منم در خصوص این موارد که گفتین یعنی استادا(استاد که چه عرض کنم ...) و کتابای چرتشون با شما موافقم،
خوب حالا تا جایی که بلد باشم سعی میکنم کمکتون کنم. .gif)
در C توابع findfirst_ و findnext_ و findclose_ داریم که برای جستجو در فایلها به کار میره و طبق حالتی که ما
برای این توابع تعریف می کنیم لیست فایل و فولدر ها رو در اختیارمون میزارن و ما بعد دریافت این لیست میتونیم
حجم فایل ، اسم فایل، خصوصت فایل از نظر مخفی بودن و ... و چیزای دیگه مزتبط به یه فایل یا یه پوشه رو بدست بیاریم
برای مثال این کد رو ببینید، این برنامه لیست تمام فایل ها و پوشه های درایو C رو می گیرد و در خروجی مشخص
می کند که فولدر هست یا اگر فولدر نیست حجم فایل رو نشان می دهد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگر بخواهیم توضیح مختصری بدیم
اول باید در تابع findfirst_ محدوده جستجو رو مشخص کنیم که این کارو رو در پارامتر اول باید انجام داد
من "*.*" قرار دادم یعنی هر نوع فایلی با هر فرمتی که شامل پوشه ها هم میشه، قواعدشم تقریبا مثل برنامه های دیگه هست که کار جستجو رو انجام میدن
پارامتر دوم هم ساختار finddata_t_ هست که اطلاعات فایل توش ریخته میشه
اگه این تابع با موفقیت اجرا بشه به شما یه هندل میده که باید در تابع findnext_ استفاده کنید تا اطلاعات دیگر فایلها رو بگیرید
چون این توابع بعد هر بار اجرا اطلاعات یک فایل رو میگیرن از یه حلقه استفاده میکنیم و در اخر هم از تابع findclose_ برای بستن هندل استفاده میکنیم
ساختار finddata_t_ هم این اطلاعات رو در اختیارت میزاره :
کد:
برای اینکه بفهمیم اطلاعات گرفته شده برای یه پوشه هست از این دستور استفده میکنیم
کد:
البته این توابع به تنهایی پوشه های داخلی (subfolder) رو جستجو نمیکنن برای این کار باید خودتون این حالت رو پیاده سازی کنید
باز اگه جاییش مبهمه بگین توضیح بدم
شاد باشید