يك xp خوب از يك شركت معتبر(منظورم تو ايرانه ها ):!: :!:
8)
...FELAN
يك xp خوب از يك شركت معتبر(منظورم تو ايرانه ها ):!: :!:
8)
...FELAN
من از ويندوز Xp با سرويس پك 1 و به اضافه patch هاي بعد از اون ماله شركت Persiansoft استفاده مي كنم و خيلي خيلي از اين سي دي Persiansoft راضي هستم با اينكه حدود 7 سي دي ويندوز Xp دارم اما ا اين خيلي راضي هستم
این هم نسخه ۶۴ بیتی ویندوز ایکس پی توجه داشته باشین نسخه های موجود ۳۲ بیتی هستند و در شناختن سخت افزار با ظرفیت بالا مشکل دارند ولی این نواقص در این ویندوز رفع شده و حتی سرعت این ویندوز به علت اینکه به صورت ۶۴ بیتی با cpu در ارتباط هست بیشتر میباشد.در خصوص اینکه پرسیدن با سی پی یو های معمولی کار میکنه باید بکم از پنتیوم ۳ به بعد آره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش منبع بادتون نره
چون در همه ي سايت هاي فارسي ذكر شده كه استفاده از مطالب اين سايت ...
اين ديگه چه جور لينكيه :?: :?: :!: :shock:این هم نسخه ۶۴ بیتی ویندوز ایکس پی توجه داشته باشین نسخه های موجود ۳۲ بیتی هستند و در شناختن سخت افزار با ظرفیت بالا مشکل دارند ولی این نواقص در این ویندوز رفع شده و حتی سرعت این ویندوز به علت اینکه به صورت ۶۴ بیتی با cpu در ارتباط هست بیشتر میباشد.در خصوص اینکه پرسیدن با سی پی یو های معمولی کار میکنه باید بکم از پنتیوم ۳ به بعد آره.
لينك عيب داره ؟؟؟؟؟؟
بله سوسو جان لينك خرابه (درواقع از نظر فني فكر كنم كامل نيست)
يه نگاهي بهش بكن
اينم لينك اصلي كه مايكروسافت برا حال گيري برنامه دزد ها اسمش رو گذاشته server 03 اما چنين نيست
خيال كرده :mrgreen: ما اين مايكروسافت كلك رو مي شناسيم :lol:
من اين لينك رو تست كردم
دستت درد نكنه سينا جون.
من كه جرات نميكنم دانلودش كنم! :mrgreen:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)