چطور ميشه 4 تا فيلم كه روي 8 تا سي دي هست را روي DVD 4.7 گيگا بايتي طوري رايت كرد كه اولا DVD داراي منوي انتخاب فيلم باشه و دوم روي دستگاههاي DVD خانگي هم قابل پخش باشه
چطور ميشه 4 تا فيلم كه روي 8 تا سي دي هست را روي DVD 4.7 گيگا بايتي طوري رايت كرد كه اولا DVD داراي منوي انتخاب فيلم باشه و دوم روي دستگاههاي DVD خانگي هم قابل پخش باشه
با استفاده از برنامه Nero 7
من خودم با nero vision express 3 انجام ميدم اين کار رو
اين چيزي که شما ميگي غير ممکنه
هر فيلمي رو که بخواهيد به فرمت DVD تبدبل کنيد به حجم 3الي 4 گيگابايت تبديل ميشه
مگر اينکه به صورت DATA رايت کني که اون قضيش فرق ميکنه و دو تا مشکل داره
اول اينکه هر DVD شامل 6 سيدي هست
دوم اينکه در اين صورت فقط با کامپيوتر ميشه ديد
علي جون احتمالا شما با يه فرمت ديگه اين کار رو انجام ميدي و اگر هم با فرمت DVD تبديل ميکني فقط يک فيلم جا ميشه درسته؟
![]()
سلام آقا حامدنوشته شده توسط *hamedkhatar*
خدمت شما عرض کنم که این کار عملیه ولی خوب طبعا کیفیت فیلم فرقی نخواهد کرد. برای این کار بهترین راه استفاده از نرم افزار DVD Moviefactory هستش. در ضمن قبل از دادن فایلهای DAT به نرم افزار ، باید اونا رو Rename کرده و به Mpeg تبدبل کنید. تو این تاپیک هم در موردش بحث شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني 8 تا سيدي رو ميتونيم با فرمت DVD برو روي DVD رايت کنيم؟
من که هنوز باورم نميشه
![]()
حامد جان
شما وقتی از اون نرم افزاری که در بالا اشاره کردم استفاده می کنی، هنگامیکه فایلهای تصویری رو بهش میدی، ظرفیت کل این فایلها بعد از تبدیل به دی وی دی رو بهت نشون میده. یعنی چقدر از ظرفیت کل دی وی دی پر شده و اگه ظرفیت کل فایلهات بیش از اندازه باشه بهت پیغام میده که عمل رایت امکان پذیر نیست.
حامد جان، در ضمن اگه از دی وی دی 9 گیگا بایت استفاده کنی ، فیلمهای بیشتری رو می تونی رو دی وی دی بزنی.
چي؟ DVD 9 GB هم مگه هست
اي خدا من ديگه دارم ديوونه ميشم آخه من توي يه فرم ديگه پرسيدم DVD بالا تر ار 4.7 گيگابايتي هم هست؟
گفتند نه
ميشه بگي قيمتش چنده؟
![]()
حامد جان ميشه بگي تو كدوم فر’وم همچين چيزي گفته شده !!!!!نوشته شده توسط *hamedkhatar*
![]()
![]()
![]()
مي................اننوشته شده توسط *Masih*
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)