تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: refrence

اگه نباشه جاش خالی می مونه L u K e !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض refrence

چه طوری می شه .net frameword و دیگر refrence ها رو یه جوری توی خود برنامه جا داد
    تا وقتی جایی .net framework نصب نیست eror نده ؟

پروفشنال bad_boy_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چه طوری می شه .net frameword و دیگر refrence ها رو یه جوری توی خود برنامه جا داد
    این کار بصورت عادی امکان پذیر نیست و ابزارهایی هم که برای ایجاد کد Native وجود دارن محدودیت هایی دارند از جمله عدم توانایی در استفاده از GC , بطور کلی هر ویژگی ای که مستقیما نیاز به CLR داره و کرکشون هم عموما نیست !!!
    پس میتونی عملا بیخیال شی (سرچ کنی زیاد بحث شده)

آخر فروم باز shalineh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

امکان چک کردن اینکه نت فریم ورک تو سیستم کاربر نصب هست یا نه وجود داره. اما یکپارچه سازی آن با برنامه ممکن نیست. البته میشه با ساختن ستاپ نت فریم ورک رو با برنامه نصاب یکپارچه کرد ( هم تو ویژوال استودیو هم تو سایر برنامه های ستاپ ساز ). البته بدیهی است که حجم نت فریم ورک به برنامه نهایی الصاق خواهد شد. مثلا یه برنامه در حد چند کیلو بایت تبدیل خواهد شد به بیش از 25 مگابایت!!!! )
    به قول دوستمون Bad Boy گشتم نبود نگرد نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه L u K e !'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان
    خوب یه سوال دیگه
    من از یه کتابخونه ی دیگه استفاده کردم موقع publish کردن اونو باید چی کنم ؟
    این کتابخونه اصلا به .netframework ربط ی نداره ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان
    خوب یه سوال دیگه
    من از یه کتابخونه ی دیگه استفاده کردم موقع publish کردن اونو باید چی کنم ؟
    این کتابخونه اصلا به .netframework ربط ی نداره ؟
    فایل مربوطه رو در کنار فایل اجرایی کامپایل شده قرار دهید.

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

بحث قدیمی ایه اما یه چیزی در موردش خوندم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این نرم افزار کار کردم کارش تو پرتابل کردن نرم افزارهای معمولی که عالیه ولی برنامه های دات نتی رو نمیدونم .
    خود اونها یه دات نت فریمورک پک شده گذاشتن ازش استفاده کنیم هنوز دانلود نکردم ( حجمش یکم زیاد بود ) .

شما هم یه نگاهی بندازین بد نیست

Deploy and run .NET applications - with out installing the .NET framework. Run applications that require different versions of .NET, concurrently, without conflicts and protect code from dissassembly.
    VMware ThinApp Solution (Formerly Thinstall)

ThinApp provides essential features that make .NET deployments conflict free and secure. Benefits include:
    Not requiring the .NET Framework to be installed. By packaging the application and linking the .NET framework with ThinApp, no installation of the .NET framework is required. The application runs without modifying the host computer.
    Eliminating all installation errors and conflicts. ThinApp enables applications to run concurrently that each require a different version of .NET to be installed.
    Reducing download and installation time. ThinApp packages all of the .NET framework or only the components that the program needs into a single, compressed EXE. This not only reduces the size of the components that need to be installed (and downloaded), but also makes ‘installation’ significantly faster. Nothing is installed, rather the program is run via the ThinApp Virtual Operating System.

Additionally, even applications created for internal corporate use at some point may be distributed externally. .NET applications can be easily disassembled with readily available developer tools that make inspection of source code easy, enabling hacking and reverse engineering relatively simple for any experienced programmer.

ThinApp also protects against hacking and disassembly. Rather than using obfuscation, ThinApp instead encrypts the .NET Program inside of secure loader which prevents disassembly. The resulting EXE no longer appears to be a .NET Program so codedisassemblers are unable to decrypt the program stored inside.
    Last edited by Ultimator; 20-04-2009 at 14:38.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

بحث قدیمی ایه اما یه چیزی در موردش خوندم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این نرم افزار کار کردم کارش تو پرتابل کردن نرم افزارهای معمولی که عالیه ولی برنامه های دات نتی رو نمیدونم .
    خود اونها یه دات نت فریمورک پک شده گذاشتن ازش استفاده کنیم هنوز دانلود نکردم ( حجمش یکم زیاد بود ) .

شما هم یه نگاهی بندازین بد نیست
    نیما جون، عرض کردم که میشه نت فریم رو به برنامه افزود. اما تحت هر شرایطی حجم آن به برنامه نهایی اضافه خواهد شد و این اصلا مناسب نیست. اونهم در حالیکه مایکروسافت در ویستا و ویندوز سون، نت فریم ورک را با سیستم عامل یکپارچه کرده است.

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

نیما جون، عرض کردم که میشه نت فریم رو به برنامه افزود. اما تحت هر شرایطی حجم آن به برنامه نهایی اضافه خواهد شد و این اصلا مناسب نیست. اونهم در حالیکه مایکروسافت در ویستا و ویندوز سون، نت فریم ورک را با سیستم عامل یکپارچه کرده است.
    درسته حجم این فریم ورک هم حدود 80 مگه !

به هر حال اینم یه راهیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه CHAPTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    -_-

پيش فرض Xenocode Virtual Application Studio

Virtual Application Studio

Xenocode برنامه ایست که می تونی exe برنامه ات به همراه dll هایی که از اون استفاده کرده ای به اون بدی تا برنامه ات رو بدون دات نت کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    فعلا ایران

پيش فرض

Virtual Application Studio

Xenocode برنامه ایست که می تونی exe برنامه ات به همراه dll هایی که از اون استفاده کرده ای به اون بدی تا برنامه ات رو بدون دات نت کنه

این برنامه خیلی وقته که ساخته شده است و در همه موارد پاسخگو نیست. نمونه بارز آن در برنامه هایی است که از دیتابیس و OleDb استفاده می کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •