من یک سی دی فیلم دارم که در آن 21 ترک وجود دارد و در کامپیو تر اجرا نمی شود ولی در ویدیو سی دی اجرا می شود
نمی دونم مشکل از کجاست . تازه جالب اینجا که سی دی اول فیلم همچین مشکلی ندارد.
میشه کمک کنید
من یک سی دی فیلم دارم که در آن 21 ترک وجود دارد و در کامپیو تر اجرا نمی شود ولی در ویدیو سی دی اجرا می شود
نمی دونم مشکل از کجاست . تازه جالب اینجا که سی دی اول فیلم همچین مشکلی ندارد.
میشه کمک کنید
از ويدئو سيدي استفاده ميكني يا دي وي دي اگر از دي وي دي استفاده ميكني ممكنه سيدي دوم دي وي دي باشه و به خاطر همين هم توي كامپيوتر اجرا نشه ولي توي دي وي دي اجرا بشه![]()
نه بابا ديگه کسي که DVD رو که با cd اشتباه نميگيره چون خيلي تابلوست
يک دليل ميتونه داشته باشه
اونم اينه که سيدي شما خيلي خش داشته باشه
و دليل اينکه VCD اون رو ميخونه اينه که چشم الکترونيکي VCD خيلي قوي تر هست و سيدي رام و رايتر و از اين جور حرفا اون قدرت رو ندارند
به احتمال زياد اين هستش
![]()
نوشته شده توسط *hamedkhatar*
با حرف حامد جان کاملا موافقم چون عین این مشکل رو قبلا خودم داشتم. دوست عزیز بهتره که سی دی رو خش گیری کنی.
چشم رایتر که خیلی از Vcd قوی تره .من که یک سی دی خیلی خش دار که در Vcd اجرا نمی شد در سی دی رام هم اجرا نمی شد ولی در رایتر اجرا شد.
سی دی اون قدر هم خش نداشت
دلیل دیگه نداره
نه بابا Vcd قوي تره
من که ديگه چيزي به ضهنم نميرسه
![]()
از هر کی پرسیدم نمی دونست چیه
برای من که خیلی عجیب بود
نوشته شده توسط mohammad hamed
من اين مشكل رو داشتم
يك vcd بود که براي اينکه کپی نشه آخرش رو يکاری کرده بودن بد اينو که ميزاشتم تو ويدبو سي-دي کار ميکرد تو کامپيوتر با ويندوز windows media player تست کردم نشد با Real تست کردم نشد ميگفت فرتمت اش ايراد داره بد هم نميتونست با دانلود مشکل رو حال کنه بعدش با Nero show time تست کردم شد شما هم با برنامه اي ديگه تست کن ميشه اگه مثه ماله من باشه يعنی يجوری قفل اش کرده باشن... مال من فايل اش رو نميشد كپي كرد روي كامپيوتر ماله شما ميشه؟؟
آخه این فیلم دو سی دی بود سی دی اولش این مشکل رو نداشت
منظورت از نشد چيه؟ فايل تصويری کپی نشد روی کامپيوتر؟نوشته شده توسط mohammad hamed
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)