تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: امكان دانلود مستقيم اطلاعات به مغز فراهم مي‌شود !

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض امكان دانلود مستقيم اطلاعات به مغز فراهم مي‌شود !

پيش‌بيني مي‌شود كه تا سه دهه آينده امكان دانلود مستقيم اطلاعات به مغز انسان فراهم شود.

به گزارش ايسنا، برخي محققان معتقدند كه انسان تا سه دهه آينده قادر به دانلود مستقيم اطلاعات به مغز خود خواهد بود.

آنان پيش‌بيني مي‌كنند با يادگيري اين فن‌آوري كه بي‌شباهت به فن‌آوري نشان داده شده در فيلم علمي - تخيلي «ماتريكس» نيست، سيستم‌هاي متداول يادگيري منسوخ خواهند شد.

به گفته پژوهشگران تا رسيدن به فن‌آوري بي‌سيم ارتباطات الكتريكي در مغز و گرفتن اطلاعات از اين طريق، فاصله كوتاهي است و دوره صرف عمر 30 ساله براي استاد شدن در يك رشته علمي قديمي شده است.

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

من یه مستند دیده بودم که به این موضوع اشاره کرده بود و نشون میداد که محققان دارن روی این قضیه و حتی یه چیزی شبیه مموری استیک و یا هارد برای ذخیره اطلاعات در مغر انسان کار بذارن . البته در حال حاضر توانایی این کار رو دارن ولی بحثی که مطرح بود برای توانایی تشخیص و آنالیز کردن مسائل با توجه به خصوصیات انسان یعنی بتونه از احساسات استفاده کنه ، کار میکنند . به نظر من که یه روزی این کار عملی . شما رو نمی دونم !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

این طرح سالهاست که تحت آزمایشه و همونطور که symk گفت، الان میتونن این کار رو بکنن... البته تقریبا تا 90 درصد راه رو پیش رفتن... با این کار بشر میتونه از عمرش نهایت استفاده رو ببره و وقتی که تمامی مردم پروفسور باشن، روزانه شاهد چندین برار شدن علم بشر خواهشم بود... کما اینکه الان با همین مغز معمولی بشر، هر چند سال یه بار علم بشر دو برابر میشه... اینطوری تمامی عوارض امتحانات و زور زدن برای حفظ مطالب و... از بین میره و دیگه نخواهیم دید که یه نفری نمرش 20 هستش یکی دیگه 0 و همه از مغزشون نهایت استفاده رو خواهند برد... نیمی از مشکلات بشر مربوط به حافظه اون و غیر قابل کنترل بودن حافظه هستش که با این کار دیگه بشر به یکی از آرزوهای دیرینه خودش، یعنی تسلط کامل بر تمامی علوم میرسه... چون با توانایی در اختیار گرفتن حافظه میتونه تمامی علوم جهان رو در مغزش داشته باشه...

احتمالا اولش با تراشه ها شروع میشه و تا 30 یا 40 سال دیگه، تراشه حذف خواهند شد و انسان خواهد توانست بر ظرفیت عظیم مغز خود تسلط پیدا کنه و اطلاعات رو به اون وارد یا ازش خارج کنه... چون مغز انسان ظرفیت بسیار بسیار زیادی داره... زیادتر از هر تراشه ای... فقط باید انسان بتونه بهش دست پیدا کنه... که توی این راه ربات ها بسیار میتونن به انسان کمک کنن... ربات های هوشمند که تا قبل از اینکه بشر به این توانایی برسه بشه از هوش اونا استفاده کرد...

~~~ این ها نسل بعدی بشر خواهند بود... جانشینان واقعی خدا در جهان هستی... This is the next generation ~~~

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

بلللللله
    همون طور که Cleeev و symk گفتند این طرح سالهاست که داره ازمایش میشه و .....
    فقط امیدوارم تا ان موقع اینترنت مغزمان دایالاپ نباشه
    و البته نمرده باشیم
    راستی حالا چرا 30 سال طول میکشه
    نمیشه زود اطلاعات رو ریخت رو مغز
    اونوفت هر علمی رو تو مغر هر کسی نمیریزن

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

تفاقا این جوری که خیلی بد می شه چون هر کر و کور و کچلی می یاد و از این دستاورد سوء استفاده می کنه مثلا فرض کن من می یام تو خونم بمب هسته ای درست می کنم و بعد یا پول زور می دین یا همتون رو می کشم

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام.

یه چند وقت پیش هم یه خبر در رابطه با اینکه می شه اطلاعاتی رو توی Dna ذخیر کنن رو شنید بودم.

اینطوری که خیلی جالبه.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی جالبه
    این محققان کجا هستن؟
    اگر بخوان من حاضرم روم تست کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •