آقا مگه جرمه تمام دانشگاه ها از ديش استفاده مي كنند و تازه يكي از دوستام گفت كه 8 ميليون گرفتن از دانشگاه و براي دانشگاه پيام نور كرج ديش گذاشتن كه send و recieve مي كنه و اگه پام به اونجا برسه مي دونم چيكار كنم هر 10 دقيقه 1 فيلم در ضمن من برادرم تو دانشگاه امام حسين كار مي كنه من بعضي موقع ها مي رم اونجا و اون ها هم ديش دارند تازه سرعت ما طوري بود كه فيلم رو از روي سايت جلو عقب مي برديم ولي اينكه شما مي گيد اين مطلب در اين سايت جرم است .....
آخه آدم بعضي موقع ها يه سوالاتي داره اگه قرار باشه اين سوال به اين آسوني تو اين سايت جرم باشه پس ما بايد كجا اين سوالاتمون رو بپرسيم و مخابرات چه طوري مي خواد بفهمه كه من دارم از ديش استفاده مي كنه در صورتي كه هزينه تلفن من فقط زياد ميشه و اصلا اونا نمي فهمند كه من دارم با خارج كشور تماس مي گيرم يا دارم از ديش استفاده مي كنم من فقط مي خوام بدونم چه وسايلي احتياج دارم آيا اگه از بنياد شهيد يه نامه اي بگيرم مشكل به نظر شما حله يا نه آخه با اين سرعت آدم حسوديش مي شه به خارج از كشوري ها اون ها با 1 دهم پول ما دارند با سرعتي دانلود مي كنند كه آدم مي مونه اما ما چي ؟
دوستان لطفا بگيد كه به چه دستگاههايي احتياج است براي هر دو مورد و هزينه اش چقدر است من خودم پرسيدم وايرلس با 600 تومن راه مي افته البته تو فرديس كرج ولي اون يكي رو نمي دونم اگه كمكم كنيد ممنون مي شم و بعدش اگه مدير خواست مي تونه اين تاپيك رو كلا پاك كنه اگه خلاف قوانين سايت است
متشكرم از همگي