تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 14

نام تاپيک: سوال در مورد اينترنت از طريق ماهواره

اگه نباشه جاش خالی می مونه bijan.sh.ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض سوال در مورد اينترنت از طريق ماهواره

سلام
    آقا من مي خواستم بدونم اگه بخوام send و recieve از ديش باشه يعني الان من يه ديش دارم و مي خواستم اينترنتم از ماهواره بگيرم يعني اينكه خودم هم send كنم با ديش و با ديش recieve كنم چقدر هزينه اش ميشه و سرعتم چقدر مي شه و آيا اجازه اينكار رو دولت مي ده يا نه و اگه به كسي بگم كه اين كار رو واسم انجام بده ( چون الان ماهواره اي خونگي ام غير قانوني است) چقدر مي افته واسم و به چه چيز هايي احتياج دارم و آيا دوباره بايد پول تلفن بدم و اگه بخوام send رو از adsl داشته باشم و recieve رو از ماهواره به چه چيزهايي احتياج دارم و چقدر هزينه اش مي شه و آيا پول تلفن برام مي افته و به چه چيزهايي احتياج دارم و سرعت اين چه طوريه يعني تو ثانيه چقدر ميگيره
    لطف كنيد فقط كامل راهنماييم كنيد
    با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    اولا این کار غیر قانونی هست و اگر بخوای این کار رو بکنی ردت رو میگیر و اون وقت جریمه داره ( که راه حل داره) و اونوقت هم پول تلفن باید بدی چون داری از خط استفاده میکنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ارسال و دریافت با ماهواره در خارج هست با دیش معمولی و ال ان بی مخصوص.
    اما اینجا ممنوعه. اگر شما در ایران شروع به ارسال اطلاعات به ماهواره کنی
    دو دقیقه ای پیدات میکنن.
    اما این نوعی که ارسال با دی اس ال باشه و دریافت با ماهواره امکان پذیره.
    من حتی اگهیش رو تو همشهری هم دیدم.

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به همین راحتی هم که دوستان میگن نیست. مگه الکی پیدا کنند. من خیلی ها رو میشناسم که دارند میگیرند. از کجا رد میخوان بگیرند.

متاسفانه بحث در این مورد در این سایت ممنوع

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

به همین راحتی هم که دوستان میگن نیست. مگه الکی پیدا کنند. من خیلی ها رو میشناسم که دارند میگیرند. از کجا رد میخوان بگیرند.

