تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: لينوكس فارسي ... هياهو براي هيچ

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض لينوكس فارسي ... هياهو براي هيچ

عدم موفقيت در توسعه لينوكس فارسي

ايرنا: دبير شوراي عالي انفورماتيك اعلام كرد: نتوانستيم پروژه هاي مورد نظر را براي سازگاري سيستم عامل لينوكس با زبان فارسي انجام دهيم و به اين ترتيب در توسعه اين سيستم عامل موفق نبوده ايم.
    محمد سپهري راد افزود: يكي از دلايل اين عدم موفقيت، كمبود منابع اعتباري است اما عامل مهمتر محدوديت شديد در زمينه نيروي متخصص در زمينه سيستم عامل لينوكس براي اجراي پروژه هاي مرتبط است.
    به گفته وي در زمينه فرهنگسازي نيز از آنچه كه پيشي بيني مي كرديم عقب تر هستيم.
    سپهري راد كارهاي انجام شده توسط شوراي عالي انفورماتيك را شامل تدوين استانداردهاي توليد و توسعه نرم افزار كه به تصويب موسسه استاندارد رسيده و سازگار با استاندارد يوني كد (استاندارد مديريت حفاظت اطلاعات ) است، عنوان كرد.
    سپهري راد افزود: از ديگر فعاليت هاي اين شورا تشكيل نظام صنفي كامپيوتري است كه بر اساس قانون حمايت از پديدآورندگان نرم افزارهاي كامپيوتر اي انجام شده است.
    وي يكي ديگر از اقدامات شوراي عالي انفورماتيك را تدوين نظام ارجاع كارهاي انفورماتيكي عنوان كرد و گفت: اين تدوين توسط سازمان مديريت و برنامه ريزي تحت عنوان نماتن منتشر شده است.
    به گفته وي در نماتن سعي شده براي اجراي پروژه هاي انفورماتيكي يك قالب منسجمي ارائه شود كه انجام پروژه هاي انفورماتيكي با ضريب موفقيت بالاتري مواجه باشد.
    به گفته وي اين اقدام توسط رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور انجام و به دستگاه هاي اجرايي بخشنامه شده است.
    وي يكي ديگر از اقدامات سال جاري شوراي عالي انفورماتيك را دنبال كردن پروژه سيستم عامل ملي بر مبناي لينوكس كه در مسايل فني كار با زبان فارسي آماده تر شود، ذكر كرد.
    او افزود: تدوين ضوابط جديد احراز صلاحيت كه اوايل سال ۸۴براي اجرا عملياتي مي شود، مطالعات حقوقي انفورماتيكي مطابق گذشته و ترجمه كتابي در رابطه با قانون حق مولف در فرانسه و آلمان كه در حال انتشار است از ديگر اقدامات شوراي عالي انفورماتيك است.
    به عقيده وي ساماندهي وضعيت آي تي كشور از مهمترين وظايف اين شوراست كه روزگاري اقتضائاتي داشته اما اكنون بيشتر جنبه زير ساختي پيدا كرده است.
    وي تاكيد كرد: مطالعه پروژه هاي انفورماتيكي، فراهم كردن بستر عمومي براي آي تي و ارائه گزارش وضعيت ديجيتالي كشور در سال جاري از ديگر فعاليت هاي شورا در سال جاري است.
    هماهنگي و نظارت بر امور شركت ها و سازمان هاي كامپيوتري به ويژه در زمينه چگونگي تامين قطعات يدكي و تعمير و نگهداري تجهيزات كامپيوتري و انجام بررسي هاي لازم براي وحدت امور آمار و انفورماتيك كشور از ديگر وظايف انجمن شركت هاي انفورماتيك عنوان شده است.

حـــــرفـه ای Arashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    FAR FAR AWAY

پيش فرض

لينوكس فارسي حالا به چه دردي ميخوره--- به نظر من اصلا هيچكدوم از برنامه هاي فارسي بدرد نميخورن چون (در بيشتره موارد) از كارايي برنامه كم مي كنند

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Arashi
    لينوكس فارسي حالا به چه دردي ميخوره--- به نظر من اصلا هيچكدوم از برنامه هاي فارسي بدرد نميخورن چون (در بيشتره موارد) از كارايي برنامه كم مي كنند
    منم فكر ميكنم كه همينطوره... اكثره برنامه هائي كه من ديدم فارسي بودن خلاصه يه جاهائي گير دارن
    البته همه نه

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

فارسی کردن تو لینوکس هیچ مشکلی رو پیش نمی یاره چون بر مبنای کد باز است !!!

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض Re: لينوكس فارسي ... هياهو براي هيچ

نقل قول نوشته شده توسط mahan
    يكي از دلايل اين عدم موفقيت، كمبود منابع اعتباري است اما عامل مهمتر محدوديت شديد در زمينه نيروي متخصص در زمينه سيستم عامل لينوكس براي اجراي پروژه هاي مرتبط است.
    به گفته وي در زمينه فرهنگسازي نيز از آنچه كه پيشي بيني مي كرديم عقب تر هستيم..
    بفرمائيد تو ميدون
    :twisted:

تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

چی رو بگم ؟! مشکل چیزی نیست جز پول !!!

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    FAR FAR AWAY

پيش فرض

Mahan جان من تو كف اين اسمه تاپيك هستم--بابا خيلي باحالي

تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

من یکی از طرفدارای لینوکسم ! پس از این حرفها جلوی من ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

نتوانستيم پروژه هاي مورد نظر را براي سازگاري سيستم عامل لينوكس با زبان فارسي انجام دهيم و به اين ترتيب در توسعه اين سيستم عامل موفق نبوده ايم.
    فارسیش ممکنه بکنن ولی کو نرم افزار و سخت افزار سازگار؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    FAR FAR AWAY

پيش فرض

سلام 30naa جان چطوري چند وقت پيش ذكرخيرت بود

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •