با سلام
يک گوشی نوکيا N79 دارم که مدتی است دچار مشکل شده، اينطور که:
1. وقتی یک گوشی سونی اريکسون (هر گوشی سونی اريکسون، ولی با نوکيا اصلآ مشکلی نداره!) يک فايل تصويری (فقط عکس!) ميخواد واسم بلوتوث کنه، بعد از accept کردن، علامت رد و بدل اطلاعات بلوتوث تو هر دوتا گوشی ظاهر ميشه ولی عکس نمياد، و همينجور ميمونه (ولی گوشی خيلی طبيعيه و اصلآ هنگ نميکنه) و علامت رد و بدل بلوتوث از هيچ کدوم از گوشی ها نميره بدون اينکه عکس بياد! وقتی بلوتوث هر کدوم رو خاموش می کنم سؤالی مياد که "بلوتوث در حال رد و بدل اطلاعات است، آيا مطمئن هستيد؟" و بعد از تأييد بدون هيچ مشکلی بلوتوث خاموش ميشه!
2. وقتی تو Settings ، قسمت Connection ، بخش Destinations وارد ميشم و روی Internet کليک می کنم تا يکی از Access Point ها را ويرايش کنم با پيغام
"Setting : Feature not supported !"
مواجه ميشم و وارد نميشه! اين پيغام فقط يکبار مياد و ديگه نمياد و اگه Back بزنم بيرون نميره و فقط با دکمه Menu يا دکمه قرمز ميتونم از Destinations برم بيرون (البته گوشی هنگ نميکنه!)
3. هر چند مدت می بينم که يک گزارش ارسال Failed شده تو Delivery Report به يک شماره از دفتر تلفنم وجود داره، درحالی که نه به اون شماره SMS دادم و نه اون اس ام اس تو جعبه SENT هست !
من از کسی بلوتوثی مشکوک نگرفتم، ولی هميشه با وايرلس به اينترنت وصل ميشم، و احتمالآ از اونجا گوشی ويروس گرفته، الان برنامه F-Secure رو دانلود کردم و آپديتش کردم ولی ويروس رو پيدا نميکنه! از گوشيم BackUp ندارم که فرمتش کنم، لطفآ کمک کنيد که چه کار ميتونم بکنم ؟