از یکی از همین چند تا در مورد سرعت اتصال و هزینه ای که بابتش پرداختن بپرس
    اگه زحمتی نیست البته.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه bijan.sh.ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا مگه جرمه تمام دانشگاه ها از ديش استفاده مي كنند و تازه يكي از دوستام گفت كه 8 ميليون گرفتن از دانشگاه و براي دانشگاه پيام نور كرج ديش گذاشتن كه send و recieve مي كنه و اگه پام به اونجا برسه مي دونم چيكار كنم هر 10 دقيقه 1 فيلم در ضمن من برادرم تو دانشگاه امام حسين كار مي كنه من بعضي موقع ها مي رم اونجا و اون ها هم ديش دارند تازه سرعت ما طوري بود كه فيلم رو از روي سايت جلو عقب مي برديم ولي اينكه شما مي گيد اين مطلب در اين سايت جرم است .....
    آخه آدم بعضي موقع ها يه سوالاتي داره اگه قرار باشه اين سوال به اين آسوني تو اين سايت جرم باشه پس ما بايد كجا اين سوالاتمون رو بپرسيم و مخابرات چه طوري مي خواد بفهمه كه من دارم از ديش استفاده مي كنه در صورتي كه هزينه تلفن من فقط زياد ميشه و اصلا اونا نمي فهمند كه من دارم با خارج كشور تماس مي گيرم يا دارم از ديش استفاده مي كنم من فقط مي خوام بدونم چه وسايلي احتياج دارم آيا اگه از بنياد شهيد يه نامه اي بگيرم مشكل به نظر شما حله يا نه آخه با اين سرعت آدم حسوديش مي شه به خارج از كشوري ها اون ها با 1 دهم پول ما دارند با سرعتي دانلود مي كنند كه آدم مي مونه اما ما چي ؟
    دوستان لطفا بگيد كه به چه دستگاههايي احتياج است براي هر دو مورد و هزينه اش چقدر است من خودم پرسيدم وايرلس با 600 تومن راه مي افته البته تو فرديس كرج ولي اون يكي رو نمي دونم اگه كمكم كنيد ممنون مي شم و بعدش اگه مدير خواست مي تونه اين تاپيك رو كلا پاك كنه اگه خلاف قوانين سايت است
    متشكرم از همگي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا مگه جرمه تمام دانشگاه ها از ديش استفاده مي كنند و تازه يكي از دوستام گفت كه 8 ميليون گرفتن از دانشگاه و براي دانشگاه پيام نور كرج ديش گذاشتن كه send و recieve مي كنه و اگه پام به اونجا برسه مي دونم چيكار كنم هر 10 دقيقه 1 فيلم در ضمن من برادرم تو دانشگاه امام حسين كار مي كنه من بعضي موقع ها مي رم اونجا و اون ها هم ديش دارند تازه سرعت ما طوري بود كه فيلم رو از روي سايت جلو عقب مي برديم ولي اينكه شما مي گيد اين مطلب در اين سايت جرم است .....
    آخه آدم بعضي موقع ها يه سوالاتي داره اگه قرار باشه اين سوال به اين آسوني تو اين سايت جرم باشه پس ما بايد كجا اين سوالاتمون رو بپرسيم و مخابرات چه طوري مي خواد بفهمه كه من دارم از ديش استفاده مي كنه در صورتي كه هزينه تلفن من فقط زياد ميشه و اصلا اونا نمي فهمند كه من دارم با خارج كشور تماس مي گيرم يا دارم از ديش استفاده مي كنم من فقط مي خوام بدونم چه وسايلي احتياج دارم آيا اگه از بنياد شهيد يه نامه اي بگيرم مشكل به نظر شما حله يا نه آخه با اين سرعت آدم حسوديش مي شه به خارج از كشوري ها اون ها با 1 دهم پول ما دارند با سرعتي دانلود مي كنند كه آدم مي مونه اما ما چي ؟
    دوستان لطفا بگيد كه به چه دستگاههايي احتياج است براي هر دو مورد و هزينه اش چقدر است من خودم پرسيدم وايرلس با 600 تومن راه مي افته البته تو فرديس كرج ولي اون يكي رو نمي دونم اگه كمكم كنيد ممنون مي شم و بعدش اگه مدير خواست مي تونه اين تاپيك رو كلا پاك كنه اگه خلاف قوانين سايت است
    متشكرم از همگي
    عزیز دانشگاه فرق می کنه.
    برای دانشگاه اینا مجوز میدن مشکلی نداره.
    ولی برای کاربر خونگی اصلا به هیچ وجه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sus2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شما وقتی سندتون با دیال آپ باشه بعد ریسوتون با دیش باشه چون دارید از تلفون استفاده میکنید مقدار زیادی از پهنای خطوط تلفن استفده میشه که اونا هم ردت رو میگیرن به همین سادگی

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

من ميخوام آفلاين نصب كنم . اونم رد گيري ميكنن ؟

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

سلام
    آقا من مي خواستم بدونم اگه بخوام send و recieve از ديش باشه يعني الان من يه ديش دارم و مي خواستم اينترنتم از ماهواره بگيرم يعني اينكه خودم هم send كنم با ديش و با ديش recieve كنم چقدر هزينه اش ميشه و سرعتم چقدر مي شه و آيا اجازه اينكار رو دولت مي ده يا نه و اگه به كسي بگم كه اين كار رو واسم انجام بده ( چون الان ماهواره اي خونگي ام غير قانوني است) چقدر مي افته واسم و به چه چيز هايي احتياج دارم و آيا دوباره بايد پول تلفن بدم و اگه بخوام send رو از adsl داشته باشم و recieve رو از ماهواره به چه چيزهايي احتياج دارم و چقدر هزينه اش مي شه و آيا پول تلفن برام مي افته و به چه چيزهايي احتياج دارم و سرعت اين چه طوريه يعني تو ثانيه چقدر ميگيره
    لطف كنيد فقط كامل راهنماييم كنيد
    با تشكر
    شما بهترین کار اینکه از اینترنت آفلاین استفاده کنید هم مفتی هم میتونی روزی بین 30 تا 40 گیگ اطلاعات بگیری کافیه د ی ش رو روی جهت های w3 (11299) یا w6 (11499) تنظیم کنی و بعد با برنامه skynet دانلود آفلاینو را بندازی هم mp3 ایرانیت بروزه هم اگه شانس بیاری فیلم روز دنیا رو میگیری تازه محدویت ----- نداری

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •