تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: با این سرعت میشه انلاین بازی کرد

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

12 با این سرعت میشه انلاین بازی کرد

سلام همه میدونید که سرعت اینترنت ADSL 512Kb حدود 50KB هست و این 512 دروغ.من میخواستم بدونم ایا میشه با این اینترنت بازی های مثل COD4 ,HALO3,GRID,.. رو انلاین بازی کرد در ضمن این سرویس یک ساله و با محدودیت 40 گیگ در سال هست این محدودیت برای چند وقت بازی کردن بدرد میخوره ممنونم.راستی اگر نمیدونید لطفا منو گمراه نکنید.

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز الان بیشتر بازی ها راحت با اینترنت 128 هم میشه بازی کرد.
    باید پینگت پایین باشه زیره فکر کنم 400
    اگه توی بخش بازی های آنلاین بپرسی جواب های دقیق تری میگری.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

سلام همه میدونید که سرعت اینترنت ADSL 512Kb حدود 50KB هست و این 512 دروغ.من میخواستم بدونم ایا میشه با این اینترنت بازی های مثل COD4 ,HALO3,GRID,.. رو انلاین بازی کرد در ضمن این سرویس یک ساله و با محدودیت 40 گیگ در سال هست این محدودیت برای چند وقت بازی کردن بدرد میخوره ممنونم.راستی اگر نمیدونید لطفا منو گمراه نکنید.
    زیاد به سرعت مربوط نمیشه مثلا یک بازی انلاین در هر ثانیه فقط 3 کیلو بایت نیاز به ارسال و دریافت داره
    توجه کن هر 512 پینگش خوب نمیشه اینو از کدوم ای اس پی میگیری ؟
    معمولا پینگ لایزر شاتل و همارا خوب هستن برای. بازی ها استراتژیک با پینگ 600 هم میشه بازی کرد ولی بازی ها جنگی حتما باید زیر 300 باشه. اگه این بازی هارو میخوای تو سرور ایرانی انجام بدی خوبه ولی چون سرور ها خارجی پینگش زیاد میشه معمولا بازی ها جنگی نمیشه انجام داد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

برای اطلاع باید بگم از 512 منظور 512 kbit هست که میشه 64 کیلو بایت و سرعت دایال اپ 56 کیلوبیت هست که میشه 8 کیلوبایت چون هر 8 کیلوبیت برابر با 1 کیلوبایت هست پس سرعت 512 درست هست (512kbps=64kb

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •