تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید adsl از شرکت maxnet

اگه نباشه جاش خالی می مونه akbari15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

10 راهنمایی در مورد خرید adsl از شرکت maxnet

من در تبریز هستم و میخواستم از شرکت ماکس نت adsl بگیرم چون دیدم قیمتاش مناسبتر از شرکتهای دیگه است از دوستان تبریزی کسی میتونه بگه وضعیت پشتیبانی و کیفیت این شرکت در مقایسه با شرکتهای دیگه چطوره؟

داره خودمونی میشه Mr.Ponics's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من در تبریز هستم و میخواستم از شرکت ماکس نت adsl بگیرم چون دیدم قیمتاش مناسبتر از شرکتهای دیگه است از دوستان تبریزی کسی میتونه بگه وضعیت پشتیبانی و کیفیت این شرکت در مقایسه با شرکتهای دیگه چطوره؟
    پيش شمارتون :
    يكي هم اين كه بهتره از صبا نت بخرين ! هم قيمتش پايينه و هم خوبه ! درضمن من خودم همارا دارم ! من كه راضيم ! چيز ناجوري نديدم سرعتم بين 14 الي 16 دانلود و 5 الي 15 هم آپلودمه ! 128 كيلوبايت هم خود اكانتي هست كه گرفتم ! با مودم و ... باسه 3 ماه در اومد 100 هزار تومن !‌

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

میخواستم از شرکت ماکس نت adsl بگیرم چون دیدم قیمتاش مناسبتر از شرکتهای دیگه است
    اینو مطمئنی ؟

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

ماکس نت که از همه گرونتره!!!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان اونايي كه در تهران هستن يه مژده براشون دارم يك adsl توپ با سرعت 512 واقعي ماهيانه فقط 7500تومان بدون آبونمان مخابرات براي اطاعات بيشتر به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد و يا با شماره هاي 09127244574 و 77468781 تماس حاصل فرماييد تا 70 تا سرعت دانلود به شما مي دهد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان اونايي كه در تهران هستن يه مژده براشون دارم يك adsl توپ با سرعت 512 واقعي ماهيانه فقط 7500تومان بدون آبونمان مخابرات براي اطاعات بيشتر به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد و يا با شماره هاي 09127244574 و 77468781 تماس حاصل فرماييد تا 70 تا سرعت دانلود به شما مي دهد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •