با سلام
من تازه عضو این سایت شدم اسمم هم مازیار.
یه شوال داشتم من یه برنامه نوشتم کارهایی که می کنه شبیه ویروسه و همه ی آنتی ویروس ها اونو می شناسن .
راهی وجود داره که آنتی ویروس ها برنامه رو نشناسن؟
با سلام
من تازه عضو این سایت شدم اسمم هم مازیار.
یه شوال داشتم من یه برنامه نوشتم کارهایی که می کنه شبیه ویروسه و همه ی آنتی ویروس ها اونو می شناسن .
راهی وجود داره که آنتی ویروس ها برنامه رو نشناسن؟
سلام مازیار جان -- عضویتت رو تبریک میگم -- خوش آمدی!
هنر ویروس نویسی تو اینه که آنتی ویروس ها نتونن اونو شناسایی کنن -- و گرنه هر کسی با کمی کار توی وی بی میتونه یه ویروس خفن و مخرب بنویسه...
پس هنر کن و یه ویروسی بنویس که آنتی ویروس نشناستش
خوب تو که نگفتی چه کارایی میکنه -- حداقل کاراشو بگو بلکه بتونیم راه حلی ارائه بدیم که آنتی ویروس متوجهش نشه...
موفق باشی![]()
Last edited by Smafias; 01-09-2008 at 22:38.
آقا متشکر از جوابت ویروس من فقط تو رجیستری ثبت میشه و با استارت آپ بالا می آد خودشو تو چندتا از فایل های درایو ویندوز کپی می کنه اگر هم فلش یا ام پی تری پلیر وصل کنی خودشو توش کپی می کنه و هر چند دقیقه اگر کاربر وصل به اینترنت باشه می ره تو وبلاگم همین
همین؟!
این که خیلی بده -- فکر کنم از یک تایمر استفاده میکنی برای کارات -- احتمالا برای همینه که آنتی ویروس میفهمه!
برای رفتن به وبلاگت از چی استفاده کردی؟ (مهم)
- سعی کن برای کپی کردن از دستور دیگه ای استفاده کنی!
- به جای تایمر هم از چیز دیگه استفاده کن!
- اسم فایل اجرایی نباید مشکوک باشه -- از یه اسم منطقی استفاده کن!
- سعی کن وانمود کنی که داری سرویس خاصی رو ارائه میدی!
شاید باور نشه ولی تازگی آنتی ویروسها خیلی هوشمند تر از این حرفا شدن!...
در ضمن یادم رفت بگم: ویروس نویسی کار خوبی نیست اگه بخوای بین عموم انتشارش بدی -- ولی اگه هدف خاصی داری و برای یه گروه خاصی از آدما در نظر گرفتی یا اینکه تفریحی برای خودت مینیویسی (یادگیری) اشکالی نداره!
موفق باشی!![]()
مرسی از اینکه جواب سوالامو می دی بعدش اینکه چون بلد نبود آپلود کنم تو این سات آدرس میدم سورس رو دانلود کن اشکالشواگر میشه بهم بگومرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)