خوب من نگاه کردم برنامتون رو. یه خورده کلا کار خودتون رو سخت کردین. چند تا هم مشکل دیدم که اینجا میگم:
توی این کد که دارین input میکنین:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا آرایه رو از آخر پر نمی کنین که کارتون راحت تر بشه واسه مراحل بعد؟ توی برنامه شما هم که آرایه دینامیک استفاده نکردین لازم نیست اصلا از arraySize استفاده کنین به نظر من. حالا این که این امکان توی کلاس شما باشه خیلی خوبه.
کد پیشنهادی من این هست:
کد:
توی این خطوط که از آبجکت h1 دارین آرایه رو کپی می کنین:
کد:
آرایه huge شما توی کلاس HugeInteger یه آرایه 40 تایی هست و این آرایه Huge1 و Huge2 هم که ساختین 40 تایی هست. اگه آرایه رو به همون شکلی که چند خط بالاتر گفتم پر کنین می تونین از یه کدی مثل این استفاده کنین که راحت تر هم هست فهمش:
کد:
توی این کد:
کد:
شرط ورود به حلقه شما همیشه false هست! باید == رو به =! تغییر بدین یا این که به جای اون بنویسین(قانون دمرگان):
کد:
بعد این که، ساختارتون برای جمع زدن یه خورده گنگ هست( حداقل من خیلی نفهمیدم ) چون عدد شما برای آرایه خیلی عدد کوچیکی هست ( 40 ) لازم نیست حتما کد رو بهینه بنویسین و به اندازه طول برین جلو. پیشنهاد من برای برنامه شما این هست که از آخر آرایه تا اولش با یه حلقه for برین.
کد:
ضمنا آرایه huge3 رو چون 41 تایی هست از خونه 40 پر می کنیم که این رو البته توی کد خودتون هم رعایت کردین. اگر هم از while میخواین استفاده کنین:
کد:
while اول تا وقتی ادامه پیدا می کنه که یکی از عددها تموم بشن. بعد حلقه بعدی برای ادامه عدد دوم عمل جمع رو انجام میده. یه چیزی که شما توی کدتون بهش توجه نکردین این هست که این برنامه شما برای جمع 99999+1 دچار مشکل میشه. علتش این هست که عدد 1 زود تموم میشه توی حلقه اول و جواب میشه 0. اما واسه ادامه عدد 99999 دیگه m رو لحاظ نکردین. یعنی جواب این جمع با الگوریتم شما میشه 99990 و نه 100000. این قسمت کدتون منظورم هست:
کد:
بقیه کدتون مشکلی ندیدم من. باید اجرا بشه اصولا.
موفق باشید