سلام. ممنون می شم کرک InstallShield Premier Edition رو به من بدید. (نسخه 2008). البته اگر کیجن باشه بهتره.
ممنون.
سلام. ممنون می شم کرک InstallShield Premier Edition رو به من بدید. (نسخه 2008). البته اگر کیجن باشه بهتره.
ممنون.
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی :
دانلود و کرک کردن برنامه InstallShield 2008 Premier Edition
این هم لینک کامل دانلود برنامه InstallShield 2008 Premier Edition
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم کامل 163 مگابایت
بعد از اینکه دو قسمت دانلود را کاملا دانلود کردید مراحل زیر را انجام دهید :
هر دو فایل .rar را بوسیله برنامه های مربوطه (WinRAR یا PowerArchiver و ... ) در مکان مورد نظر Extract کنید
هم می توانید تک تکی Extract کنید و هم می توانید هر دو را باهم دراگ (Drage) کنید و با کلیک راست در مکان مورد نظر Extract کنید ، سپس برنامه های خبره این دو فایل جدا از هم را به یک فایل تکی تبدیل می کند .
به مکان Extract شده بروید و برنامه را نصب کنید.
بعد از این که برنامه را کاملا نصب کردید ، مراحل زیر را انجام دهید :
یک فایل DLL به نام ISUIServices.dll داخل این دو فایل .rar وجود دارد که داخل پوشه EquiNoX است .
حجم فایل 9.01 مگابایت است
فایل DLL را در دایرکتوری برنامه در فولدر
USER Drive:\Program Files\Macrovision\IS2008\System (محل نصب شدن برنامه) کپی کنید ؛
اگر پیدا کردن محل نصب شده برنامه برایتان دشوار است ، این کارو بکنید :
1- فایل dll را کپی کنید
2- بر روی آیکون برنامه کلیک راست کرده ، اگر از ویندوز XP استفاده می کنید بر روی دکمه Find Target کلیک کنید ولی اگر از ویستا استفاده می کنید بر روی Open File Location کلید کنید ( توجه کنید که عمل کرد این دو دکمه هیچ تفاوتی با هم ندارند) و سپس آن را Paste(پیست) کنید .
اگر از شما سریال خواست (فکر می کنم دیگه نیاز نداره) همه را عدد "یک" قرار دهید.
به همین سادگی و به همین تکنولوژی
و حالا مشکل ترین مرحله اینه که از برنامه لذت ببرید !!
با تشکر از شما : Gahir-قاهر
Last edited by Gahir; 14-08-2008 at 22:32.
لینکی نداری که قابلیت مکث داشته باشه.چون رپید اگه قطع بشه ادامه نمیده
لینکی نداری که قابلیت Resume داشته باشه
اگر برای دانلود خود نرم افزار بخواین ، که از خود سایت رسمیش گرفته شده قابلیت Resume داره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم : 163 مگابایت
سلام دوستان :
برای آنکه زحمت دانلود 169 مگابایت رو نکشید ، یک لینک برای دانلود کرک برنامه InstallShield 2008 Premier Edition قرار داده ام که حجمش 5.71 کیلوبایته :
حجم : 5.71 کیلوبایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای آنکه خیلی مطمئن باشید ، اونو توی سایت رپیدشیر (Rapid Share) هم آپلود کردم :
امیدوارم هم خوشتان بیاید و هم درست کار کندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قاهر - Gahir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)