وقتی تو سایت گوگل مواردی رو سرچ میکنیم لیستی از اونها به صورت اتوماتیک در زیر مستطیل جستجو تشکیل میشه که میتونه در جستجوهای بعدی بهمون کمک کنه.حالا سوال من اینه که چه کار کنیم که این لیست پاک بشه ومشخص نباشه چه مواردی رو سرچ کردیم؟؟؟
وقتی تو سایت گوگل مواردی رو سرچ میکنیم لیستی از اونها به صورت اتوماتیک در زیر مستطیل جستجو تشکیل میشه که میتونه در جستجوهای بعدی بهمون کمک کنه.حالا سوال من اینه که چه کار کنیم که این لیست پاک بشه ومشخص نباشه چه مواردی رو سرچ کردیم؟؟؟
این قابلیت که برای نگه داری اطلاعات ثبت شده در فرم ها به کار میره
برای حذف اونها کافیه وارد کنترل پنل و بخش Internet option بشید و از بخش delete history بخش Form history رو به طور کامل delete کنید
نه پگاه جان ...منظورم حذف history نیست.
history سایت های بازشده یا به اصطلاح پیموده شده رو نشون میده...من میخوام کلیه عباراتی که تو گوگل سرچ کردم اعم از اینکه تو سایتی رفته باشم یا نه رو پاک کنم
نه پگاه جان ...منظورم حذف history نیست.
history سایت های بازشده یا به اصطلاح پیموده شده رو نشون میده...من میخوام کلیه عباراتی که تو گوگل سرچ کردم اعم از اینکه تو سایتی رفته باشم یا نه رو پاک کنم
توی اون کادر کلیک کن (یا دوبار کلیک) وقتی ظاهر شد قشنگ رو هر کدوم که خواستی delete بزن
به همین راحتی
internet option > content > auto complete > clear forms
مرسی از راهنماییت .....اینو میدونم اما راه اصولیشو میخوام ........به خصوص که بعد از یه مدت تعدادشون خیلی میشه و ادم ترجیح میده از خیر delete کردن دونه دونشون بگذره
ولی بازم ممنون دوست خوبم
از راهنماییت بی اندازه سپاسگزارم احسان جان![]()
این مورد بهتر جواب میده.
براي فايرفاكس راهش چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)