تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: كمك دوستان عزيز خيلي عاجل!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

2 كمك دوستان عزيز خيلي عاجل!!!!!

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
    اول تر از همه نمی دانستم این تاپیک را کجا بنویس و گشتم که توی قسمت شبکه و ویندوز بنویسم ولی متاسفانه پیدا نکردم من همیشه توی متفرقه مینویسم خوب بگذریم.
    من توی یه کافی نت کار می کنم و سرعتمم 128 است بدون فیلتر و از این طور حرفها و 10 کامپیوتر هم دارم اینجا مشتری ها هر طور سایت میرن و کامپیوتر خیلی ویروسی میشه
    اسپای ور کامپیوتر ها را میگیره و همه سیستمها آلوده میشه
    من آنتی ویروس نورتون هم دارم آپ دیت شده و اسپای رمور هم دارم
    ولی ویندوز خراب میشه و خیلی مشکل دارم باید دو باره تبدیل کنم
    خوب حالا سوال من
    چطوری میتوانم یه کاری بکنم که برای تبدیل ویندوز زیاد وقت گرفته نشود و زود انجام شود نهایتش 20 دقیقه طول بکشد
    البته میدونم با چند برنامه این کار میشه انجام داد از جمله نورتون گوست ولی
    چند مشکل اینجاست
    اول اینکه تمام کامپیوتر ها به جز سرور سی دی رام و فلاپی درایو ندارند
    فقط یه سی دی رم یو اس بی است که میشه روی همه کامپیوتر ها استفاده کرد
    دوم اینکه من روی یه سی دی بوت نورتون گوست را دارم نمی دانم چرا اون سی دی رام یو اس بی آن را نمی توانه بخوانه و وقتی روی نورتون گوست میزنم میگه فایل نات فاوند ولی در سی دی رام سرور که میندازم اجرا میشه خیلی راحت
    حالا من نمیدونم چی کار کنم این یک مشکل خیلی بزرگ برای من است اینجا من باید خیلی ویندوز عوض کنم حالا شما دوستان عزیز چی نظر میدهید چطوری میتونم با این مشکلات مقابله کنم که مهمترین آن همین تبدیل ویندوز است و منو غم گرفته به خاطر اینکه با یک سی دی رام اگه برم روی هر کامپیوتر و یک ساعت طول بکشه با تمام برنامه دیگه هر دفعه که کامپیوتر ها ویروسی بشه یک روز طول میکشه تا ویندوز عوض کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید
    در ضمن تمام کامپیوتر ها قطعاتشان یکی است
    پروسسر 2400 رم 256 و ...................
    ممنون میشم کمکم کنید
    __________________________________________________ _____________
    و از مدیر انجمن معذرت میخواهم به خاطر اینکه نمیدونستم این تاپیک را کجا بنویسم اگه نیاز به انتقال بود انتقال بدهد و جای انتقال بدهد که میداند بیشتر جواب میدهند .
    ممنون

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام ...
    تاپیک رو به این انجمن منتقل کردیم ... در این انجمن دوستان بهتر میتونند به شما کمک کنند
    ممنون

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز سلام
    صندوق پيغام هاي خصوصي ات را يه چك بكن.

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزيز شما ميتوني روي سيستمهات vmware نصب كني . بعد روي vmware ويندوز نصب كني . بعد اون ويندوزها رو به صورت شبكه با سرورت دربياري و اينترنت رو براشون share كني. هر وقت هم ويروسي شد فايلي رو كه مربوط به هارد ديسك مجازي است از روي سرور refresh كني.
    vmware نرم افزاريه كه يك سيستم سازگار با پي سي رو برات شبيه سازي ميكنه . شما مي تونيد حتي ويندوز رو توي اين سيستم شبيه سازي شده نصب كنيد و امكانات شبكه / درايو سي دي و فلاپي / يو اس بي و همه چيز رو هم داشته باشيد. در حقيقت يك سيستم رو توي يك سيستم عامل بر پايه NT شبيه سازي ميكنه. يك تستي بكن.
    vmware رو با حجم 84 مگابايت ميتوني از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دريافت كني.
    ( آقايون لينكش مال من نيست ها نگيد دارم تبليغ ميكنم )

حـــــرفـه ای Reza1969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Tehran

1

دوست عزیز

من یکبار به یه کافی نت در پاساژ کامپیوتر ولیعصر رفتم .یه چیز کامپیوتر های آنجا برام جالب بود و آن اینکه کاربرها هر بلایی هم که به سر دستگاهها می آوردند، وقتی که مسئول آنجا دستگاهها را ری استارت می کرد، دستگاه به حالت قبل خود بر می گشت حتی اگر ویروسی شده بود یا چند نرم افزار روی آن نصب کرده بودند.بنظرم اگه به این مسئله پی ببرید شاید دیگه لازم نباشه که یه ریز ویندوز نصب کنید.امیدوارم مشکلتون بزودی حل بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •