تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: کمک در مورد نصب و راه اندازی W - Lan در خانه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض کمک در مورد نصب و راه اندازی W - Lan در خانه

سلام من می خوام یه شبکه ی بیسیم راه بندازم ، البته تو خونه ، میخ وام حداکثر 50 تومن خرج کنم ... به اکسس پوینت و یه کارت شبکه هم نیاز دارم ... اول می خوام بدونم با این قیمت میشه ؟ دوم این که یه اکسس پوینت بردش حداکثر چقدره ، من 60 متر می خوام میرسه ؟ سوم اینکه محدودیت داره ؟ شاید بخوام همه ی کامپیوتر های کوچمونو با این به هم وصل کنم میشه ؟

==
    راجع به نحوه ی راه اندازی هم بعدا میپرسم ... راستی گوشیم هم میخوام به این شبکه وصل کنم راحته ؟ ممنون

داره خودمونی میشه Gonzales's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با این مقدار پول نمی تونید
    چه موانعی در خانه هست ؟
    چند تا کامپیوتر رو میخوای شبکه کنی ؟
    این برد میتونی جواب بگیری ولی اگر access point ارزون بگیری کار نمی کنه
    مشخصات بیشتر از شبکه ات بگو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تجربه خود من اینه: مودم وایرلس دار بردش خیلی بهتره ضمن این که نیازی به شبکه کردن نداره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین همینجوری حساب کنیم می خوام مال ساختمون یه شبکه درست کنم ، که بیشتر از 50 - 60 تومن نمی خوام بشه ( اکسس پوینت ) بقیه ی pci ها جدا ...

ولی اگر برای کوچه بخوام بزارم که احتمالا این یکی میشه ، دور و بر 100 تومن میتونم خرج کنم ( بازم برای اکسس ، پول pci ها رو از خود همسایه ها میگرم ) موانع هم برات بگم می تونم اکسس رو روی پشت بوم بزارم ، راستی شبکه فقط برای اینترنت هست ( کوچه ای ) سرور قویی که نمی خواد فقط یه کامپیوتر روشن باشه کفایت می کنه ؟

بازم ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اکسس پوینت قیمتش حول و حوش 70 تومنه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

مارک linksys عالیه
    من یه ساختمون 8 طبقه رو باهاش سرویس دادم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

بهترین کار اینه که شما یه مودم WLan بگیری مثلا D-Link بعد یه کارت شبکه ی وایرلس هم اگه می خوای واسه پی سی نخواستی با کابل ... بعد بردشم تو مایه های 30-40 متره ... ( 5-4 تا دیوار ) و خرجشم تو مایه های 90-100 تومن در میاد ( شایدم 120 تومن ) با 50 تومن یه مودم Lan هم دیگه بهت نمیدن عزیز من

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه اگر بخوام مال کوچه رو پوشش بدم ، میشه با مودم لن اینکارو کرد ؟ بنظر میرسه باید یه اکسس بخرم ، ولی برای خونه مودم لن بدک نیست ، ببینم کار کردن باهاش آسونه ؟ من فقط میخ وام سه - چهار تا کامپیوتر رو به اینترنت وصل کنم ، میشه دیگه دردسر که نداره ؟
    دست همتون درد نکنه ،
    لطفا قیمت اکسس پوینت دی لینک ( حرفه ای نه ) و یک مودم لن رو بدید ممنون

در آغاز فعالیت caulfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان عزیزم چقدر کار رو برای این بنده خدا سخت کردین

ببین دوست عزیز شما یه راه خوب و ارزون دارید که میتونید هم ساختمان و هم کوچه رو با تقریبا 40 ، 50 تا کاربر سرویس بدین ، شما یه Access Point Dlink مدل 2100 AP میخرید ، و یه آنتن Omni Dlink مدل ANT24-0700 که 7dbi توانش هست یا هر چیزی با این مشخصات (7 تا 15 dbi و حتما Omni با فرکانس 2.4 ) رو میخری ( رو پشت بوم یا این که پشت پنجری مشرف به کوچه میزاری) ، و برای مدیریت پهنای باند کاربران و شبکه و به طور کلی Accounting ، یه کامپیوتر خیلی معمولی پیدا میکنید و روش OS mikrotik که تو اینترنت راحت پیدا میکنید روش نصب میکنی ، اینجوری خرجت به 100 نمیرسه. در ضمن از شبکه ای که راه انداختی خیلی استفاده های دیگه هم میتونی بکنی و محدود به اینترنت نخواهد بود.

سوالی بود در خدمتم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیزم چقدر کار رو برای این بنده خدا سخت کردین

ببین دوست عزیز شما یه راه خوب و ارزون دارید که میتونید هم ساختمان و هم کوچه رو با تقریبا 40 ، 50 تا کاربر سرویس بدین ، شما یه Access Point Dlink مدل 2100 AP میخرید ، و یه آنتن Omni Dlink مدل ANT24-0700 که 7dbi توانش هست یا هر چیزی با این مشخصات (7 تا 15 dbi و حتما Omni با فرکانس 2.4 ) رو میخری ( رو پشت بوم یا این که پشت پنجری مشرف به کوچه میزاری) ، و برای مدیریت پهنای باند کاربران و شبکه و به طور کلی Accounting ، یه کامپیوتر خیلی معمولی پیدا میکنید و روش OS mikrotik که تو اینترنت راحت پیدا میکنید روش نصب میکنی ، اینجوری خرجت به 100 نمیرسه. در ضمن از شبکه ای که راه انداختی خیلی استفاده های دیگه هم میتونی بکنی و محدود به اینترنت نخواهد بود.

سوالی بود در خدمتم.
    دوست من خیلی خیلی ممنون از راهنماییت ، ولی مطمئنی خرج کمتر از 100 میشه ؟ یه چیز دیگه این OS mikrotik که گفتی یه سیستم عامله یا نرم افزاره رو ویندوز سوار میشه ؟
    ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •