تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: چگونه می توان ربات بازو ساخت ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض چگونه می توان ربات بازو ساخت ؟

سلام
    کسی هست که بتونه منو راهنمایی بکنه چطوری میشه یک ربات بازو با 6 درجه آزادی ( چیزی شبیه رباتهایی که در صنعت استفاده میشه ) ساخت ؟ (مثلا جوشکار )
    اگه ممکنه منابع و جزواتی که در این زمینه هست رو به صورت کامل بیان کنید یعنی از مقدماتی داشته باشه تا حرفه ای ( در هر سه زمینه مکانیک ، برق و کامپیوتریش )
    در مورد سواد رباتیکی هم فرض کنید یه بی سواتِ کامل و تجربه هم صفر از نوع کلوینیش .
    بسیار ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

گویا دوستان عزیزی که اینجا در مورد رباتیک اظهار نظر میکنند فقط در مورد رباتهای اسباب بازی از قبیل مسیریاب و جنگجو هست ،چرا که بیش از یک هفته از طرح سوال میگذره و کسی جواب نداده . اصل قضیه رباتیک ( البته به فکر ناقص بنده ) چیز دیگری هستش .
    واقعاً لطف کرده اگر کسی بتونه منو در مورد سوال فوق راهنمایی کنه .

کـاربـر بـاسـابـقـه dizgah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    8PAR

پيش فرض

sharmande farsim kar nemikone
    ie ketab bood be name osool va mabanie sakhte robot ba microhaie pic too oon hamchin mesaly ra dasht
    nevisande : john iovin

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام وخسته نباشید.عضو شدن در انجمن خیلی پیچیده بود وسخت بود درست مثل آزمونهای ورودی!!!!!!!یه خواهش داشتم لطفا اگه bm24رو کمک کردین به من هم کمک کنید .(من هم همون اطلاعات رو لازم دارم.شرایتم هم دقیقا همون طوره).

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    کسی هست که بتونه منو راهنمایی بکنه چطوری میشه یک ربات بازو با 6 درجه آزادی ( چیزی شبیه رباتهایی که در صنعت استفاده میشه ) ساخت ؟ (مثلا جوشکار )
    اگه ممکنه منابع و جزواتی که در این زمینه هست رو به صورت کامل بیان کنید یعنی از مقدماتی داشته باشه تا حرفه ای ( در هر سه زمینه مکانیک ، برق و کامپیوتریش )
    در مورد سواد رباتیکی هم فرض کنید یه بی سواتِ کامل و تجربه هم صفر از نوع کلوینیش .
    بسیار ممنون.
    گویا دوستان عزیزی که اینجا در مورد رباتیک اظهار نظر میکنند فقط در مورد رباتهای اسباب بازی از قبیل مسیریاب و جنگجو هست ،چرا که بیش از یک هفته از طرح سوال میگذره و کسی جواب نداده . اصل قضیه رباتیک ( البته به فکر ناقص بنده ) چیز دیگری هستش .
    واقعاً لطف کرده اگر کسی بتونه منو در مورد سوال فوق راهنمایی کنه .
    سلام bm24 عزیز اگه اطلاعاتی پیدا کردی به من هم بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •