دوست دارم همه این سوالها رو جواب بدن(1بار و کوتاه)-جواب رو با شماره سوال بنویسید.
1-شما چرا با لینوکس کار می کنیدیعنی کدام ویژگی لینوکس بیشتر شما رو به خودش جذب کرد؟
2-از چه طریقی با لینوکس آشنا شدید و بیشترین آشنایی رو به شما داد و تا حال چه مدت با لینوکس کار کردید؟
3-بهترین راه توسعه لینوکس از نظر شما چیه؟(در حوزه خرد و کلان فرقی نمی کنه)؟
4-چه توزیعی؟آیا با تحقیق انتخاب کردید یا تحت تاثیر منابع اطلاعاتی؟اگر تا به حال از توزیعی به دیگری کوچ کردید چند بار و قبلی چی بوده و چه عیبی در قبلی و مزیتی در جدیده بوده؟
5-بیشتر از چه منبعی برای یادگیری این سیستم استفاده کردید؟
6-آیا شما دوزیستید؟(هم لینوکس هم ویندوز.چرا؟)
(شما هم اگه سوال مناسبی دارید پیغام خصوصی بدید تا نظرات قاطی نشه.)

جواب بصورت نقل قول

(Linux community club) لینوکس دانشگاه، الآن سه سال می شه، روی سیستم خودم دبیان داشتم ولی چون در حال حاضر با تیم اوبونتو این کلاب هستم دو سال هست اوبونتو دارم، ولی در دانشگاه با suse Enterprise و RedHat هم کار کردم در حد یکی دو ماه غیر پیوسطه.
... حدود سه سال هست که با لینوکس آشنا شدم ولی عملا ۲ سال هست که با لینوکس کار می کنم. در سال اول آشنایی با لینوکس به دلیل نداشتن اینترنت پرسرعت و عدم دسترسی به توزیع های لینوکس و به دلیل علاقه شدیدی که به آن پیدا کرده بودم, اخبار دنیای لینوکس رو دنبال می کردم و مقالات و مطالب آموزشی مختلف را مطالعه می کردم تا اینکه خدا خواست و صاحب اینترنت پرسرعت شدیم ... .gif)