سلام دوستان
من بعداز حدود 3 هفته با وجود اين سرعت هاي بالاي اينترنت()صلوات بفرست چشم نخوره)تونستم نرم افزار Salon Styler Hairstyle Pro را دانلود كنم و لب الان براي نصب پسورد ميخواد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من بعداز حدود 3 هفته با وجود اين سرعت هاي بالاي اينترنت()صلوات بفرست چشم نخوره)تونستم نرم افزار Salon Styler Hairstyle Pro را دانلود كنم و لب الان براي نصب پسورد ميخواد چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي نميتونه كمكم كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از كجا دانلود كردی؟
تو قسمت آدرسش اينو نوشته :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز احتمالا پسورد فایلتون بایدباشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه اينم نيست آزمايش كردم نشد
با سلام خدمت همه ی بروبچ باحال P30WORLD
امیدوارم که حالتون خوب باشه
coralisland_17 جان عزیز
دوست عزیز پسورد فایل همون طور که tarfand4u جان گفت این هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همینه شما میتونی به لینک زیر هم بری ببینی
ببین فقط این پسوردو درست مثل خودش دقیقا کپی کن درست میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودت بزنی ممکنه اشتباه کنی
مشکلی پیش اومد بازم در خدمتم
مخلصیم بااجازه![]()
منم با ONLY AHWAZ موافقم
فقط Coralisland_17 عزيز يه نكته ای در مورد نصبش بگم چون من خودم هم از همين سايت دانلود و نصب كردم
بعد از اينكه فايل زيپ رو باز كردی تو يه درايوی كه آدرسشو خودت می دی فولدر سورس نرم افزار رو ميريزه اول SETUP.EXE رو نصب كن بعدش حتماً فايل زيپ با نام cracked_files رو باز كن و در همون مسير پيش فرض كه همون آدرش فولدره،INSTALL كن.
صفحه اصلی نرم افزارم رنگش صورتيه!
نرم افزار جالبيه!
موقع نصب اين پيغام ها رو ميده :
![]()
با سلام خدمت همه ی بروبچ باحال P30 WORLD
امیدوارم که حالتون خوب باشه
و سلامی دوباره خدمت coralisland_17 جان عزیز
اقا ترو خدا منو نزنی که این خبرو بهتون می دم
بهاره خانوم که اینترنت پر سرعت داره این دردو درک نمی کنه
coralisland_17 جان با بر اوورد هایی که من کردم مثل این که وقتی داشتی دان می کردی تو اون موقع سایتدچاره مشکل شده بوده و وقتی داشته دان می کردی تو اون زمان فایل ها در اپلود دچار اشکال شده بودن و شما به خوبی فایل ها رو دان نکردیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یا ممکنه نرافزاری که باش دان می کردی دچار اشکال شده باشه که اینو فکر نکنم راستی با چه برنامه ای اینو دان کردی
در هر حال ببخشید اینو بت میگم ...
باید دوباره دانلود کونی![]()
والا از فایل هایه EXE WINRAR فهمیدم که تو عکس گذاشتی فهمیدم که فایل ها دچار مشکل هستن و مشکل از PASSWORD نیست
به هر حال اگه بازم مشکلی کاری بود
درخدمتیم
مخلصیم بااجازه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)