خدمت مهندسین و بزرگواران سلام .
یه سوالی داشتم . اونم اینه که امکان ارتباط صوتی بین دو سیستم که باهم شبکه اند وجود دارد یا خیر ؟ اگه این امکان وجود داره می شه توضیح بدین . در ضمن یکی از سیستم ها ویستا و یکی دیگه xp است .
خیلی ممنون![]()
خدمت مهندسین و بزرگواران سلام .
یه سوالی داشتم . اونم اینه که امکان ارتباط صوتی بین دو سیستم که باهم شبکه اند وجود دارد یا خیر ؟ اگه این امکان وجود داره می شه توضیح بدین . در ضمن یکی از سیستم ها ویستا و یکی دیگه xp است .
خیلی ممنون![]()
اگه میشه بیشتر توضیح بدین ؟ منظورتون چیه؟ منظورتون اینه که یه فایلی صوتی رو تو یه کامپیوتری باز کنی و صداش رو از طریق یه کامپیوتر دیگه بشنوی؟یا منظورت چیز دیگه ایه؟؟؟؟
فکر کنم منظورشون همون صحبت کردنه
چرا از Skype استفاده نمی کنید ؟
با کیفیت بالا و بدون هزینه با هر کامپیوتر در تماس باشید ...
کافیه دو تا یوزر نیم مختلف بسازید بعد به هم کانکت بشید ...
اسکایپ سرویس VOIP رو بصورت رایگان فراهم میکنه البته اگر دو طرف ارتباطشون از طریق نرم افزار و کامپیوترهاشون باشه، ولی اگر این ارتباط با استفاده از تلفن معمولی یا موبایل باشه پولیه.
با نصب نرم افزار Skype رو کلاینت ها میشه به سادگی این کار رو انجام داد و نیازی به هزینه اضافی نیست.
Last edited by paranoid_android; 13-09-2008 at 00:22.
ببخشید . من با این اینترنت زغالی خیلی کم می تونم کانک بشم .
منظورم همین صحبت کردنه مثل چت کردت صوتی .
راستی در مورد Skype میشه توضیح بدین چی هست ؟
اسکایپ یکی از مشهورترین سرویس دهندگان تلفن اینترنتی (VOIP) در دنیا هستش که سرویس Instant-messaging و Video Conferencing هم ارائه میده که همین سرویسی که بالا گفتم و خیلی هم پرکاربرد هستش مجانیه. برای استفاده از اون یه کامپیوتر میخوای و یه خط تلفن. نرم افزار رو از سایتش DL کن و بعد یه یوزر و پس درست کن و... به همین سادگی. البته امکان جالبی که اسکایپ داره اینه که میتونی به تلفن طرفت زنگ بزنی با کامپیوتر خودت که اینجاش دیگه پولیه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by paranoid_android; 13-09-2008 at 00:53.
من دوتا سیستم دارم که توی یه خونه شبکن ولی فاصله شون زیاده . هیچ برنامه ای نیست که چت به صورت صوتی از طریق کابل شبکه بر قرار کنه ؟
ببین درست فهمیدم .
یعنی میشه بدون این که هزینه اینترنت و تلفن بدم می تونم صحبت کنم.
Last edited by blue2006; 13-09-2008 at 05:24.
نه دیگه موقعی که استفاده می کنی پول تلفن و کارت اینترنت(البته اگه دایالاپ) هستش میاد انگار داری از اینترنت معمولی استفاده میکنی . منظور دوستان از مجانی اینه که نیازی نیست پول بدی تا از اسکایپی اکانت بگیری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)