سلام
من موقع اجرای هر بازی یا فیلم ناگهان صفحه آبی رنگ ظاهر میشه و کامپیوتر رو ریستارت میکنه
هیچکاری نمیتونم انجام بدم خواهشا کمکم کنید خیلی مهمه
سلام
من موقع اجرای هر بازی یا فیلم ناگهان صفحه آبی رنگ ظاهر میشه و کامپیوتر رو ریستارت میکنه
هیچکاری نمیتونم انجام بدم خواهشا کمکم کنید خیلی مهمه
خیلی مهمه لطفا کمک کنید 11
مشخصات کامل سیستم؟پاور رو هم حتما بزارید.
اون صفحه آبی ( یا BSoD= Blue Screen of Death ) میتونه صدها دلیل داشته باشه، وقتی اون صفحه میاد یک کد Hexadecimal نوشته میشه که مشخص می کنه مشکل چیه؛ اون کد رو سرچ کنید و معمولا یکی از اولین لینک ها یک صفحه از سایت مایکروسافت است. اونجا دلیل رو نوشته + راه های حل مشکل.
مشخصات اینه :مشخصات کامل سیستم؟پاور رو هم حتما بزارید.
AMD athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6400+
Ram 2GB Gel
Graphic Geforce 8600 GT 512
Green Power GT480A
باشه میرم ببینم چه میشهاون صفحه آبی ( یا BSoD= Blue Screen of Death ) میتونه صدها دلیل داشته باشه، وقتی اون صفحه میاد یک کد Hexadecimal نوشته میشه که مشخص می کنه مشکل چیه؛ اون کد رو سرچ کنید و معمولا یکی از اولین لینک ها یک صفحه از سایت مایکروسافت است. اونجا دلیل رو نوشته + راه های حل مشکل.
تشکر//
روی کاغذ از نظر سخت افزاری مشکلی نیست.مشخصات اینه :
AMD athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6400+
Ram 2GB Gel
Graphic Geforce 8600 GT 512
Green Power GT480A
سیستم عامل تعویض کردید؟
درایور کارت گرافیک رو به روز کنید.
از خوده دیسک گرافیک میتونم بروزرسانی کنم؟ یا باید نرم افزاری رو دانلود کنم؟ اسمش چیه؟روی کاغذ از نظر سخت افزاری مشکلی نیست.
سیستم عامل تعویض کردید؟
درایور کارت گرافیک رو به روز کنید.
2 ماه هستش مشکلی نداشتم 3 روزه اینطوری شدهسیستم عامل تعویض کردید؟
درایور برنامه راه انداز کارت گرافیک هست و کنترل همه جوانب کارت گرافیک و فیلترهای DX را در بر میگیرد.از خوده دیسک گرافیک میتونم بروزرسانی کنم؟ یا باید نرم افزاری رو دانلود کنم؟ اسمش چیه؟
البته با اینکه خود ویندوز قادر به شناسایی کارت های گرافیکی هست ولی برای استفاده از برنامه ها و بازیها و استفاده از تمامی امکانات کارت حتما باید درایور را نصب نمایید.
به تاپیک زیر مراجعه کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
در مایکروسافت این رو بهم گفت من متاسفانه انگلیسیم ضعیف هستش اگر شما چیزی فهمیدید راهنمایی کنید :
اینم عکس صفحه آبی من :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
طبق گفته ماکروسافت مشکل شما یا از نصب یه درایور مشکل دار و ناهماهنگ با یکی از قطعاتتونه(من خودم این مشکل رو داشتم از درایور مودمم بود بعد از نصب درایور جدید حل شد) یا اینکه یکی از قطعاتت با بقیه هم خوانی نداره (در این مورد احتمالا می تونه رم باشه) که من خودم فکر می کنم اولی باشه پس اول آخرین درایور های تمام قطعاتت رو نصب کن و همون طور بایوس رو آپدیت کن بعدش اگه نشد رم هات رو دربیار و دونه دونه رو اسلاتهای مختلف تست کن تا بعد ببینیم درست میشه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)