تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: اشتراک گذاشتن adsl

داره خودمونی میشه Khazaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

1 اشتراک گذاشتن adsl

سلام . من خیلی خیلی تازه کارم.میخوام adsl را بین دو سیستم به اشتراک بذارم چکار کنم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان میدونم سوالم تکراری و تاپیکهای زیادی در این مورد هست . خوندم ولی مشکلم حل نشد... آی پی مودم روترم 192.168.1.1 ... چجوری ip سیستمها رو با رنج 0 بدم یعنی مثلا 192.168.0.1 رو چجوری بدم ؟ مگه نباید تو یه رنج باشن ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان میدونم سوالم تکراری و تاپیکهای زیادی در این مورد هست . خوندم ولی مشکلم حل نشد... آی پی مودم روترم 192.168.1.1 ... چجوری ip سیستمها رو با رنج 0 بدم یعنی مثلا 192.168.0.1 رو چجوری بدم ؟ مگه نباید تو یه رنج باشن ؟؟؟؟
    فکر نمی کنم وقتی ای پی روتر 192.168.1 باشته بتونی 192.168.0 به سیستم های بدی باید سه تا بخش اولش مثل مال روتر باشه

4. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فکر نمی کنم وقتی ای پی روتر 192.168.1 باشته بتونی 192.168.0 به سیستم های بدی باید سه تا بخش اولش مثل مال روتر باشه
    بله منم همینو میگم حالا باید چکار کنم ؟ چجوری آیپی مودم را عوض کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مودم من alfex هست و روترهم داره،یه کابل lan میخوره ویه usb با هرکدوم ازاین کابلهها به یه سیستم سرویس میدم ولی در هز لحظه فقط یه سیستم میتونه کانکت بشه،و در یوسروپسورد ایراد میگیره،آیا باید کانفیگ مودم و تغییر بدم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraeissi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من در این خصوص شبکه تجربه کمی دارم و امیدوارم مشکلتان حل شود .

شما برای اینکه بتوانید اینترنت را به اشتراک بگذارید باید یکی از روشهای زیر را استفاده کنید :

1 ) در صورتیکه مودم شما دارای چند خروجی Ethernet باشد شما میتوانید یه هر کامپیوتر یک کابل شبکه از خروجیهای آن کشیده و IP دستگاه خود را که در بخش Connection قراردارد را در رنج IP مودم داده تا به عبارتی همدیگر را ببینند بطور مثال ( مودم 192.168.1.1 ) ( سیستم 1 : IP:192.168.1.2 و Default Getaway : 192.168.1.1 )
    بدین ترتیب سیستم 1 میتواند مودم را ببیند و اینترنت از آن بگیرد . برای تست میتوانید در CMD سیستم از دستور زیر استفاده نمائید ( Ping 192.168.1.1 ) در صورتیکه از طرف مودم پاسخ دریافت کردید بدان معناست که ارتباط درست بوده و شما می بایستی اینترنت داشته باشید

2 ) در صورتیکه مودم یک خروجی داشته باشد میتوانید یک Swich کوچک که ارزان هم است خریداری نموده و خروجی شبکه مودم را به سویچ زده و از سویچ خروجی برای سیستمها بگیرید و تنظیمات بالا را برایش انجام دهید

راستی باید دقت داشته باشید که در این حالتها ( اشتراک اینترنت ) تنظیمات مودم می بایستی بصورت PPOPE باشد نه بصورت Bridgh

موفق باشید

8. این کاربر از hraeissi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

زمانی احتیاج به ip تنظیم کردن هست که دوتاسیستم و به هم وصل کنیم،اما وقتی از مودم سرویس میگیرن دیگه با هم ارتباطی ندارن،خواهشا بگین چه کارکنم؟باید تنظیمات مودم و تغییربدم؟

10. این کاربر از soltan30000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraeissi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من سلام

فکر کنم توضیحاتم کامل بود .

شما در صورتیکه بخواهید از usb استفاده نمائید باید مودم را از حالت ppope خارج نمائید و چون اینکار را می نمائید دیگر از سیستم دیگر نمی توانید وصل شوید به خاطر همین هم است که برای راحتی کار مودم را به حالت ppope تنظیم میکنند تا هر ارتباط اترنتی با مودم به اینترنت وصل شود

12. این کاربر از hraeissi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •