با سلام...
دوستان روشي هست كه وقتي يك كارت اينترنت داره تموم مي شه،با كارت اينترنت جديد طوري به اينترنت وصل بشيم كه اينترنت مون قطع نشه.
||سپاس**
/^يا حق^/
با سلام...
دوستان روشي هست كه وقتي يك كارت اينترنت داره تموم مي شه،با كارت اينترنت جديد طوري به اينترنت وصل بشيم كه اينترنت مون قطع نشه.
||سپاس**
/^يا حق^/
یادم میاد روشی بود ولی الان یادم رفته
فکر کنم الان از کار افتاده
منم چیزی نشنیدم در این مورد
مگه مشکل چیه؟
لینک ها رو نمیتونید با قابلیه resume دانلود کنید یا مشکله دیگه ای هست؟
با سلام...
مشكل اينكه وقتي مي خواي يه فايل مثلا 100mb رو از rapidshare دانلود كني به دليل نداشتن قابليت resume ،وقتي كارتي اعتبارش كم باشه ديگه نمي شه كامل دانلود كرد ونصفه مي مونه ارتباط قطع مي شه .
برا همين خواستم ببينم روشي باشه كه اين دو كارت رو به هم وصل كرد تا قطعي نباشه.
||سپاس**
/^يا حق^/
چند تا سایت هستن ( رپید لیچ ) تو تاپیک رپیدشیر معرفی شدن فایلتو میکشی روو سرور اونا و با لینک مستقیم و قابلیت ریزووم دانلود میکنی
تازه به نظر من با دیال نمیصرفه از رپید دانلود کنی
با سلام...
مسعود جون سايت هايي كه شما ميفرمايد بالاي 40mb رو ساپورت نمي كنه.
فرمايش شما درست ولي چاره ي كار چي ميتونه باشه.تازه به نظر من با دیال نمیصرفه از رپید دانلود کنی
||سپاس**
/^يا حق^/
درسته حق با شماس
البته اگه از سایت هایی نظیره rapidbaz اکانت و ... بگیرید میتونید حجم های بالاتر هم دانلود داشته باشید ولی با دایال آپ اگه تکی باشه نمیارزه
والا به نظرم تنها راه همینه که با اکانته تازه برید سراغه این کارا
یا اکانته نامحدود
از طرفی هم تضمینی برای DC شدن وسطه دانلود نداره! ممکنه با بهترین اکانت ها وصل شید و بازهم وسطش دی سی شه
برای 100 مگ با دایال آپ حداقل به 2-6 ساعت وقت احتیاج دارید که کاملا ریسکی هست این موضوع![]()
با سلام....
دوست عزيز درسته حق با شماست ،تقريبا 6 ساعت طول مي كشه حتي يكبار امتحان كردم بعد از اين كه نصفشو دانلود كردم به يكباره DC شد كار تموم شد.
از تمامي دوستاني كه توي اين بحث شركت كردند و منو راهنمايي كردند كمال تشكر رو دارم.
||سپاس**
/^يا حق^/
سلام امیرجان
یکیش این : ( البته با محدودیت روزانه 3 لینک)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه دانلودت فیلمه که میتونی از بیروون بگیری ( جلوی مصلی ریخته)
به نظر من یه DSL بگیری بهتره حداقل یه 64 بگیر یا از اینا که شبانه رایگان داره که مقرون به صرفه باشه
من خودم سه چهار سال پیش اینکارا رو با دیال ممیکردم ( نورتون 80 مگابایتی رو با دیال آپ دانلود کردم ) ولی باور کن این کار= خودکشی و اعصاب کشی و پدر کشی ( قبض تلفن )
با سلام....
مسعود جون اينو امتحان كردم بيشتر فايل ها رو كمتر از حجم واقعي نشون مي ده و هنگام دانلود نصفه قطع مي كنه(علتشو نمي دونم)
من مي خوام اين كتاب رو دانلود كنم كه نمي شه.
در نظر دارم يه همچين كاري رو بكنم ولي ببينيم آخرش چي ميشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي يه چيز مي گم ولي نخند من خودم دو هفته پيش Nero 8 از همين فروم با حجم 198 MB دانلود كردم ولي پدرم سوخت و ........
||سپاس***
/.:: يا حق::./
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)