من میخوام به این دایرکتوری از ویندوز دسترسی پیدا کنم چون چند تا ویروس اونجا جا خوش کردن
C:\system volume information
ولی access denied میزنه
چی کار کنم؟ مرسی
من میخوام به این دایرکتوری از ویندوز دسترسی پیدا کنم چون چند تا ویروس اونجا جا خوش کردن
C:\system volume information
ولی access denied میزنه
چی کار کنم؟ مرسی
سلام
برای این کار باید فایل سیستم شما ntfs باشه .
ابتدا به Folder Option برو و بعد هم تب view و از این تب تیک اخرین گزینه اون یعنی use sample the sharing را بردار و پنجره ها را ok کن
حالا برو و روی پوشه راست کلیک کن و بعد هم propertise را بزن سپس به تب security برو و بعد هم از پنجره باز شده دکمه advanced را بزن و بعد هم از پنجره باز شده به تب owner برو و از اونجا یوزر خودت را انتخاب کن و یه گزینه اون پایین هستش اون را هم تیک بزن و بعد هم همه پنجره ها را ok کن .
حالا می تونی پوشه را باز کنی
موفق باشی .
چه طوری میشه این پوشه را که در تمام درایوها هست پاک کنیم؟
ببخشید این فایلهای که توی پوشه system volume information هستن اصلا چی هستن و کارشون چیه ؟ بای داخل این پوشه فایلهای زیر بود : tracking.log---MountPointManagerRemoteDatabase-----SYMEFA.DB
سلام
اشکان جان شما باید ابتدا سیستم ریستور مربوط به اون درایو که می خواهید این فایل را از داخلش پاک کنید را off کنید .
همون طور که می دونید توی این پوشه point های مربوط به سیستم ریستور ذخیره می شه . به خاطر همین اگه سیستم ریستور فعال باشه شما اجازه حذف اون فایل را ندارید .
پس ابتدا کاری که توی پست 2 گفتم را انجام بدید .
سپس روی مای کامیپوتر راست کیک کنید و properetise را بزنید و سپس به تب system restore برید و سپس هر درایوی را که خواستید را انتخاب کنید و تیک بالای اون را بزنید و به اخطار داده شده پاسخ مثبت بدهید و سپس پنجره را ok کنید.
حالا می تونید برید و اون پوشه را پاک کنید.
سلام دوست عزیز
پاسخ شما را هم توی پست زیر کامل داده ام .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
من show hidden files and folders رو تو فولدر option علامت زدم ولی system folder informatin رو بازم نمیتونم پیداش کنم!
d:\system volume information
مشکل اینجاست که اصلا system volume informaton رو نمیتونم پیداش کنم که روش کلیک راست کنمD:
Last edited by kiuhnmgtrdcv; 08-11-2008 at 10:52.
دوست عزیز شما باید از فولدر اپشن تیک گزینه Hide protected opereting system files را بردارید و تیک گزینه show hidden files and folders را بزنید . و صفحه را ok کنید
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)