سلام
من یه سوال کمی سطح بالا داشتم
چطور می تونیم برنامه های سطح بالا مثل windows defragmenter رو با Vb بنویسیم؟
سلام
من یه سوال کمی سطح بالا داشتم
چطور می تونیم برنامه های سطح بالا مثل windows defragmenter رو با Vb بنویسیم؟
سلام
البته معمولاً به اینها برنامه های سطح پایین گفته میشود، چون به سخت افزار و سیستم عامل نزدیک تر هستد.چطور می تونیم برنامه های سطح بالا مثل windows defragmenter رو با Vb بنویسیم؟
همانوطر که VB برنامه نویسی سطح بالایی نسبت به C است.
البته یقیناً منظور شما از جهت پیشرفتگی و پیچیده کار بوده.
==============
در کل این برنامه ها معمولاً با زبانهای سطح پایین مثل C و اسمبلی تهیه میشوند.
باید سعی کنید API های بیشتر و سطح پایین تر را یاد بگیرید.
منابع در این خصوص خیلی اندک است که کار را سخت میکند، ولی خوب MSDN هم بد نیست.
البته اگر منظورتان خود defragmenter باشد، کار خیلی مشکل است، چون به این راحتی نمیتواند به سکتورها دسرسی داشته باشید.
و بعد هم که موفق به دسترسی به سکتورها شوید، باید با هدر آنها و فرمت FAT32 و NTFS آشنایی داشته باشید.
این در حالی است که اطلاعات پایه ای NTFS حالت محافظت شده و امنیتی دارد و به این راحتی در دسترس نیست.
یعنی فوقش هم اگر موفق شوید برنامه تان تحت درایوهای FAT32 و FAT16 میتواند کار کند.
اما در ضمینه API مثلاً فکر کنم شما نیاز داشته باشید API های kernel32.dll (مدیر هسته و حافظه ویندوز) و یا حتی ntdll.dll را یاد بگیرد.
Last edited by _H2_; 02-09-2008 at 22:28.
سلام دوست عزیزم. فکر کن الآن بهت پیشنهاد کنن که برای ما برنامه ای بنویس که ما بتونیم باهاش اعمال 4 گانه ریاضی را انجام بدیم و در عوض پول خوبی میگیری. خب میری پشت رایانه و خلی راحت اینو تهیه می کنی. اما اگه بهت یه موبایل بدن و بگن براش سیستم عامل بنویس یا برای هدایت کنترل ترافیک هوایی ایران برنامه بنویس چی ؟ خب معلومه هنگ میکنی. اینو گفتم تا بدونی هر کسی تا حد خودش میتونه از خودش عملی را نشون بده . اگه میخوای برنامه ی در اون حد بنویسی باید از نظر برنامه نویسی خودتو قوی کنی . اطلاعات خودتو بالا ببیری. و اینو بدون برنامه هر چی پیشرفته تر باشه و کارهای اساسی مانند اینارو انجام بده مطمعنن با یه برنامه سطح پایین مثل c یا ... نوشته شده. من بهت قول میدم اگه کمی سعی وتلاش کنی حتما میتونی اینارو بنویسی . این که خوبه . میتونی عظو گروهی بشی که میخوان برنامه مثلا ATM یا کنترل ترافیک و ... را تهیه کنن.
یا علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)