تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: نصب 3d accelerator کارتهای گرافیک

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض نصب 3d accelerator کارتهای گرافیک

مشکل من هم همین هستش حتی درایور ati اخرین ورژن رو هم گرفتم ونصب کردم اما بازم تو تست با برنامه با رنگ قرمز نشون میده از وقتی درایور ati رو نصب کردم sax2 چیزی رو سیو نمیکنه و من هم نمیتونم از فوت فارسی تو لینوکس استفاده کنم و همش مجبورم واسه اینکه بیام تو انجمن فارسی بنویسم از ویندوز استفاده کنم شما هم همچین مشکلی دارین در ضمن هنگامی که کیبورد فارسی رو انتخاب میکنم و رو تست کلیک میکنم صفحه به هم میریزه ولی از طرفی با این درایور دیگه مشکلی با اجرای بازی های خود لینوکس که قبلا مشکل 3d داشت ندارم وخیلی راحت و با سرعت خوب اجرا میشن

به نظرت راهی هست که saxt2 تغییر فونت رو سیو کنه ؟؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما که وضعیتت خوبه
    کارت گرافیک سیستم دوستم ati64-radeon ve 7000 هستش و خیلی قدیمیه (مال خودمم همینه)
    من اومدم xorg رو آپدیت کنم xorg خراب شد و xwindows دیگه بالا نیومد
    شانس آوردم که backup گرفته بودم و تونستم برگردونمش
    باز هم سعی می کنم
    انشاالله که شما هم موفق باشی

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sina88
    مشکل من هم همین هستش حتی درایور ati اخرین ورژن رو هم گرفتم ونصب کردم اما بازم تو تست با برنامه با رنگ قرمز نشون میده از وقتی درایور ati رو نصب کردم sax2 چیزی رو سیو نمیکنه و من هم نمیتونم از فوت فارسی تو لینوکس استفاده کنم و همش مجبورم واسه اینکه بیام تو انجمن فارسی بنویسم از ویندوز استفاده کنم شما هم همچین مشکلی دارین در ضمن هنگامی که کیبورد فارسی رو انتخاب میکنم و رو تست کلیک میکنم صفحه به هم میریزه ولی از طرفی با این درایور دیگه مشکلی با اجرای بازی های خود لینوکس که قبلا مشکل 3d داشت ندارم وخیلی راحت و با سرعت خوب اجرا میشن

به نظرت راهی هست که saxt2 تغییر فونت رو سیو کنه ؟؟
    سینا احتمالا فونتهای که استفاده میکنی استاندارد نیست بهتره از فونت فارسی آزاد استفاده کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در نصب فونت حالت System رو انتخاب کن
    در مورد ATI میشه گفت این نوع مشکلات مربوط به باگهای توی درایورش هست اینطوری میشه در این زمینه nVIDIA بهتر عمل کرده

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

m a j r i xجان مشکل من اینه که sax2 چیزی رو سیو نمیکنه و فقط متونم یه فونت رو سیستم داشته باشم که اگه فارسی رو انتجاب کنم انگلیسی رو ندارم و به این ترتیب دیگه نمیتونم وارد برنامه هایی که در حالت روت اجرا میشن بشم چون پسورد ها همه اینگلیسی هستن

در ضمن rootnt جان من که مشکل 3d رو حل کردم . اینقدر با تنضیمات xconfig بازی کردم تا بالاخره مشکلش حل شد
    Last edited by sina88; 04-02-2006 at 14:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sina88
    m a j r i xجان مشکل من اینه که sax2 چیزی رو سیو نمیکنه و فقط متونم یه فونت رو سیستم داشته باشم که اگه فارسی رو انتجاب کنم انگلیسی رو ندارم و به این ترتیب دیگه نمیتونم وارد برنامه هایی که در حالت روت اجرا میشن بشم چون پسورد ها همه اینگلیسی هستن

در ضمن rootnt جان من که مشکل 3d رو حل کردم . اینقدر با تنضیمات xconfig بازی کردم تا بالاخره مشکلش حل شد
    آقا اگه میشه بگید چی کار کردید
    چون منم همین مشکل رو دارم
    کارت گرافیک من
    nVidia Grforce4 4000 MX
    هست و درایورش رو نصب کردم و در بازی های 3d میره فقط این فعال نیست
    راسیتی باری ها رو بدون مشکلی اجرا میکنه
    یه کمک

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اقا navid_gh گفتم که کارت گرافیک من ati هستش و بعد از نصب درایورش باید xconfig رو براش تنظیم کنم که من هم چندین بار با تضیمان مختلف امتحان کردم تا بالاخره تونستم 3d رو فعال کنم اما خوب همون طور که نوشتم یه سری مشکلات دیگه واسم ایجاد کرده
    در مورد بازی های خود لینوکس اره خیلی راحت اجرا میشه اما با cedega هنوز نتونستم بازی نصب کنم

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

مگه شماها توی keyboard Layout تعریف نکردید چه خروجی از کیبورد بیرون بیاد من الان سه تا خروجی کیبورد دارم
    U.S English (us)
    Iranian (ir)
    German (de
    یکبار دیگه به تنظیمات کیبورد نگاه کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

چندین بار سعی کردم که فارسیرو هم به انگلیسی اضافه کنم اما همونطوری که گفتم تنضیمات این قسمت و قسمت مربوط به گرافیک کارد سیو نمیشن به همین خاطر فقط انگلیسی رو دارم البته تا قبل از اپدیت کردن درایور مشکلی با این قسمت ها نداشتم و هم فارسی هم انگلیسی رو تو لینوکس با هم داشتم

فعلا دارم یه چیزایی با ویندوز دانلود میکنم و مجبورم صبر کنم تا دانلودش تموم شه اونوقت میرم سراغ لینوکس و بازی با تنظیماتش

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا اونجایی که من می دونم برای کارتهای گرافیک (ati 8500 above ) یه بسته هست به نام fglrx که از خود سایت ati میشه آخرین ورژنش رو دانلود کرد که 3d accel اون رو راه میندازه
    بعدش هم همونطور که خودتون گفتید باید یکسری تنظیمات هم در xorg انجام بدید که نمی دونم این کار رو در suse چطوری انجام می دن

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

rootnt جان ببین این همون دستور نیست من با این دستور درایور رو تنطیم کردم اما قبلش یه کاپی از xconfig (فکر کنم اسمش همین باشه شما خودت بهتر میدونی) بگیر چون تغییر اشتباه سیستم رو بد جور به هم میریزه
    /usr/X11R6/bin/fglrxconfig

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •