با سلام
من چطوري مي تونم اينترنت در شبكه lan شير كنم
لطفا من را راهنمايي كنيد
![]()
با سلام
من چطوري مي تونم اينترنت در شبكه lan شير كنم
لطفا من را راهنمايي كنيد
![]()
اون رو تو یه پوشه بزار بعد روش کلیک راست کن بعد روی properties کلیک کن بعد برو به قسمت sharing و بعد تیک قسمت Share This Folder on the Network رو بزن بعد رو ok کلیک کن الان دیگه این پوشه شیر شده.
بعد اون طرف باید با آیپی کامپیوترت فایلها روبگیره
شما ميتونيد از خود ويندوز و بدون نرم افزار ( خيلي ساده ) و يا با استفاده نرم افزار ( حرفه اي تر ) اينترنت رو شر كنيد
براي شر كردن اينترنت در ويندوز كافي هستش شما روي سرور توي Properties كانكشن تب Advanced گزينه Allo other network .... رو تيك بزنيد و دو گزينه پايين براي تنظيمات هستش كه ساده هستش
يوز ها بتونن خودشون كانكت بشن و ...
روي كلاينت هم لازم نيست كاري كنيد
آي پي سرور 192.168.0.1 باشه
با استفاده از نرم افزار هم ميتونيد اينترنت رو شر كنيد كه امكانات بيشتري براي تنظيمات بهتون ميده
مثل + Proxy - آيزا - CCProxy و ....
سلام به دوستان
من چند سوال داشتم من با 3 تا از دوستام که خونه هامون تا 50 یا 30 مت با هم فاصله داره adsl شبکه شاتل رو خریدیم الان یکی از بچه ها که خطش رو برای شر کردن adsl داده بود به اینترنت وصله حالا هاب خونه ی ما یعنی وسط خونه ها قرار داره ما چطوری میتونیم از adsl به وسیله هاب استفاده کنیم اگر ممکنه نحوه نصب رو بهمون بگید .
مرسی
سلام
شما اول بايد سه تا سيستم رو شبكه كنيد ، بدون سيم ( هزينه بيشتر ) با كابل شبكه ( هزينه كمتر )
آموزش راه اندازی و تنظیم یک شبکه Lan کوچک
بعد از اون بايد اينترنت رو شر كنيد ، با استفاده از مودم با Lan Port با هاب وصل كنيد ( روي سيستم سرور ) و با روش هايي كه بالا گفته شد اينترنت رو به اشتراك بذاريدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+ مباحث مرتبط با شبكه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
كسي نرم افزار آيزا رو داره
Microsoft Link :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Wisdom; 22-03-2007 at 13:39.
مرسي
كركم مي خواد؟؟؟
سلام دوستان
دوست عزیز این کارهایی که شما گفتید رو انجام دادیم ولی نشود در ضمن ما کابل کشی مونو انجام دادیم
در عکسی که در پایین از صفحه می زارم نگاه کنید و اگه میشه به سوالاتم جواب بدید.
![]()
من هم می خوام همچین کاری کنم ...
ولی بین دو کامپیوتر با فاصله400 متری
اینجا طرح کردم اگه کسی بلده کمک کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)