با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
اول تر از همه نمی دانستم این تاپیک را کجا بنویس و گشتم که توی قسمت شبکه و ویندوز بنویسم ولی متاسفانه پیدا نکردم من همیشه توی متفرقه مینویسم خوب بگذریم.
من توی یه کافی نت کار می کنم و سرعتمم 128 است بدون فیلتر و از این طور حرفها و 10 کامپیوتر هم دارم اینجا مشتری ها هر طور سایت میرن و کامپیوتر خیلی ویروسی میشه
اسپای ور کامپیوتر ها را میگیره و همه سیستمها آلوده میشه
من آنتی ویروس نورتون هم دارم آپ دیت شده و اسپای رمور هم دارم
ولی ویندوز خراب میشه و خیلی مشکل دارم باید دو باره تبدیل کنم
خوب حالا سوال من
چطوری میتوانم یه کاری بکنم که برای تبدیل ویندوز زیاد وقت گرفته نشود و زود انجام شود نهایتش 20 دقیقه طول بکشد
البته میدونم با چند برنامه این کار میشه انجام داد از جمله نورتون گوست ولی
چند مشکل اینجاست
اول اینکه تمام کامپیوتر ها به جز سرور سی دی رام و فلاپی درایو ندارند
فقط یه سی دی رم یو اس بی است که میشه روی همه کامپیوتر ها استفاده کرد
دوم اینکه من روی یه سی دی بوت نورتون گوست را دارم نمی دانم چرا اون سی دی رام یو اس بی آن را نمی توانه بخوانه و وقتی روی نورتون گوست میزنم میگه فایل نات فاوند ولی در سی دی رام سرور که میندازم اجرا میشه خیلی راحت
حالا من نمیدونم چی کار کنم این یک مشکل خیلی بزرگ برای من است اینجا من باید خیلی ویندوز عوض کنم حالا شما دوستان عزیز چی نظر میدهید چطوری میتونم با این مشکلات مقابله کنم که مهمترین آن همین تبدیل ویندوز است و منو غم گرفته به خاطر اینکه با یک سی دی رام اگه برم روی هر کامپیوتر و یک ساعت طول بکشه با تمام برنامه دیگه هر دفعه که کامپیوتر ها ویروسی بشه یک روز طول میکشه تا ویندوز عوض کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید
در ضمن تمام کامپیوتر ها قطعاتشان یکی است
پروسسر 2400 رم 256 و ...................
ممنون میشم کمکم کنید
__________________________________________________ _____________
و از مدیر انجمن معذرت میخواهم به خاطر اینکه نمیدونستم این تاپیک را کجا بنویسم اگه نیاز به انتقال بود انتقال بدهد و جای انتقال بدهد که میداند بیشتر جواب میدهند .
ممنون