تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: تبدیل فولدرها به new folder.exe

داره خودمونی میشه papa_toop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض تبدیل فولدرها به new folder.exe

سلام به دوستان
    ویندوز من برمی داره و فولدر ها رو به فایل های exe تبدیل می کنه و کلی درد سر درست کرده طوری که اگه درایو رو سرچ کنم مثلا هم new folder هست و هم new folder.exe البته فولدر اصلی جزو فایل های مخفی سیستم هست و باید تیک نمایش فایل های سیتم رو خاموش کرد و خلاصه برای من کلی درد سر دیگه هم ایجاد کرده ولی الآن خوابم میاد نمی تونم بنویسم(بیگیر منو)،راستی ویندوزم رو هم عوض کردم
    البته یه نکته ی مهم این ویروس یا تروجان یا هر گودزیلای دیگه ویروس new folder.exe و ویروس سوپر هیدن کردن نیست چون با آنتی تروجان های اونا نشد که نشده
    Last edited by papa_toop; 13-06-2008 at 01:22. دليل: اشتب

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام به دوستان
    ویندوز من برمی داره و فولدر ها رو به فایل های exe تبدیل می کنه و کلی درد سر درست کرده طوری که اگه درایو رو سرچ کنم مثلا هم new folder هست و هم new folder.exe البته فولدر اصلی جزو فایل های مخفی سیستم هست و باید تیک نمایش فایل های سیتم رو خاموش کرد و خلاصه برای من کلی درد سر دیگه هم ایجاد کرده ولی الآن خوابم میاد نمی تونم بنویسم(بیگیر منو)،راستی ویندوزم رو هم عوض کردم
    البته یه نکته ی مهم این ویروس یا تروجان یا هر گودزیلای دیگه ویروس new folder.exe و ویروس سوپر هیدن کردن نیست چون با آنتی تروجان های اونا نشد که نشده
    سلام دوست عزیز

سیستم شما الوده به ویروس new folder.exe شده است . این ویروس توسط اکثر انتی ویروس ها تشخیص داده نمی شه .

با انتی ویروس نود 32 سیستم را به طور کامل اسکن کنید .

از برنامه زیر هم می تونید استفاده کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه روش دستی هم توی ادرس زیر گفته شده که از اون هم می تونید استفاده کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی .

داره خودمونی میشه papa_toop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز از نظر و کمک شما ممنون ولی من که گفتم ویروس new folder.exe نیست چون تمام راه های مقابله با اون و آنتی تروجان ها ی اون رو تست کردم ولی باز این خراب کاری ادامه داره و حتی فایل windows هم به windows.exe تبدیل شده

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست عزیز از نظر و کمک شما ممنون ولی من که گفتم ویروس new folder.exe نیست چون تمام راه های مقابله با اون و آنتی تروجان ها ی اون رو تست کردم ولی باز این خراب کاری ادامه داره و حتی فایل windows هم به windows.exe تبدیل شده
    سلام دوست عزیز

اگه پستم را کامل خونده باشی من هم گفتم که فعلا انتی ویروس یا انتی تروجانی این ویروس را به طور کامل به جز نود32 شناسایی نمی کنه .

تبدیل شدن فولدر ها به exe کار همین ویروس new folder.exe هست که متاسفانه پیشرفت کرده و حتی الان نود 32 هم به سختی اونا شناسایی می کنه .

موفق باشی .

پروفشنال seied-taher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Vainglory

پيش فرض

البته نورتون هم میتونه دیلیتش کنه ....

داره خودمونی میشه Mahrud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برگردیم سر اصل مطلب ...

من فکر می کنم که این یک ورژن جدید از New Folder باشه ...
    نمی خواهم درخواست ویروس کنم ولی مجبورم یه جوری سورسشو بخونم ...
    یا حداقل اطلاعات بیشتری بهم بدین...

داره خودمونی میشه mohsen.esf's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

[
    باید قبل از بالا اومدن ویندوز f8 تا بزنی بری تو safe mode و نیو فولدرا را دلیت کنی بعد انتی ویروس کاسپر را نصب کنی و سیستم را اسکن کنی وتمام ویروس یا تروجانهای اصلی سرچ شده را دلیت کرده وویندوز را دوباره نصب کنی منم باهمین ویروس یک ماه در گیر بودم ام الان سیستمم عاری از هرگونه فعالیت غیر عادیه
    Last edited by mohsen.esf; 04-07-2008 at 22:23.

8. این کاربر از mohsen.esf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen.esf's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    باید قبل از بالا اومدن ویندوز f8 تا بزنی بری تو safe mode و نیو فولدرا را دلیت کنی بعد انتی ویروس کاسپر را نصب کنی و سیستم را اسکن کنی وتمام ویروس یا تروجانهای اصلی سرچ شده را دلیت کرده وویندوز را دوباره نصب کنی منم باهمین ویروس یک ماه در گیر بودم ام الان سیستمم عاری از هرگونه فعالیت غیر عادیه

داره خودمونی میشه Mahrud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    البته هواست باشه فقط new filder هایی که application هستن رو del کن.
    درضمن توی my document هم یه نسخه از خودشو (با یه اسم دیگه) کپی می کنه که باید اونم del شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •