشد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آدرس دهي ريشه درايو C سيستم Customer اينگونه است:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ريشه‌ هر درايو در سيستم به صورت Default براي استفاده دارندگان جواز مديريتي در شبكه Share هستند.
    براي استفاده از اين قابليت نبايد در سيستم مقصد Simple File Sharing فعال باشد. (در Folder
    Options - تب View آخرين گزينه) همچنين يك حساب كاربري با دسترسي Admin و داراي رمز عبور
    ميبايست درون سيستم تعريف شده باشد.

در اين حالت شما مي‌توانيد از سيستم مبدأ با كد گفته شده هر يك از ريشه‌ها از درايوهاي سيستم مقصد را خوانده و به آن دسترسي Full Control داشته باشيد.

توجه داشته باشيد در صورت درخواست كلمه و رمز عبور براي بازخواني ريشه آن سيستم، مشخصات حساب كاربري Admin و رمز عبور موجود در سيستم مقصد را وارد كنيد.
    Last edited by ShayaneZekr; 29-04-2009 at 20:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •